Професионални серии за коса - тема 94

• 55 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Може, писах на бързо.  Mr. Green
Това е подхранващата за боядисана коса
http://www.arlen.bg/category/189/so-pure-color-care-organichni-p … adisana-kosa.html
а това Рипеър серията
http://www.arlen.bg/category/181/repair-vazstanovyavashti-s-orga … ganovo-maslo.html

и двете не ме впечатлиха   Laughing. Преди да купя Витал нутришън тотално не харесвах Кюн, ползвала съм и боите им. Сега ги харесвам малко  Mr. Green кератиновата серия имам чувството, че ще ми хареса също  Whistling
Со пюр напълно ги отписвам и не мисля да купувам повече.

# 61
  • Бургас / София
Благодаря за новата тема  bouquet
ТОП 5:
1.Шампоанът Про Файбър червеният
2. Серума Про Файбър червеният
3. Керастаз Еликсир ултим за обем новото олио
4. Шампоанът за чувствителен скалп на Кюн
5.Шампоанът от серията Есентиал за обем на Йожен Перма

Доволна съм много от шампоанът на Кюн за чувствителен скалп, ако сега не използвах Про Файбър сигурно щях да си мия косата с него. Другото което съм пробвала на марката е охлаждащият шампоан също много ми хареса, но една идея ми утежни повече косата на вторият ден. Също така съм доволна и от стилизиращият крем за тънка коса и олиото за тънка коса  Heart Eyes

# 62
Джей  Ло, мерси Hug Сега е по-ясно Peace

Ей, като видях поста на Сити се сетих, че не споменах в топ 5 новото олио за обем Керастаз - много го харесвам, но като се замисля, май не съм споменала още доста неща...Знаех си, че няма да се побера в топ 5.  Mr. Green

# 63
Сетони значи 1 мокър кичур и 1 почти сух с автом.четка правих-обем голям не виждам но все пак в корените не съм слагала,дължините не са слепнали,не се чуства да има продукт,не са и изсушени,отдолу вече 30 мин.си седи подвито крайчето.Мисля че ще ти свърши работа за целта за която го искаш  Hug не е точно пяна,не е и спрей-нещо средно-мисля че може и директно да се впръсква,аз слагах първо на ръката защото очаквах че ще е като мус.Миризмата в началото ми се стори като мъжки одеколон,но става приятна,парфюмна,подобна на Денсифик мусчето (естествено то е по-готино-но не съм го ползвала поне от 6 месеца и ти сега ме подсети и за него да го извадя),косата е леко ароматизирана-не прекалено  Peace

# 64
Лекси, на показаната снимка ти ли си? Невероятни очи  Heart Eyes И красива коса! Тези чупки с какво ги постигаш?

Мишел, вече те възприемам като арктическа принцеса  Blush Обожавам такъв тип излъчване като на аватара ти Heart Eyes

Чаровна, ползвала съм шампоан, маска и олио на Вела Лукс Ойл, последното мисля всеки в темата знае, че обожавам  Grinning шампоанът при мен се усети супер агресивен, остъргващ, втвърдяващ, заплитащ, абе ужас  ooooh! Маската обаче е страхотна! Усеща се по-скоро хидратираща отколкото протеинова, какъвто състав има. Мирише страхотно, огъвкавява, омекотява и изглажда порядъчно. А иначе съм забелязала, че рускините много си обичат Вела като марка, а те имат невероятно дълги и гледани коси.  Crazy
А колкото до схемата на използване на продукти, можеш да редуваш, един път хидратация, един път протеин, един път баланс и така, както дойде. В последствие може да усетиш някакъв протеин или прекомерно хидратиране и да опиташ да използваш продукти от един вид за по-дълъг период за да отчетеш разлика. Косата се променя и грижите варират много през времето.

Сетони, твоята баня като буркан лютеница, а моята като кървава свада  Joy Рубинът си направо като изкуствена кръв.  Crazy

Джей, пишеш messy updo в тубата и ще ти излязат много клипчета, на които правят такива прически.
Скрит текст:
Кои са книгите, по които е правен сериала  Praynig ?

Deathcrush, защо не изсветлиш предварително няколко кичура с блондор и след това ще можеш да си ги боядисваш какъвто цвят искаш? Не е толкова изтощаващо колкото звучи  Mr. Green

Valkirja, за влагата протеин, и то як протеин. Които продукти усещаш най-втвърдяващо и изсушаващо по принцип, с влагата от въздуха ще усещаш балансирани, че дори и хидратирана коса, можеш да имаш. Много момичета споделихме за тези явления в последните теми. С хидратация само ще влошиш нещата  Peace

Бях обещала снимки на боядисвана побеляла коса преди и след, ето ги
Скрит текст:
Единствената разлика на цвета е, че корените са малко по-ярки от дължините, които имат вече наслоена боя. Погледнато изцяло обаче не си личи и цветът изглежда напълно равномерен и наситен.  Heart Eyes

# 65
Все още не мога да кажа кои са моите топ 5, тъй като все още съм начинаеща.

Вчера се намазах с Еластисайзър Geranium&Neroli за 5 часа, измих с Керастас денсифик, след това 2 минутния рекунструктур, после маааалко маска денсифик и накрая от олиото Керастас инициалист. Не знам дали се комбинират, но това имам и мажа от всичко. Косата ми придоби много хубав блясък, мекота и една идея повече плътност. В краищата беше по-суха, но не е подстригвана от 4 месеца. Естествено нямаше никаква форма, защото не ползвах сешоар и четка, а днес като се оплаках на фризьорката, че косата ми е доста изтощена, тя каза, ама къде виждаш изтощено? Тези думи до сега от фризьор не съм ги чувала Mr. Green
Явно има ефект дори от еднократно ползване.

