По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 735
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
Габриела , аз доколкото знам маслата свалят боя ,  успех ти желая  Hug

# 121
Така е, от Тривитаминола също ми падаше, но си струва. Целта е да наслоя тъмната боя за да не ми избие русото и да престана да и правя каквото и да било освен описаните неща  Shocked което си е цяла мисия за мен впредвид, че така обичам да си сменям цвета  Joy Heart Eyes Благодаря!  Hug

# 122
  • София
Благодаря Жана , при мен и генът си казва думата , но аз не спирам да се пробвам. Маската която ще правя е : 100 мл газ се слагат в бурканче , добавя се една глава чесън почистена и счукана . Престоява 24 часа и след това се мажат само корените . найлон , кърпа и престой в необитаема стая 1-1.30 мин  Laughing  . Измиване - първо с жълтък и след това шампоан и подобаващата козметика . първия път парело , ако скалпа и раздразнен, но да се изтърпяло 40-50 мин.  Прави се първоначално веднъж на 10 дни / по- често изсушавало косъма/ след това веднъж месечно . Косата миришела леко при навлажняване първите 2 дни . след това - не вероятно газта убивала този мирис. Така ли е, ще кажа след утрешния ден . Hug 

iatcka, направи ли маската, как се отрази, повтори ли?
Тази седмица съм на маслена маска- масло от ему и баобаб в корени, арганово и авокадо по дължините. Маската с газ все я отлагам, ама ще дойде и нейния ред  Wink

# 123
Жана ,уникална коса имаш  Hug

Аз тази дължина искам да постигна :

И аз такава дължина искам и може би още някой дрУг сантиметър Simple Smile

# 124
Емма  Hug ,а дано  и ние да си имаме.

Аз вчера се омазах с ЯЧРМ + кокосово и си отвисях два часа ,гледахме детски с детето.
Косата стана мека и много подредена и на сутринта си беше добре ,отдавам го на сатенената калъфка.

# 125
Емма  Hug ,а дано  и ние да си имаме.

Аз вчера се омазах с ЯЧРМ + кокосово и си отвисях два часа ,гледахме детски с детето.
Косата стана мека и много подредена и на сутринта си беше добре ,отдавам го на сатенената калъфка.

Дано да е скоро, да развяваме дълги хубави коси Grinning
Може ли да те попитам, от аптека ли купуваш ЯЧРМ?

# 126
Ема , от Зоя  Hug

# 127
# 128
 Hug
Вчера се омазах с жълтък ,мед ,зехтин ,ЯЧРМ + кокосово ,постоях два часа и измих.
Косата е много мекичка  Crazy

# 129
Аз засега успях два пъти теиватиминол в корените + кокосово масло по дължините, но има доста време да измине, за да видя има ли ефект. В лошо състояние ми е косата Simple Smile

# 130
  • София
Постоянството е най- важно в тези наши начинания  Crazy сменям масла, билки, продукти на една тънка и много бавно растяща коса, все си мисля, че ефект има и продължавам  Joy

# 131
Здравейте! Влизам и аз в темата с въпрос към тези, които са използвали ампули за растеж на Сери. Колко често трябва да се използват, на всяко миене ли? Купих си една кутия вчера и се чудя. Освен това си взех хининова вода, стимуланта на Икаров и Себорал форте. Ще си купя и тривитаминол. Правя и маслени маски понякога. Дано има ефект от нещо или от всичко заедно, че тъкмо стигна някаква дължина и се подстригвам, първите дни се харесвам, а после почвам да съжалявам. Ще съм благодарна, ако някой знае за ампулите и ми отговори.

# 132
Постоянството е най- важно в тези наши начинания  Crazy сменям масла, билки, продукти на една тънка и много бавно растяща коса, все си мисля, че ефект има и продължавам  Joy
Да, трябва си постоянство  Peace

# 133
  • София
Никога не съм се доверявала на вълшебни отвари за поникване на коса. Не ми е в компетенциите да коментирам съставките, били те и натурални, но обикновено тези продукти разчитат на рекламата и целта е висока печалба. Натуралните съставки може да си ги набавиш на много по- ниски цени.

# 134
момичета, почнах да пия Б.мая, но тези които са пили може ли да ми кажете по колко мг трябва, защото на оригиналния етикет пише три пъти по 2 таблети= 6 за ден, а на БГ етикета пише по 1 на ден  Crazy какви са тези огромни разлики?
п.п. по 500мг е едната таблетка

Общи условия

Активация на акаунт