Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Тема 2

• 103 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря на Миха за добре оформената тема! Коледното настроение ни завладя.  bouquet
Може ли в резюмето за сериала да се поправи рождената година на Синая Ирани - родена е на 17.09.1983 година, т.е. тя е кака на Барун Собти.

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 21:41 от Лукреция

# 16
  • Русе
Е, да се разпиша и аз тук  Simple Smile

Миха  Hug страхотна тема си сътворила  bouquet, а с тези прекрасни гифчета, които си събрала така се  Crazy захласнах, че забравих защо съм тук  Simple Smile

Гледам тези епизоди вече няколко пъти и все така ме държат на тръни, въпреки и че забелязвам страшно много недомислени или недоизпипани неща. 

Като почна от тази размяна на горивото с вода...  Thinking - тубите бяха в колата, а Куши видя Арнав след като той вече излезе навън, та... как и дойде на ум и кога точно успя да пренесе тежките туби, да ги излее и напълни водата и да ги върне обратно? Е, имаме си още един супер герой, да не е само Арнав де  Wink

Другото - Шиам с коя кола беше, че остана незабелязан за Арнав, нима той не я позна?  newsm78

После боя... ( това винаги им куца, според мен на индийските филми, ама... те така си ги харесват - шумни удари, много повторения и дори кръв в порядъчни дози).
Пък и около падането и намирането на Куши... не всичко беше стиковано, но... много ми харесва след това  Simple Smile

А като стигат и до обясненията... и там малко, като за малоумници го правят, но... и това им прощавам, защото си обичам сериалчето и знам, че идват и хубави моменти.  Simple Smile

# 17
А когато Куши беше припаднала и Арнав  се опитваше да я свести и и викаше по име, дублажа беше отвратителен.През цялото време имах чувството,че Шиям и вика по име,а не Арнав.И пак от този момент-Арнав:Куши не е смешно.Как ли и беше смешно,като е припаднала ooooh!

# 18
  Е, той - Арнав - си мисли, че тя се шегува. Simple Smile И, нали е притеснен, много, много не разсъждава.

# 19
Добър вечер  wavey wavey wavey
Миха Hug Hug Hug мерси за красивата празнична тема  smile3525 newsm51 smile3525Много се радвам ,че този хубав сериал си има отделна тема ,а ти Миха и първата и сега тази новичката тема си ги направила много хубави и пълни с най-важното инфо за сериала и за артистите които участват в него  smile3525 newsm51 smile3525

Момичета аз тъй като съм много на зад с епизодите затова не влизам да коментирам ,но когато имам време ви чета  smile3521Днес обаче хвърлих едно око на епизодите по ДФ и за моя радост съм попаднала точно там където Куши и Арнав се върнаха и Куши обвини Шиам ,че той е отвлякъл Арнав .Лелеее този Шиам е много гаден и мазен тип и на мен ми предстои да го гледам още дълго време  за съжаление  smile3518Анджали е такава добра душа ,надявам се да се отърве най-накрая от мръсника  smile3513
Разбрах ,че има нови снимани 9 ли бяха епизоди  newsm78Там Анджалито има ли си някой или е сама  newsm78
Днес намерих едно много хубаво клипче в ю тюб с танцуващата Саная  smile3521Надявам се ,че не се повтарям с някой който го е пускал на скоро  smile3521

https://youtu.be/ySCBBmuwB2M

# 20
Колкото пъти гледам тези епизоди, толкова пъти се заливам от смях. То не е просто гаф след гаф.... ама.... явно на индийската публика им харесва така - какво да се прави.....
Значи в един момент Арнав стана едновременно Супермен, Батман, Айрънмен и... всички варианти, завършващи на "-мен". Изобщо не просто мъж, не просто МЪЖ, а направо... извънземно. Заредиха го с програми като в “Матрицата„  Joy  Мисля, че ми липсваха Гандалф, Хари Потър и поне един светлинен меч. ОБАЧЕ, всички видяхме, че въпреки 15-те дни престой в някакви складове, той е бръснал редовно космите по тялото си.  Joy А Куши направи странна траектория при падането си и не успя да загуби нито един златист китайски чехъл. Joy Едно от върховите попадения беше, че изведнъж след толкова перипетии, включващи запушване на устата и търкаляне по пръст и скали я видяхме в обятията на Арнав с непокътнато червило, поставено с похват отпреди 15 години.  Joy Наистина е забавно..... Laughing

# 21
Добро утро в празничната Коледна седмица  Hug Hug Hug

Пожелавам на всички много радостни и щастливи мигове.Вярвайте в доброто и правете добро!Нека празничното настроение е с вас!Приятна подготовка за най -семейния празник Коледа!

