Режимите на Ипократис - тема 15

• 118 086
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
благодаря ти  bouquet

# 16
  • Русе
Аз си поръчах режима с наложен платеж. Сега очаквам втори режим и отново с наложен платеж.

# 17
  • Бургас
Момичета поръчах си режим с наложен платеж за един месец.Много се вълнувам и дано успея.
Благодаря ви! Hug

# 18
Ще успееш,само бъди стриктен  Peace

# 19
И така скъпи ми приятели отчет след голямото ядене + 4,300 кг,
но не ми пука ще се сваля тази година и точка.  Naughty
Тази вечер пилешка пържолка с половин краставица Wink

# 20
Здравейте момичета,
приемате ли нови в редиците. След вечно отслабване с глад и последвали периоди на слаба-дебела,
реших да пробвам културното отслабване, а именно с режим. От всичко прочетено най-ми допадна режим на Ипо. Купих си книгата му, където има девет седмичен план за отслабване. Мисля да се придържам към него. Пожелавам ви успех и много свалени килограми  Hug

# 21
Здравейте!  Hug
 Аз от понеделник 4.01.2015 започнах 30 дневен режим и за момента съм много доволна. Чувствам се добре, яденето ми е достатъчно и нищо не ми липсва поне за сега. Най-радващото е, че килограмите които бях качила покрай празниците веднага тръгнаха на долу, което някак си още по-вече ме ентусиазира. Е, да наясно съм, че винаги в началото свалянето е бързо, но пък точно тези килограми адски ме дразнеха. От тук нататъка за никъде не бързам, а лека полека ще се стремя към целта.
 Въпроса ми е някой поръчвал ли си е по-дългосрочен режим? Интересувам се в него дали има някакви приготвени ястия или са дадени пак така като в 30 дневния - количества на определени продукти. Вообще кое е по-различното на 3 месецен режим например, ако има нещо различно разбира се. Благодаря! Успех на всички!  Hug

# 22
Добре дошли момичета, пожелавам успех на всички новодошли и се радвам много,че се увеличаваме и ще си даваме стимул заедно!!! Аз да ви се похваля след коледното ядене за 3 дни - 2 кг. Haaapy

# 23
  • Пловдив
Здравейте  момичета ,и аз си поръчах режим за един месец от 11 .01.започвам.Стискайте ми палци да сваля някое килце.  Аз миналата година бях на разделно хранене 8 месеца и свалих 10кг. ,но отслабването ми спря. Затова реших да сменя режима.Надявам се някой да отговори на Сияйна луна,относно тримесечния режим защото и мен ме интерисува какво представлява.

# 24
Хей момичета аз да си дам седмичния отчет - 4 кг иупииии Simple Smile

# 25
  • София
Браво!!!

# 26
Благодаря Мише!!! Как върви при вас момичета никой нищо не казва  hahaha

# 27
Благодаря Мише!!! Как върви при вас момичета никой нищо не казва  hahaha
На мен днес ми е 10 ден, а утре ми е деня за мерене според режима и чакам с нетърпение да видя какъв ще е резултата. Иначе всичко е чудесно, допада ми много и за момента спазвам точно. В неделя в свободния ден похапнах шоколад, това е единственото което ми липсва.  Laughing
Много ми се ще някой, който е правил или е в момента на 3 месечен режим да каже какво представлява, защото аз определено съм се замислила дали да не си го поръчам.
Успех на всички!  Hug

# 28
Бравооо Луничке... ще ти стискам палци за едииин голям минус и да не забравиш да ни се похвалиш ей  Hug

# 29
Как може да се поръча режим?

Общи условия

Активация на акаунт