Професионални серии за коса - тема 94

• 54 548
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас/Пз
Много ви благодаря  Hug Hug

# 556
Мами, я кажи за Тераписта, че съм го набелязала от известно време. Как го усещаш? Съчетава ли се добре с техните маски?
Виви, имах съвсем други очаквания от Терапист ш+м, защото уж са хидратиращи...Косата ми остана суха, никаква, фриз, ползвала съм ги обаче около 3-4 пъти, дадох ги на близка приятелка със здрава коса, на нея и сплесквали обема hahaha Не съм ползвала шампоана с друга маска. Но комбинация от шампоан за боядисана коса със златна роза О'райт и маска Маскинтенз мноооооооого ми харесва като резултат  Heart Eyes

# 557
  • Стара Загора
Скъпи мои Hug имам питане към тези от вас знам,че Линде ти имаш шампоана,балсама,маската.....на Марокан ойл хидратиращ и рипейър,Фрея,Магнолия.....и други но не се сещам сега бихте ли споделили според вас как усещате хидратиращите ш+б+м и рипейър серията  според вас кои са по нежни и щадящи в миенето си и стават за по честа употреба и не остъргват косъма мия почти всеки ден ,редувам сериите но не искам те да са агресивни все пак....Спомням си,че май рипейър я определяхте като по не премиваш шампоана по спомен Thinking...благодаря ви предварително.

# 558
  • София
Мами, благодаря  Heart Eyes Значи си оставам само на маската, която много ми харесва  Heart Eyes

# 559
Мами, благодаря  Heart Eyes Значи си оставам само на маската, която много ми харесва  Heart Eyes
Виви, има доста доволни момичета от шампоана Терапист, не го отписвай така лесно, ако ти се пазарува  Joy Нека и те да се включат  Peace Моята коса си е доста странна, а и много третирана, така че не знам до колко мнението ми е меродавно  Hug Иначе пък миришат невероятно, честно казано от всички продукти които натрупах (а те вече никак не са малко  Embarassed) това е най-най любимия ми аромат  Heart Eyes

# 560
Арлен дали ще направят намаление за Нова година?  newsm78

# 561
Колко сме различни...На мен шампоана Терапист ми е любим. Усещам го нежен, напояващ и незаплитащ. Изобщо не ми губи обема, а косата ми е също здрава, но много суха. Абе трябва си проба. Joy

Джей, да ти е жив и здрав малкия и само радост да ти носи. bouquet

# 562
  • Somewhere far away
Хайде, аз отивам да пробвам  една от новите  придобивки - маската на Напура С9.  дано да се харесаме !  Crazy Flutter

# 563
  • София
Ами пазарува ми се, да  Joy  
Феерия,  Hug Все пак няма да го отписвам, ще ви послушам. Не е като да нямам шампоани, но заради маската ми се иска и него да го имам  Crazy

# 564
dreamer,

Друго от което бях доволна са дървените гребени/четки на MAGNUM, но не ми харесва как по дървото много лесно се натрупват прашинки, влакънца... Но изработката и ефекта са си идеални.

+ 1 за MAGNUM, имам гребен с едри зъбци и четка. Направени са от гваяково/гаяково дърво и самото дърво ухае много хубаво. Определено съм много доволна.

Момичета Честита Коледа и Прекрасна Нова Година Ви пожелавам bouquet Heart Eyes Научавам много от Вас и съм много благодарна, че Ви открих! Страхотни сте Hug Най-вече Ви желая здраве, за Вас и всички които обичате! (другото от магазина  Crazy)

Джей, Честит Рожденик! Да ти е жив и здрав и да расте много щастлив!

# 565
Вив,
Нашито ги пробвах без ампулата, понеже знаейки нейния ефект, исках да видя самата серия как действа. Резултата е точно толкова добър, не е истина и днес след сън колко ми скоклива и жизнена косата. Има магия в тая марка за моята коса Heart Eyes

Делянка,
Досега един път съм мила с хидратиращия, с рипеър повече пъти и първия странно, но го усетих по-силен...пък уж хидратиращ. Но не е кой знае каква разлика. И все пак ако ще избираш един бих избрала moisture repair, съчетава се идеално със всичките им маски, които пък са Уникални!  Flutter Дори рипеър маската много приятно подрежда и дава мекота, не е силен протеин.

Джей, да ти е жив и здрав рожденика bouquet

# 566
Благодаря ви, момичета  Hug

Тераписта(шампоан и маска) ги пробвах от Мишел и си поръчах само шампоана. Не знам с какво ще го комбинирам  Mr. Green но ми хареса много. Маската ми е тежка  Thinking доста. Иначе косата ми я изпи буквално, но ми утежнява. А на мен много малко неща ми идват тежки по принцип.

И аз бих забърсала нещо намалено, но не знам какво искам  Joy

Иначе да кажа, че кенди олиото ми харесва, ползвам от 2-3 дни от тестер, много е хубаво, мирише страхотно, икономично ми е, не ми омазнява. Може би ще го купя скоро.
Имам и тестер на олиото сатин оил на Кюн, ще го видя и то как е и мисля да забърша едно от тях.

# 567
  • Стара Загора
Благодаря ти Линдичка Hug Hug Hug  златна си ми и аз си мислех,че рипейър серията ще ми е по-щадяща и неустъргваща сякаш Heart Eyes
Джей,честито ти рожденниче да ти е живо и здраво ,много щастливо и да има едно прекрасно детство изпълнено с много усмивки и щастливи мигове  newsm59

# 568
  • Бургас/Пз
Джей, честит рожден ден на порасналото детенце Simple Smile Много радост и усмивки да носи в дома ви  bouquet

Момичета, препоръчайте ми лак или пяна за коса, който да е подходящ за много права, дебела, гъста и жилава дълга коса, която не е боядисвана. Дъщеря ми иска да си прави къдрици с маша или ролки, но като е опитвала те никога не стоят повече от 15 минути. Искам да й взема нещо , което да пръска по кичура преди да навива с машата или ролките.

# 569
  • Somewhere far away
Преди машата само термозащита, никакви лакове защото те ще скапят много косата ако се пръскат преди  маша. Лака накрая се слага.

Общи условия

Активация на акаунт