Искам да попитам, прочетох назад в темите, че след боядисване се изчаква 2 седмици с протеинови терапии, защото отнемат от цвета, значи не мога да ползвам реконструктута, така ли?

# 66
  • Somewhere far away
Фрея - защото исках нещо набързо и лесно за празниците - но пак си останах с пръст в уста хаха! блондори не искам, защото ми предстои и боядисване с някакъв меден цвят, но все още съм в търсене на  точната боя и цвят. И ако сложа блондор ще стане пак шарения и няма да ме хване равномерно.  chef

# 67
А меденото как ще го правиш? Какъв ти е цветът в момента?

Една мама, изчакай, защото има вероятност да ти свали от цвета.  Peace

# 68
  • Somewhere far away
с боя. newsm78
примерно един тон по светъл от моя. сега съм между 6 и 7 пепелно тъмно русо и това най много се доближава до естествения ми цвят. бях давала снимкау ноо вече е доста назад и не ми се рови да я показвам пак.  та затова ти обяснявам с числата от каталога на повечето бои. Mr. Green

насочила съм се към това :

http://коса.net/index.php/virtuemart/boi-za-kosa/amonyachni-boi/beauty-color2013-04-21-18-51-59

7.40 или 7.44

# 69
Ясно, аз мислех че си с по-тъмна коса и затова не те хваща тази боя. Успех с меденото! Доста трудно се постига, но е по-добре само с боя.

# 70
  • Somewhere far away
Ами аз не искам от онова много ярко, портокалово и оранжево.. но определено искам някаква промяна. не знаем какво искаме но го искаме сега !

И в тоя ред на мисли ! О шок и мълнии- последното намаление на арленците е легендарно!  Whistling Party newsm44

# 71
Фрея  bouquet чудна тема,както всеки път!!

По въпросите.

1.Алтерна Рипеър шампоан и балсам,може би това са продуктите,които ме впечатлиха най-много.Постигам много добър резултат,мога да си позволя да изляза с натурална коса както се казва без да барам преса или сешоар.
2.Серумът Инициалист на Керастаз много ми допада,ползвах до  5 6 пъти,усещам скалпа подхранен,без грам пресушаване,мисля че в дългосрочен план ще се отрази добре на цялостния вид на косата ми.
3.Редкен Екстрийм шампоан и маска.Много ми допада омекотява косата ми и я прави жива,сходна ми е горе доло като Рипеър на Алтерна.
4.Може би Маската Нутритермик -усещам косата си супер подхранена след нея, имам чувството,че косата ми я изпива и става направо двойна след това,прибира ми фризовете,но една идея слепва малко от обема.
5.Напоследък все повече посягам към Кенди олиото може би то ...

2.Нямам идея..Може би права или леко начупена с дебела маша

3.Нищо досега не съм пробваала на марката.Имам шампоан Витал Нутришън,но нямам намерение да го ползвам скоро,защото имам много отворени,по нататък мисля да купя маската и да го пробвам с него в комбинация.

Охх,момичетаааа толкова много се надявах да има промоция на Марокан или на Наши Cry Cry

Между другуто някоя от вас съгласна ли е да поръчаме шампоан и маска от Лилавите Сексита и да си ги разделим,тъй като ми се струват прекалено силни за моята коса нали били много хидратиращи,ама искам да имам едни такива  Embarassed ,но ще ги ползвам цяла вечност ако са в цял размер.Ако има желаещ нека ми пише  .. Heart Eyes

# 72
  • Viena
Все още не мога да кажа кои са моите топ 5, тъй като все още съм начинаеща.

# 73
  • Велико Търново
Благодаря, Фрейче за новата ни тема bouquet
Аз, обратно на повечето от вас Wink не мога да се побера в топ 5 за 2015 - причината е, че основно изразходвах налични голееми количества и почти нищо не съм купувала през тази година Blush Все пак, най-доволна съм от :
1.Алтерна Рипеър - обожавам аромата и усещането от ш-на и балсама - размених половината останали количества, защото косата ми започна да се изсушава Confused
2. Бамбуците за блясък на Алтерна - благодарение на мила съфорумка ги пробвах и съм очарована, при възможност - ще си купя в пълен размер Peace
3. Хидратир. маска на Марокан -страхотно усещане за плътна, мека и същевременно, неутежнена коса - както писах по-рано, ще си взема и двете серии/хидратир. и възстанов./ на  марката + лайт олиото.

Останалите продукти няма да пиша, тъй като ги имам от преди 2015 г. Wink

По празниците ще съм все в домашна обстановка, и не съм мислела за по-специална прическа, но тайно се надявам да получа четката на Ровента за рожденния си ден Wink и тогава може за Нова година да се направя с нея.

На Кюн нищо не съм пробвала, нямам основателна причина да отбягвам марката, но така се получава, мисля обаче да пробвам серума Со пюр Peace

# 74
  • Пловдив
Момичета,някой има ли впечатление от това:http://www.arlen.bg/product/2775/sprey-terapia-za-uvelichavane-diametara-na-kosama-redken-maximize-dense-125ml.html?
Не знам защо така ми излиза неактивен линка Cry.

Общи условия

Активация на акаунт