По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 706
  • 720
  •   2
Отговори
# 75
ЛисHug ако говориш за снимката от 1 стр. - не е моята коса, а идеалът ми за такава  Heart Eyes. Моята е подобна, но по-къса и за съжаление не толкова гъста вече след два-три яки косопада в последните две години  Tired
Аз да попитам - кокосовото масло не го мажете в корените, така ли ? Само по дължините ли ?

# 76
О,Жана ,не съм разбрала ,пожелавам ти да стане такава  Heart Eyes

Аз мацам и в корените кокосовото масло  Blush

# 77
Благодаря ти  Hug

# 78
Hug

А вие някакви добавки пиете ли ?

# 79
Аз го мажа навсякъде  Laughing
Скрит текст:
(Краката ми станаха като бебешки от едно мазане с него Shocked)
В последно време го слагам по дължините, в корените-друго.

# 80
Скрит текст:
Скрит текст:
За тяло е страхотен ,както и за коса ,лице  Heart Eyes
И аз се мацам след баня.
Взимам си го от зоя.

# 81
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз се мацам след баня.
Взимам си го от зоя.

Къде в София има Зоя, защото честно казано не ми се занимава с доставки и поръчки, много ми муден процеса, предпочитам да ида и да си го купя..

# 82
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз се мацам след баня.
Взимам си го от зоя.

Къде в София има Зоя, защото честно казано не ми се занимава с доставки и поръчки, много ми муден процеса, предпочитам да ида и да си го купя..
Тук има информация за магазините им :
http://www.zoya.bg/Contact-Info.html

# 83
Благодаря ти  Hug
Така закупих си Шилажит Мумио и си поръчах Maxi hair от Iherb, сега остана само кокосовото масло и започвам подхранването  Grinning

# 84
Благодаря ти  Hug
Така закупих си Шилажит Мумио и си поръчах Maxi hair от Iherb, сега остана само кокосовото масло и започвам подхранването  Grinning
Hug
Успех ти желая ,и аз се захванах с тази задача.

# 85
  • София
Момичета, разтворихте ли вече шилажита? Аз начупих няколко таблетки в малко вода, но мнооого неприятно ми мирише- на пушек. Остава ли после тази миризма и по косата?

# 86
Честита Нова година на всички! Нека ни носи радости и да ни разтовари от проблемите.
Лично за себе си се надявам да съм си решила моя проблем ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ. Винаги съм си мислила по-рано, че само мъжете страдат от косопад и плешивост. И мен беше ме хванало, опасявах се че ще оплешивея напълно, но навреме попаднах на рекламата в Интернет и си поръчах едно нещо, което помогна. А дотогава бях пробвала какво ли не, но имала глава да пати. Не съжалявам, че съм опитвала, никога не се предавам. Но това Senso Duo наистина ми върна гордостта от хубавата коса!

# 87
Момичета, разтворихте ли вече шилажита? Аз начупих няколко таблетки в малко вода, но мнооого неприятно ми мирише- на пушек. Остава ли после тази миризма и по косата?
Аз го ползвам в шампоан,определено не мирише на нищо  Peace

# 88
Аз го ползвам в шампоан,определено не мирише на нищо  Peace
И аз  Peace

# 89
  • София
Разтворен във вода, на мен ми миришеше много силно-като на пушек от печка на дърва. Което може би е добре и в подкрепа на оригиналния му произход  Wink към този разтвор добавих масла авокадо и от гроздови семки и капки етерично карамфил, дължините намазах с масло от арган и маслен извлек лайка. Постоях час и половина.Харесвам когато още докато изплаквам, усещам косата си плътна и тежка. За някакъв видим резултат ще чакаме с времето  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт