Професионални серии за коса - тема 94

• 55 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Анти снап на Редкен може ли да се комбинира с Л2  и протеинов финиш ли е?

# 76
  • София
Серума Со Пюр и аз си го заплюх, много положителни отзиви за него  Heart Eyes

За влагата, аз не съм намерила решение, Кенди спрея ми помага само за 1 час да туширам бухването и пас ис е същото. Но иначе много го харесвам де. Това ми е вторият по любимост финиш, след Мароканското олио и Мароканския крем.

Жижи, това го заглеждам и аз от бая време, но нямам отзиви.  Thinking

# 77
Да споделя за опита ми с кокосовото масло. Намазах, сложих кърпа и загрях за 5мин. със сешоар. Седях малко над 6 часа. Мислех да минавам и с пресата, но се отказах заради прочетеното, което Фрея беше написала, а и нямаше време вече. Много се чудих с какво да измия. В крайна сметка се спрях на Наши Фито Рипеър ш+б. За финиш сложих от Кюн Сатин Ойл и Нектар Термик.

Между другото, май трябваше да сложа Кюн Сатин Ойл в топ "5". Според мен е едно от най-добрите такива продукти. Повече ми харесва от Олео Релак, Митик Ойл и Елексир Ултим като ефект.

Днес косата ми е хем яко хидратирана, хем добре уплътнена и с добра форма при самоизсъхване.
Довлона съм много. Другия път ще пробвам с друга комбинация.

Жижи, линкът трябва да е сложен между [ url]тук[/url ] (без интервалите), за да е активен. И се получава така:

http://www.arlen.bg/product/2775/sprey-terapia-za-uvelichavane-d … -dense-125ml.html

Нямам отзиви.

Вели, не знам дали е било правилно, но аз съм ги комбинирала. Първо Анти-снип, после Л2. Но като цяло от анти-снап за моето накъсване ефект никакъв не видях.

# 78
Какво ще си купите от намаленията днес?  Mr. Green

Аз вчера мих с лилавите проФайбър(след сините в неделя, реших да измия и с лилавите снощи) но ползвах маската, не балсама.Маската е супер гъста  Flutter много ми хареса, мирише осезаемо на бадеми. Тази миризма в бласама е по-лекичка.
Косата ми днес е супер  Flutter  доста е чуплива(заради мъглата най-вероятно  hahaha), небрежно рошава съм  Mr. Green, но косата е много добре на допир.

Термото секси става ли са сушене с четката, не с преса???

# 79
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Термото на Секси Хеър аз го използвам само за сушене с четка. Имам и преса, но досега не съм го пробвала с нея.

1.Моите открития и любими серии за 2015 са маската Masquintense, лилавата серия на Sеxy Hair, Vital nutrition Keune, термото Sеxy Hair  и Кенди олиото.
2.За празниците ще бъда в домашна обстановка, така че няма да правя кой знае какви прически.
3.На Кюн съм ползвала следните серии/продукти:
- Ш-н и балсам  Vital nutrition Keune - от две ползвания мога да кажа само положителни неща, хареса ми, косата стана мека и лесна за обработка, ефект, който аз постоянно търся.
- Имам Сатин ойл, но съм я пробвала досега само от мосри, тепърва ще придобивам впечатления
- Взех и спрея за блясък, но още не съм го разопаковала, понеже дойде онзи ден.
- Преди време в салон ме измиха с кератиновата серия и си спомням, че косата ми стана двойна - много уплътнена, но и малко суха.

Кажете кой ДПШ да взема - на Мороканойл, на Лейбъл М или на Алтерна? И за трите четох много положителни отзиви. Искам да разбера, дали по някакъв начин втвърдяват косата, аз искам да ми е мека,лесно да се разресва и да е лигава, щото иначе по никакъв начин не мога да я укротя  Simple Smile

# 80
  • Бургас/Пз
Срамота, чак на 6-та страница се включвам  Laughing

За мен е много лесно да отговоря на първия въпрос, защото съм ползвала много малко продукти  Mr. Green
1. Любовта ми от пръв поглед - Хидратиращата серия на Джойко - шампоан и маска  Heart Eyes
2. Серията Липидиум на Лореал - ш+м
3. Л2 на Лакме
4. Кенди термото на Алтерна
5. На пето място се двоумя между олиото на Митик Ойл серията за обем на Джойко Simple Smile

За празниците ще сме в домашна обстановка, така че със сигурност няма да съм със специална прическа