За утринно настроение

Скрит текст:

# 22
  • Пловдив
Добро утро на всички! Hug Hug Hug
Миха,благодаря за новата темичка,прекрасна е,а включването на гифчета,кое от кое по-хубави,направо ме разтопи bouquet bouquet bouquet
Да се включа и аз  относно гафчетата,които наистина са много и  направо забавни-едва при това  не знам кое по ред гледане на серията открих още един гаф-бандитите  имаха крайно неустановена бройка!Първо влязоха при Арни трима,търсеха другите двама,които Арнав приспа преди това,намериха единия и уж щяха да го откарват в болница,но после пак си бяха тези тримата,плюс дошлите още трима.Явно,пострадалият не можа да стигне до болницата Joy Joy Joy
След това,освен джипа,с който дойдоха бандитите,в двора се оказаха на разположение четири мотора и като започна преследването,изненада!-на всеки мотор имаше по двама бандита,т.е.общо осем. Laughing А когато започна боят около Куши, половината от тях отново се дематериализираха и останаха четирима.Така беше и по-реалистично Арнимен  да се справи с тях! Laughing
А колите в сериала за нищо ги нямат.Бялата кола на Арни колко пъти кастастрофира,че я оглозгаха и до кокал,докато гостуваше у Мадхумати,но после винаги е като новичка!Пък в тази серия семейство Райзада се сдоби и с един джип,ама то сигурно като компенсация за  потрошената от Шиям кола Wink

# 23
  • София
Добро утро и от мен в този прекрасен мъглив ден  Crazy  

Та и аз да се включа в темичката за вчерашните серийки, дублажа наистина не ми хареса и имам чувството че са сменили момчето което чете репликите на нашия прекрасен герой  преди като че ли не беше чак толкова писклив  newsm78  
Колкото до тубите с бензин,бандитите ги извадиха от джипа и тогава Куши ги видя , и като по филм за отрицателно време ги смени ,  но беше сладко
 Въпросните бандити пък няколко пъти си сменяха бройката, но въпреки това той  е яко момче / нали помните как мяташе тежестите /
 аз лично толкова съм свикнала със пресилените сценки от холивудското кино бе вече нищо не ми прави впечатление

txtloves txtloves txtloves

# 24
  • София
 wavey wavey wavey Благодаря за чудесната тема и на всички,които с много любов и настроение обсъждате любимият ми сериал !!! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!  bouquet bouquet bouquet

/Всеки ден денят ми започва и свършва със САРУН  Blush/

# 25
  • Варна
Здравейте, момичета!

Докато разбера за новата тема сте изписали 2 странички. Страхотно! Много се радвам, че се увеличаваме.
Изписахме на бързо първата самостоятелна тема на Пътеките и сега си имаме страхотна празнична темичка!
Благодаря, Миха!

Не съм гледала още бг епизодите, но това не ми пречи да коментирам. Има доста гафчета в тези серийки, но вие сте ги посочили, няма да се спирам на тях. Много хубав момент за мен е този, когато Арни се сеща, че няма кой друг да е сменил съдържанието в тубите освен Куши Кумари Гупта Сингх Райзада. Не знам как дублират на бг произнасянето на името й от него, но на руски е страхотно и погледа на Арнав говори много.

# 26
Колкото пъти гледам тези епизоди, толкова пъти се заливам от смях. То не е просто гаф след гаф.... ама.... явно на индийската публика им харесва така - какво да се прави.....
Значи в един момент Арнав стана едновременно Супермен, Батман, Айрънмен и... всички варианти, завършващи на "-мен". Изобщо не просто мъж, не просто МЪЖ, а направо... извънземно. Заредиха го с програми като в “Матрицата„  Joy  Мисля, че ми липсваха Гандалф, Хари Потър и поне един светлинен меч. ОБАЧЕ, всички видяхме, че въпреки 15-те дни престой в някакви складове, той е бръснал редовно космите по тялото си.  Joy А Куши направи странна траектория при падането си и не успя да загуби нито един златист китайски чехъл. Joy Едно от върховите попадения беше, че изведнъж след толкова перипетии, включващи запушване на устата и търкаляне по пръст и скали я видяхме в обятията на Арнав с непокътнато червило, поставено с похват отпреди 15 години.  Joy Наистина е забавно..... Laughing

Joy Joy newsm10

# 27
  • София
Здравейте, момичета!

Докато разбера за новата тема сте изписали 2 странички. Страхотно! Много се радвам, че се увеличаваме.
Изписахме на бързо първата самостоятелна тема на Пътеките и сега си имаме страхотна празнична темичка!
Благодаря, Миха!

Не съм гледала още бг епизодите, но това не ми пречи да коментирам. Има доста гафчета в тези серийки, но вие сте ги посочили, няма да се спирам на тях. Много хубав момент за мен е този, когато Арни се сеща, че няма кой друг да е сменил съдържанието в тубите освен Куши Кумари Гупта Сингх Райзада. Не знам как дублират на бг произнасянето на името й от него, но на руски е страхотно и погледа на Арнав говори много.

Може би прекалено много ми се е забил в съзнанието руският дублаж, но при нашия я нямаше тази тръпка. Но пък погледа му наистина говори много !!!

# 28
  • София
А когато Куши беше припаднала и Арнав  се опитваше да я свести и и викаше по име, дублажа беше отвратителен.През цялото време имах чувството,че Шиям и вика по име,а не Арнав.И пак от този момент-Арнав:Куши не е смешно.Как ли и беше смешно,като е припаднала ooooh!

Тук как я гледа с насмешка / поне на мен така ми изглежда/

# 29
Добър вечер  Hug Hug Hug

Ехооооо,намирам темичката чак на втора страничка.Правя запис,за да сме отново на първа!
Българският дублаж съм го отписала като емоция.Виж при руския е друго нещо!Но гледам навсякъде и всичко свързано с Арши!

Общи условия

Активация на акаунт