Професионални серии за коса - тема 94

• 56 022
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Термото на Марокан издържа и поредния ми тест - косата ми да не е сплескана след сън, което се случва в последно време, независимо дали съм мила с протеин или хидратация. Косата си е точно толкова обемна и плътна, както и снощи след сушене, явно това е някакъв вид фиксация, но определено не се усеща Rolling Eyes косата е мека, а не втвърдена. Остава да видя и след излизане навън как ще е.

Малко се притеснявам и съм в чуденка защо имам разминаване в състава на олиото, което купих от арлен и съставите, които показах от интернет да разчете Руса мама. При мен са изписани само два силикона, двете масла, парфюм и двете CI. На лайт олиото същото newsm78 Реших че на малките шишенца е така, заради размера на етикета просто, но и на 100те мл. е същото.

# 181
  • Чукарландия
Аз пак разбрала, недоразбрала, та да си попитам: след шампоана за обем, коя маска на Морокан е по-удачно да се ползва: Moroccanoil Hydrating Mask или Moroccanoil Restorative Hair Mask? Praynig

# 182
Боядисах се вчера с wella koleston perfect
Леко ми поизсуши косата.
Смесих 5.0 с 6/71 за да имам пепелен отенък.
Нещо не ми се получи особено добре.
Да покри белите коси и има съвсем лек отенък.
Пак си рижавее и си има това гадно 'ръждиво" така аз му викам.
Исках да стане хубаво пепелно кестеняво за съжаление не получих резултата който очаквах.Малко се разочаровах от боята.Не знам дали бих повторила покупката точно на тази боя  Grinning

# 183
  • София
Белла, можеш да съчетаеш и с двете маски без проблем. Въпрос на преценка е какви нужди има косата ти, от повече протеинова грижа или от хидратиране. Според това прецени  Peace

Линде, душицо, страхотно се радвам на отзива ти за термото. Доизразходвам Напурата и го взимам  Heart Eyes

shalqlqq, ампулката на Наши мошеш да я съчетаеш с всичко, като за предпочитане е с протеинов шампоан. След нея (ако имаш нужда или решиш) можеш да сложиш маска по избор.

# 184
Феерия, аз се чудя коя серия на Голдуел да пробвам. Ако не ми е уау, поне няма да съм дала много пари, за които наистина очаквам уау, а не е доста пъти.
С кои серии имаш опит?
Вчера си купих пак маска и шампоан Витамино Колор и днес ги пробвах. Косата ми е много лъскава. Маската е страшно икономична, имах старата формула, там помня, че ми отиваше доста повече. И да имам леки забележки, за тези пари Лореал са ми перфектни.

Мариголд, аз съм пробвала златната кератинова серия и бледозелената органична, и двете за суха и изтощена коса. Много съм доволна и от двете. Но ако искаш за боядисана, питай Бубка. Тя има опит с доста от сериите. Hug

# 185
# 186
  • Чукарландия
Белла, можеш да съчетаеш и с двете маски без проблем. Въпрос на преценка е какви нужди има косата ти, от повече протеинова грижа или от хидратиране. Според това прецени  Peace

Вив, благодаря!  bouquet
Значи серията за обем на Морокан е балансирана, нали? Щом може и с двата вида маски да се комбинира. Супер. Hug

# 187
Добро утро  Grinning

Имах тази серия:
http://www.arlen.bg/category/247/color-extra-rich-seria-za-boyad … oshtena-kosa.html
Сега ми е останал само шампоана.Ползвам го когато се боядисвам да отмия боята.
Имах отдавна и тази серия:
http://www.arlen.bg/category/246/dualsenses-seria-za-boyadisana-kosa.html
Малко ми бледнеят спомените,но балсама на Екстра рич е по-гъст от маската.Странно,но факт.Доволна бях.Определено Екстра рич ми допадна повече.Все пак е за изтощена коса  Peace

Сетони,успех с мъничето  Hug Радвам се че интензивната серия ти е харесала  Wink

Аз вчера вечерта реших да цъкна  Поръчай ш ,б и олио Анти фриз.Обаче влизам иииии...няма ш и б в коша....Защо по цял свят Алтерна правят ужасно дълги,месечни промоции и намаления,а тук 2 дена и половина и край  Crossing Arms За да купи човек много неща се нуждае от време .Парите не извират все пак   Whistling

# 188
Moмичета, Макси хеър пак са на страхотна цена в Айхърб.

Аз ще пусна още една опаковка, без пари са.

Ако някой иска, ето код за -5долара за първа поръчка     QND908
$6.00
Country Life, Maxi-Hair, 90 Tablets  

# 189
# 190
Аз вчера вечерта реших да цъкна  Поръчай ш ,б и олио Анти фриз.Обаче влизам иииии...няма ш и б в коша....Защо по цял свят Алтерна правят ужасно дълги,месечни промоции и намаления,а тук 2 дена и половина и край  Crossing Arms За да купи човек много неща се нуждае от време .Парите не извират все пак   Whistling
Мда и аз така  Hug поне ми решиха дилемата  Mr. Green

# 191
моля, кажете какво да си подаря за Коледа - Alterna Cavier Moisture /примерно шампоан, балсам и олио за подхранване/ или на Кerastase за силно увредени и изтощени коси /шампоан, маска и отделно масло за коса/.
Косата ми е боядисана, дълга, суха, изтощена, чуплива.

И двете серии са много хубави, което и да вземеш няма да сбъркаш.

Епона,Фрея -Мерси  bouquet не знам как миришат тези дъвки но се успокоих че не е нещо гадно  Hug

# 192
моля, кажете какво да си подаря за Коледа - Alterna Cavier Moisture /примерно шампоан, балсам и олио за подхранване/ или на Кerastase за силно увредени и изтощени коси /шампоан, маска и отделно масло за коса/.
Косата ми е боядисана, дълга, суха, изтощена, чуплива.

И двете серии са много хубави, което и да вземеш няма да сбъркаш.

Епона,Фрея -Мерси  bouquet не знам как миришат тези дъвки но се успокоих че не е нещо гадно  Hug

Аз харесвам и Екстрийм на Редкен за този проблем  Laughing

Мишел, как не знаеш дъвките Турбо? хах, култови. Сигурно си по-млада  Mr. Green

Още не съм поръчала нищо, изнервих се от гледане, уж искам нещо, а не ми трябва нищо  hahaha
Ама ни преведоха запалтите по-рано тоя месец, трябва да го отбележа някак  Joy hahaha

# 193
Мише,дъвката мирише хубаво  Hug Иначе ме е яд за комплекта  Crossing Arms Дано за Нова година пак ги пуснат  Mr. Green И ако съобразят да направят комплекти шампоан,балсам и маска или шампоан,балсам,финиш(олио) ще се размажа направо  Laughing

# 194
ДжейЛо кво да правя-не дъвча дъвки  Mr. Green ти пак си с оферта днес  Mr. Green отивам да гледам Максито че преди го пропуснах.
Бубе те пак много ги задържаха комплектите-повече от 2 дни ама като се моткаме така е  Hug

И да ви кажа I love Златна рибка  Heart Eyes и девойката Николаева  Hug получих си днес пратката от ЧП и съм много много хепи с всичко.

Общи условия

Активация на акаунт