На Кюн съм ползвала за хидратиращия шампоан от мостра и не мога да споделя впечатления само от един път. Определено обаче имам желание да пробвам марката.  Grinning

Моята сага със Златната рибка най-накрая приключи. днес ще са при мен нещата ми. Отказах се от Шайн спрея, а те ми обещаха, че ако получат Кендито ще ми го пратят на цената от Черния петък  Mr. Green нещо не ми се вярва, но ще видим Simple Smile

# 81
Добро утро Hug
Фрея, отново много хубава тема  bouquet
Нова съм в темата и нямам много база за сравнение, но..
1. -Алтерна Bamboo Smooth - Подхранване и приграждане
- ДПШ Алтерна
- Маска Нутри термик на Керастаз
- Кюн Витал Нутришън
2. Не съм решила още за прическата. Може би права или на букли с маша
3. На Кюн имам Витал Нутришън, доволна съм. Прави ми косата много приятна и мека

Искам да си взема протеинов шампоан и маска, защото установих че имам само 2 мин. реконструктор Афроджии. Какво бихте ми препоръчали за гъста коса, дебен косъм, третирана с боя и преса? Спряла съм се на Редкен Екстрийм по вашите добри отзиви http://www.arlen.bg/product/2491/intenzivno-ukrepvashta-maska-za … r-plus-250mm.html
http://www.arlen.bg/product/2489/podhranvasht-shampoan-za-silno- … hampoo-300ml.html
Приемам и други предложения  Wink

# 82
  • София
Джей, и аз се чудя какво да си купя вече. Много се дразня!!!  Mr. Green Не съм купувала нищо вече сигурно една седмица  Joy Изнервена съм!  hahaha А от Сексито имам всичко, каквото искам, от  Редкен за момента нямам нужди Crazy иначе са хубава марка.

Сексито според мен става са Ровентата, аз си го ползвам, но пръскам по-малко. Но фиксация не усещам де, фиксация има, като сложа повече, но тогава ми лепне и клечкосва.

Обожавам миризмата на бадеми в продуктите за коса. Така мирише втората стъпка от терапията на Меди, на горчиви бадеми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Уникално е!

# 83
Джей, и аз се чудя какво да си купя вече. Много се дразня!!!  Mr. Green Не съм купувала нищо вече сигурно една седмица  Joy Изнервена съм!  hahaha А от Сексито имам всичко, каквото искам, от  Редкен за момента нямам нужди Crazy иначе са хубава марка.

Сексито според мен става са Ровентата, аз си го ползвам, но пръскам по-малко. Но фиксация не усещам де, фиксация има, като сложа повече, но тогава ми лепне и клечкосва.

Обожавам миризмата на бадеми в продуктите за коса. Така мирише втората стъпка от терапията на Меди, на горчиви бадеми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Уникално е!
А коя марка е по добра Mediceuticals Folligen или напура за косопад?
Ти на Meди кое използваше? Шампоана , балсама и биоактивния спрей ли?

# 84
Абе, момичета, задържа ли ви се косата права с Ровентата. Не говоря за чупките те са ясни  hahaha Ама аз като легна вечерта и на сутринта ми е една смачкана начупена..ужас, съответно се налага да я мина с пресата и тотално обезсмислям ползването на четката  ooooh! Само при мен ли е така?

# 85
  • Плевен
Заглаждащия крем на Сексито става ли за сушене с дифузер?

# 86
  • София
Момичета, отзиви за този спрей против накъсване на Редкен: http://www.arlen.bg/product/2678/udalzhavasht-eleksir-za-iztosht … primer-150ml.html

Чаровна, ползвам терапията веднъж седмично:

Скрит текст:

Стъпка 1.
Нанесете Терапия за възстановяване и обем Mediceuticals Volume на измита и подсушена с кърпа коса.Масажирайте нежно. Не изплаквайте. http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/terapiya-za-vazstanovya … als-volume-360-ml
Стъпка 2. Нанесете Терапия за възстановяване и защита Mediceuticals Strenght  в продължение на 2-3 минути над Volume ™, след което изплакнете (ще усетите косата твърда). http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/terapiya-za-vazstanovya … s-strenght-180-ml
Стъпка 3. Нанесете Подхранващ балсам за изтощена коса Mediceuticals Final Finish, за да омекотите и разплетете косата. http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/podhranvasht-balsam-za- … nal-finish-360-ml

