В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 201

• 33 858
  • 743
  •   1
Отговори
# 645

Божественяк Heart Eyes Heart Eyes

Да му изпапкаш крачетата бе Crazy Crazy...ма те големички 42- 43 ooooh! Crazy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  нека, нека  Blush Blush

Ели,   Heart Eyes Heart Eyes  нещо е - списание май  Joy Joy Joy Joy

ето гииииии  Party Party Party  нЕма я Лейльош  Rolling Eyes

на наЩУ му е студено  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

https://twitter.com/CUworldwidefans/status/680801316751413248

Crazy Crazy  Party Party Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

И тя ще пее  Party Party  Crazy

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 19:37 от ivva

# 646
Дзааак!  Hug Hug Hug

Иве  Hug , Люли  Hug , благодаря ви за парченцата  жадувано филмче  bouquet bouquet bouquet
Галя  Hugbouquet bouquet bouquet за интервюто на Лейля

Party Party Party Party

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 22:18 от daniela.qnkova

# 647
Скрит текст:
ThinkingОх,къз с тия фотки и инфо-ме фърлихте през оградата на черешата Thinking
О,дано не е нащУ-ма на там клонят везните-галиба,дано не съм права де-ма що не пишат за финала яяяяяяяяяяя

Peace И аз не схващам защо е толкова таен още този финал...

Айде други 15 сек от ТВ  Grinning посланието на Баръш към Фю  newsm45 newsm45

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t50.2886-16/12452739_905913469523503_1625080568_n.mp4

http://websta.me/p/1148626159448308532_1393862253 постът...

Ааа! JoyJoyJoy Имаме и финалните надписи върху песен на Сезен Аксу... 15 сек

http://websta.me/p/1148631091917919366_241678876

Че ще рИвем, ще рИвем яко ooooh! ooooh!...подготвени сме, ама ся нЕма а го оплаквам предварително Peace...че току- виж ни изненадали и.... Peace Laughing Laughing...Галее Peace Laughing Laughing

Ехааа, и финалните надписи Laughing Laughing...още няколко клипа Crazy... и само трябва подреждане на пъзела
и филма е готов Crazy Crazy Crazy
Лу, ти тук гледаш голия гръб, а не скиваш Чачо горе на барабаните  Crazy Crazy Crazy
И ще пееее и ще свириииии  Party Party Party Party Party

Божественяк Heart Eyes Heart Eyes

Да му изпапкаш крачетата бе Crazy Crazy...ма те големички 42- 43 ooooh! Crazy Joy Joy Joy

Peace Ели, ако знаеш колко си права!!!  Hug И за табанчетата на Чачи и за гърба на Лейля hahaha hahaha Aма се дзверим на телефона, затуй така! JoyJoyJoy

ей т'ва сега го виждам цялото... JoyJoyJoy  ИдЯлно! JoyJoyJoy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
на наЩУ му е студено

Иве, ами като остави Лейля на Беяз до каминката... кЪк няма да му е студено.... hahahahahaha

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 21:25 от Анонимен

# 648
финалът не е лош  Naughty  много е лош  Cry Cry Cry Cry

офффффффф беееее  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45  
докато го копна от една забрадка и тя го изтри  Crossing Arms Crossing Arms  ама май по-добре  ooooh! ooooh!

я красивата и весела част  Heart Eyes Heart Eyes

# 649
Иве, ... Отворено... Много лош .... Или терминално ... без възможност за доигравания... Е, разкажи, де
Какво видя...

# 650
  • близо до брега на морето
иВЧе Hug-разкажи къз какво видя-фана ме любопитството-кое е много лошото Thinking
То така или иначе,ще се гледа някой ден-ма да сме леко подготвени Rolling Eyes
ОФ,яяяяяяяяяяяя-развали ми са съньо

# 651
Привет, сладурани! Hug Hug Hug Hug Hug
Огромно благодаря на всички Чачо-търсачки, Делибал-търсачки, неумостни сте, истински злато-търсачки! Hug Hug Hug Hug

Само не ме стреляйте, но мен не ме притеснява финала - дори си мисля, че е по-добре да е лош-така още по-силно ще се види таланта на Чачо, пък и все пак е филм, какво като е фатален края, важно е в живота да е хепи.. а Чачо е хепи, ... и ние също...прегръщам ви... Heart Eyes

# 652
Иве, ... Отворено... Много лош .... Или терминално ... без възможност за доигравания... Е, разкажи, де
Какво видя...

