Професионални серии за коса - тема 94

• 55 998
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Да си повторя въпроса  Blush.
Кога ползвате двуминутният реконструктор на Афоджи? Преди бодисване, след или веднъж месечно.

Косата ми днес е жизнена, мека и лъскава Simple Smile. Внимавах много по колко слагах от термизащитното с бамбук и кенди и двойният серум Липудиум.

Набелязах си още покупки бустери Joy. Никога не съм ползвала  Blush

Аз ползвах реконструктора 2 пъти в седмицата. В началото ми се отразяваше страхотно на косата- правеше я много мека и жива. По някое време вече ефекта не беше същия и разредих ползването.
Съчетавах го и с ботокс ампулата на Лореал редовно.

Аз не си взех нищо от черния петък и сега горчиво съжалявам.  
Моето откритие за 2015 беше червения балсам на Тиги. Много добре хидратира русата ми суха и изтощена коса. Шампоана на Лакме дийп кеър също ми хареса много.
Сега съм си набелязала като следваща покупка- кератиновите шампоан и маска на Напура, но маже и в последния момент нещо друго да ми хрумне.
А и онова плодово мляко на Милкшейк с 12 ефекта също е сред набелязаните.
 Hug

# 376
Вив, ето след изправянето със Стиймпода. Но уточнявам, че така и не можах да докарам свясна снимка. Кофти светлина, а и нямаше кой да ми помогне да наглася косата.

Скрит текст:

Утре ще се пробвам с буклички, пък да видим. Гледх клипчета, дано ми се получи.

Гуменка, аз седя между 5 и 30 мин., слагам на суха коса или по-точно на сух скалп, защото тя се слага по скалпа, а не по косата. Аз разделям на две.

# 377
Момичета, благодаря ви! Златни сте!  Hug

# 378
  • София
Епона, косата ти е прелестна изправена с тази преса! Много по-добре от Исо-то изглежда. Благодаря ти  Hug

# 379
  • София
Идвам да се запиша и аз в клуба на сънуващите шампоани....не вървят на добре работите Simple Smile
Присъни ми се, че съм ползвала някаква серия с арган, подозирам Чи, и бях в тотален възторг  Joy
Ще взема да я поръчам.

Не знам кой сънува четката на Ровента, но трябва да го почерпя. От 3 дни я имам и час по час ходя да суша  Laughing За човек с две леви ръце, мога да кажа че добре ми се получава. Заглажда и обира фризита, косата е много подредена. Първият път даже и корените успях да повдигна.

За топ 5 много мислих, сякаш анти топ ще ми е по-лесно да направя. И все пак:

1. ДШП Лейбъл м
2. ампулката на Наши фито рипеър
3. митичната маска
4. хидратиращият тоник за скалп на ФК
5. бамбуковият спрей за блясък Алтерна

Аз лично се въздържам да споделям негативен опит с продукти, защото на тази моя смотана коса почти нищо не и допада. Или е премита, или утежнена, клепнала, разхвърчана.... Как пък една серия не ми пасна!

# 380
  • Viena
Страхотна коса,супер  Hug :: за колко я взе пресата,че доста различни цени виждам.

# 381
Еха, Епона, красота както винаги!

Линде, Вивче, знам, че сте прави и трябва да споделям и за нещата, които не са ми допаднали. Просто при мен е много сложно, защото загубих половината си коса и все търся обем, който обаче трябва да се получи при много суха кос
а, без да я пресушава. Сложна работа и за това не мисля, че някой трябва да се отказва от даден продукт, защото на мен не ми харесва. Напротив, гледам, че нещата, които са ми паснали и съм писала, се харесват от доста хора.    Та такива ми ти работи... Peace

# 382
Здравейте, знам че не е точно това мястото да помоля за съвет, но понеже съм си навила на пръста да си взема маша, а повечето от вас притежават такъв уред исках да питам смятате ли, че тази маша ще прави хубави средно големи къдрици?Важно ми е също да не гори много косата.Бих се зарадвала и на други предложения, ще ми се пресата да е коносовидна

http://www.technopolis.bg/bg/Curlers/Curler-BABYLISS-C20E/p/836514
или
http://www.emag.bg/konichna-masha-za-kosa-shine-therapy-ci53w-21 … 53w/pd/DD2G4YBBM/
Много благодаря предварително.