Ползвам и този спрей за стимулиране на скалпа, който мисля, че ще ми стане любимец. Почни на приключване ми е, но съм много доволна от него, вероятно ще повторя. Имам много нови растежи, а косопада е драстично намален!
http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/sprey-za-stimulirane-na … ls-numinox-180-ml

Адамантче, на мен с нищо на този свят не ми се задържа прическата, след като съм спала  Laughing 

Мусита, за дифузер, за мен най-прекрасното нещо на Земята е хидратирящият крем на Марокан  Heart Eyes

# 87
Благодаря за темата, Фрея  bouquet
1.”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година.
Тук слагам откритията ми за тази година, а любимците ми са доста повече:
 - ампула Лореал Липидиум;
 - Ш+М Вела Лукс Ойл - може би заради името си мислех, че е хидратираща, а тя май е протеинова   по описание Thinking Аз я усетих като супер хидратираща и уплътняваща. Косата ми беше пълен разкош  Heart Eyes;
 - сметаната на МШ - незаменим и супер икономичен продукт. Имам я от м.Март, на всяко миене нанасям и няма свършване  Crazy;
 - Интегрити маската на МШ, към която напоследък рядко посягам, защото имам да пробвам нови неща;
 - ДПШ на Алтерна.
2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата? - Най-вероятно ще сме в домашна обстановка, но аз пак ще се направя красива с леки букли  Crazy
3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали? Опишете ефекта им? - Пробвала съм само Сатин Ойл засега, хареса ми, много нежна и приятна серия. Имам доста пробички, които си чакат реда.

Момичета, предимно ползвам хидратиращи продукти. Мога ли след тях да нанасям муса за обем и плътност Денсифик? http://www.arlen.bg/product/817/uplatnyavasht-mus-za-obem-na-kos … rphose-150ml.html?

Сетони значи 1 мокър кичур и 1 почти сух с автом.четка правих-обем голям не виждам но все пак в корените не съм слагала,дължините не са слепнали,не се чуства да има продукт,не са и изсушени,отдолу вече 30 мин.си седи подвито крайчето.Мисля че ще ти свърши работа за целта за която го искаш  Hug не е точно пяна,не е и спрей-нещо средно-мисля че може и директно да се впръсква,аз слагах първо на ръката защото очаквах че ще е като мус.Миризмата в началото ми се стори като мъжки одеколон,но става приятна,парфюмна,подобна на Денсифик мусчето (естествено то е по-готино-но не съм го ползвала поне от 6 месеца и ти сега ме подсети и за него да го извадя),косата е леко ароматизирана-не прекалено  Peace
Мишел, нещо съм изтървала, за кой продукт става въпрос?

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 09:46 от Loving...

# 88
Момичета ,моля ви за помощ!При чуплива и финна коса кой от двата продукта ще бъде по-добър за оформяне със сешоар и преса .Искам да го подаря на приятелка, която оформя косата си и чрез изправяне и с начупване, но мисля че по-скоро търси продукт за изправяне.
Този:http://www.arlen.bg/product/1070/termo-zashtiten-krem-loreal-pro … -cream-125ml.html
или този
http://www.arlen.bg/product/2393/izglazhdasht-krem-za-leka-fiksa … ntrol-150-ml.html
Ще съм благодарна на тези, които са ги използвали.Отворена съм и за други предложения. bouquet

# 89
Фрея, мерси за темата! bouquet

Лекси, много хубави къдрици! В този ред на мисли, вчера гледах колумбианката на конкурса за Мис Свят, която стана втора. Ех, каква коса! Направо мечта

Моите 5 продукта: труден въпрос, на моменти едни ми харесват повече от други, после пак се сменят.
Може би към момента са така:
Alterna repair серията ш+б
Нектара на Керастаз
Дитанглъра на ДМО с цитрус и нероли
Секси хеър термото за сешоар
Дензифик серията ш+б

На Кюн пробвах серията Витал Нутришън. хареса ми, но ми трябва да я пробвам още няколко пъти, за да преценя, а едва ли ще си я купя.

За прическата: много обичам да гледам клипчета в тубата и оттам съм се научила на няколко много ефектни прически, които стават супер бързо. С два ластика мога да направя прическа като при фризьор Simple Smile. За съжаление сега се опитвах да намеря точно това клипче, което ми беше най_лесно за научаване, но не успях. Обаче както и Фрея е написала търся с messy bun, също hairstyle for long hair, bride style... Сега защо нямахме една тайна ФБ група!? Хич не ми се занимава да режа снимки, да качвам на други сайтове...

Общи условия

Активация на акаунт