няма да се доиграва  Joy Joy Joy Joy 
Какво видях - след видеосбогуването, Фю плаче неудържимо срещу монитора, образа на Баръшко вече не се вижда и следващия кадър беше нещо като площадка, осветена от светлините на линейки и полиция  Sick Sick ченгета, доФтори  Sick Sick
Самоубил се е  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 и то по доста брутален начин  Sick
Подсказката била за парчета  Sick

Бела, това е най-важното - да е хепи и оценен. И двете са факт  Laughing  продължават да валят суперлативи  Peace  а той е повече от доволен  Party Party
Очаквах такъв финал, ама много ми догорча  Cry Cry Cry

Ренка ще каже със сигурност какво става,  Laughing   дано пък има още кадри  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 653
  Офффффффффффф........ Sick #2gunfire

# 654

Crazy Crazy Crazy

нИдей бе  Laughing 
Лили  Heart Eyes Heart Eyes   каза, че до средата било голЕм майтап - много забавно, много смях  Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 655

Crazy Crazy Crazy

нИдей бе  Laughing 
Лили  Heart Eyes Heart Eyes   каза, че до средата било голЕм майтап - много забавно, много смях  Peace

Heart Eyes Heart Eyes

Тогава на сона аз ще мижам  smile3503 не искам лош финал и това е  Stop Laughing Laughing

# 656
Еее, неее, жалко newsm45 newsm45 newsm45 за Баръш и Фюсюн, така разчитах, че ще приемат зехира в лечебни дози...

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xtp1/t50.2886-16/12406775_1032819356740619_1457522885_n.mp4 Heart EyesHeart Eyes

Но, да,  smile3501 smile3501  браво на Лейля и Чачо!

Heart Eyes

Като гледам, много са си добре двамката, но не мога да забравя коментара на Баръш Калъч, че му ставало жал за Чачко докато гледал филма...  newsm78

Бойче, Бели, много хубави колажи ... HugHug

Бойче,  Peace стига пушка с тоз револвер, ще го проглушиш наЩу, JoyJoy ако му направят предложение за женитба в Щутгард, хеле в Берлин, нЕма да го чуе! JoyJoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 23:44 от Анонимен

# 657
Какво видя...

няма да се доиграва  Joy Joy Joy Joy 
Какво видях - след видеосбогуването, Фю плаче неудържимо срещу монитора, образа на Баръшко вече не се вижда и следващия кадър беше нещо като площадка, осветена от светлините на линейки и полиция  Sick Sick ченгета, доФтори  Sick Sick
Самоубил се е  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 и то по доста брутален начин  Sick
Подсказката била за парчета 
Sick

Бела, това е най-важното - да е хепи и оценен. И двете са факт  Laughing  продължават да валят суперлативи  Peace  а той е повече от доволен  Party Party
Очаквах такъв финал, ама много ми догорча  Cry Cry Cry

Ренка ще каже със сигурност какво става,  Laughing   дано пък има още кадри  Rolling Eyes Rolling Eyes

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Лелелелелелеее  ooooh!....този филм ще се гледа след обилна доза мента, глог и валериан #Crazy

Иначе сте прави, че да е хепи и оценен е най- важното Peace А и каквото и да си говорим, филм е това- трябва да има дълбока драма, за да се говори дълго за него....трябва си и трагичен финал, за да е запомнящ се, за съжаление ...Peace...ако беше всичко 'розово', щеше да мине към бозите и критиците нямаше да им го спестят Peace....колкото и за нас да не е добре такъв финал- точно той, може би, ще изстреля Чачо още нагоре  Peace....надявам се! Peace

И друго да вметна  Peace Ако Чачов герой трябва да умира, предпочитам да е в 120-тата мин., отколкото в 77 серия  Peace

Догорча ми и на мене...доста при това...заради подробностите около....най- вече Peace

Лека нощ! Hug Hug Hug

# 658

Баръшко и Хайдар  Rolling Eyes  кой е хайдар, яяяя, че и на него рИват  Joy Joy Joy

дали пък тук не се свърши  Rolling Eyes Rolling Eyes

Цитат
Çağatay naptı be 😢😢😢 hepimizi ağlattı 😢😢😢😭 #cagatayulusoy #delibal

всичко реве  ooooh! ooooh! ooooh!

# 659

Общи условия

Активация на акаунт