# 383
Епона, прелест, както винаги  Heart Eyes честита преса  bouquet

Аз днес успях най-накрая да се боядисам, много добре ми се получи  Crazy Ползвах Лакме и Колорплекс. Върнах се на моя цвят 11,20, скоро се надявам да не ми идва музата за експерименти.

На полу суха коса пръсках новото ми термо секси и опънах с Ровентата (всеки път съм благодарна на съня с мен  Joy, ако не беше темата, нямаше да я загледам  Flutter) Косата ми стана супер- плътна, жилава, гладка...двойна на пипане  Flutter
Накрая няколко капки кенди олиото на Алтерна (от мостра)  Laughing Flutter

Много съм доволна днес  Mr. Green и от термото, и от олиото, и от боята, и от колорплекса, и от любимата ми четка.

Утре ще си огледам цвета на слънце, но ми се струва хубав и равномерен.

# 384
вчера бързах и забравих да пиша а сте на темата за терапевтичните преси- на Исо пресите имат едно малко улейче по средата на плочата-около 2-3 милиметра където имало инфра ред според консултантките,освен това се ползва на 60 градуса пресата, за мен това няма нищо общо със студената преса,а и площта е толкова малка че не знам по колко пъти трябва да се мине косата за да има ефект.Въобще това е един от тези продукти 2 в 1 ,като шамп.и балсам,при който накрая нито шампоана е както трябва,нито балсам  Peace
Днес реших да ползвам ампула Акуа олеум на Керастаз,те са по-стар продукт преди да пуснат фузиодозите,по 4 бр.са в кутия-с различен на вид накрайник от дозите.Бях ползвала 1 лятото и нямах друг спомен-освен че хидратират добре.Еее направих си аз терапията с пресата и реших да погледна състава и какво да видя -същият като на оранжевите фузиодози  Mr. Green
http://www.enzo.bg/kerastase/nutritive-procedura-za-sukha-i-uvredena-kosa/

http://www.enzo.bg/kerastase/fusio-dose-serum-za-mnogo-sukha-i-c … uvstvitelna-kosa/

Виви даде ми идея  Hug как пък не съм се сетила за еластайзъра с терапевт.преса досега   Embarassed

Феерия пиши и за кофти нещата-да спестим някои лев  Mr. Green иначе така по твоето описание ми звучи че еластайзър екстр. ти е в повече,пробвай обикнов. или с цитрус и нероли,те са еднакво хидратиращи,хубав продукт са-не ги отписвай  Peace

Епона -прелест  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 21:30 от michelle_ma_bell

# 385
  • Казанлък
Момичета, пиша и тук, че май темата за размяна не се чете от всички

Скрит текст:
Разменям:
1) половин шише шампоан Кюн So Pure против косопад,
2) лосион против косопад на Напура Z2 energy zone повече от половината
3) количество от детънглъра JMO цитрус и нероли.
4) около 150 мл. от шампоана за изглаждане с конопено и арганово масло Marrakesh KaHm Smoothing Shampoo. Уникален аромат  Heart Eyes, но все още съм на противокосопадни шампоани и ми е излишен.

Търся количество от елексира на Маракеш или маска Редкен Екстрийм.

Има ли код за Керастаз в Енцо?

# 386
аз двойният на Липидиум хич не го харесах, утежняваше ми, мъчих го до едно време, но не беше за мен.
От олиото май няма недоволни.

Кое е това олио , може ли линк ?  Praynig Hug
Това имах предвид, не съм го ползвала, но всички отзиви са много добри http://www.arlen.bg/product/1068/serum-za-iztoshtena-kosa-loreal … ipidium-50ml.html

Епона, страхотна коса!

Мишел, наистина нищо общо няма това с 60 градуса и терапия със студената преса. Разбирам какво имаш предвид за продуктите "всичко прави"  Rolling Eyes .

# 387
Момичета, споделяйте моля ви, кодовете за безплатна доставка от ензо Hug

# 388
Може ли линк към  четката за коса Ровента?

# 389
Може ли линк към  четката за коса Ровента?
Ето я http://www.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-rowenta-v-rtjasc … 320/pd/ER79KBBBM/ . Моята е от Технополис.

Общи условия

Активация на акаунт