Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 75 565
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • В светлината на слънцето
Мен Лео ми хареса. Много! Определено бе по-органичен от Еди. Но както казах и преди, имал е и по-добри роли.

Truth - този много държа да го видя. Подозирам, че ще се харесаме с него и то сериозно. Grinning

# 421
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има го по тракерите вече, ако не държиш да е на голям екран. Според мен не е нужно.

# 422
Еди е характерен и няма как да не го разпознаеш. На мен ми хареса играта му, просто там си беше ясно. Човек, когато сам си вдигне летвата за 2м, следващия път е немислимо да скочи 1,90. (Между другото, такава харизма носи тоя човек, че всеки път като се усмихва имам порив да го гушна  Hug )
За мен Алисия беше приятната изненада, защото не я познавах или дори да съм я гледала някъде, не ми е направила силно впечатление. Страхотет чар, женственост и лекота, повярвах й, страдах с нея. Ако не бяха тя и Еди, надали щеше да се получи така добре, но това си остава в сферата на фантазията ми.

# 423
  • Ænima/Albuquerque

Защо? Гледай го, изобщо не е лош филма.

# 424
  • Once there was a Hushpuppy...
Кате, и аз мисля, че двамата си бяха точно на място в тези роли Peace
Алисия, в ролята си на моменти изземваше функциите му много решително и освен крехка жена я видяхме, че може да бъде и нещо повече Wink

# 425
  • Belgium
Truth съм го приготивла за довечера, нямам търпение  Party

# 426
Някой да е гледал "Сестри на макс", да сподели някакво мнение?  Heart

# 427

Тъпня на макс. Sick

# 428
Защо се водите от чуждо мнение за да разберете дали филма става или не ?
Вкусове разни . Преценката за качество е различна .
  Не съм го гледала да дам оценка -а и на непознат човек пък хич и не бих се мъчила .
 Защото тъпнята за мен - може да е супер филм за теб,  n’est-ce pas Simple Smile

# 429
  • Ямбол
De Surprise - много приятна черна комедия, идеална за лежерен следобед. Grinning

# 430
  Не съм го гледала да дам оценка -а и на непознат човек пък хич и не бих се мъчила .

Права си. Peace Възможно е питащият да е фен на комедиите от типа на "Американски пай", "Пич, къде ми е колата" и другите подобни. И не говоря по впечатления от трейлър, гледала съм го. Wink

# 431

Права си. Peace Възможно е питащият да е фен на комедиите от типа на "Американски пай", "Пич, къде ми е колата" и другите подобни. И не говоря по впечатления от трейлър, гледала съм го. Wink

Аз ако не исках вашето мнение нямаше да пиша тук! Така че аз просто питах дали е хубав а и тази  тема е създадена точно за това! Ако ви се заяжда с някой не е тук мястото! Благодаря ви все пак!  Peace

# 432
Мария987, съвсем на място си попитала. Темата е точно за тази цел създадена. Peace Филмът е с доста плосък хумор и не става дори за убиване на времето.

# 433
  • София
The Jacket http://www.imdb.com/title/tt0366627/

Филмът е малко стар и може някои от вас да са го гледали, но аз сега попаднах на него.
Главният персонаж (Ейдриън Броуди) е с амнезия, причинена от огнестрелна рана в главата. Попада в психиатрична клиника, където периодично е подлаган на болезнени и необясними психосоматични експерименти. В резултат на това той започва да получава видения за бъдещето си и така се получава едно непрекъснато пътуване във времето. Сюжетът напомня донякъде "Ефектът на пеперудата".
Един не лош мрачен трилър с елементи на драма, романтика и доста фантастика.
На места много объркан сюжет, но с неочаквани обрати, които задържат интереса.
Прекрасен Броуди, малко нетипично невротична Кийра Найтли, но за сметка на това много красива. Интересна е появата на Даниъл Крейг в изключително непонятно за него амплоа.

# 434
  • София
Гледах Омразната осморка, почна супер -диалозите, музиката, кадрите. Първите десет минути си казах, супер, обичам Тарантино и после какво стана- не разбрах, но хич не ми хареса, даже голяма простотия ми дойде до края, който беше ooooh! Ако трябва да кажа нещо хубаво, много ми хареса играта на Дейзи и Шерифа.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 11:05 от koikoii

Общи условия

Активация на акаунт