Професионални серии за коса - тема 94

• 55 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Имам протеиновата терапия на МШ от която ми е останал само протеинът. Вчера се загледах и ми направи впечатление, че цвета му от бял е станал кафеникъв. Как мислите дали е развален или мога да го ползвам  newsm78

# 601
сега с тоя код на Арлен ето това  ще помоля за отзив дали да купя newsm78помагайте Grinning
http://www.arlen.bg/product/166/regenerirasht-balsam-s-aktivni-s … emedy-150-ml.html

# 602
  • Велико Търново
Аз вече направих покупка от Арлен bowuu отдавна се канех на Мароканоил, и поръчах - хидр.ш-н + маска и възстановяващата серия ш-н + маска, както и термоспрея Wink сега ще карам само на тези продукти и ще ви пиша като ги свърша как са се отразили на косата ми.

Имам детоксикиращия ш-н на Алтерна, мисля утре да го пробвам, но не зная с каква маска да го съчетая  newsm78 имам маска Ейдж ричардж на Керастаз, хидратир.маска на Марокан, маска Денсифик, бамбуков балсам за блясък, балсам за обем на Марокан и бустер за обем на Секси хеър Thinking

Дели, имам останало количество, ако искаш, не бързай - ще ти дам да пробваш bouquet

# 603
# 604
Дели,
Точно тази серия на Наши коментирам от снощи с Вив, страхотни са Peace

Фрей, защо не каза...веднага пусках една отливчица на Нинчето Hug
Аз си отлях за мен, че няма да сме вкъщи, да не го мъкна, вкъщи насигурно оставям запасите, с мен взимам мостри, мостри... Crazy

# 605
Благодаря ви,момичета,че се отзовахте толкова бързо на питанката ми с ножиците ! bouquet Най-вероятно ще взема от този модел,който показахте по-ефтиния вариант около 50 лв.Само да попитам какви са разликите гледам,че на някой пише едностранно двустранно ...какво ще рече това има ли някакви характеристики,които е препоръчително самата ножица да има ?  Hug

Над таб сайта е ето този Патенце го беше споделила http://www.hbb24.nl/ ,но сайта не доставят до БГ до колото разбрах.Аз и бях казала ако може да ми поръча и да ми вземе една кутия фузио дози(тя не е в БГ Патенце  Hug ), но каза,че сайта правели номера като ЗР уж,че нямали налични трябвало да чакаш  и така нататък .Иначе цената е трепач ... Ако някой има някакви идеи как да поръчаме да сподели..

# 606
Попаднах на нещо много брутално и същевременно поучително... Внимавайте с разкрасителните процедури и продукти  Shocked Пише за някаква марка WEN за коса, видях че се предлага в Sephora  Shocked

И аз изпращам 2015 с очакване на поръчки и през новата 2016 мисля да се въздържам.
 Реших да направя една равносметка за профуканите парички за тази година и...  Shocked  Money  #Crazy Време е да се поспра  Embarassed

# 607
  • Пловдив
 Момичета,на предните страници за коя маска на Мороканойл говорите-хидратиращата или от repair серията? Коя подрежда по-добре косата? Ако взема вариант за плътен косъм,дали няма да утежнява newsm78 Моята коса е гъста и дебела и търся най-вече подреждане,изглаждане,жилавост,еластичност и омекотяване.

# 608
Лили, определено вземи хидратиращата за плътен косъм, щом така си описваш косата. При мен тя прави точно това, което търсиш като ефект. С рипеър ми е сходен резултата като тя ми добавя и малко повече плътност. Peace

# 609
  • Пловдив
Linda,а дали отнема от обема? Не искам да ми се смачква косата,че и без това трудно се контролира Simple Smile

# 610
  • Враца
Здравейте,
Искам да пробвам продуктите на Наши, но не мога да се ориентирам коя серия е хидратираща и коя протеинова? Мисля да взема ш+б + ампула, но косата мо се утежнява много лесно. Не искам да сплесква и замазва косата.

# 611
Лили, при мен не отнема от обема, а иначе е една от най-напояващите ми хидратации. Напоследък с Марокан и Наши ми е най-хубава косата, независимо дали протеин или хидратация. Heart Eyes
Направо се чудя да мъча ли другите наличности или да ги пенсионирам за момента. Бамбуците почнаха да ми правят суха косата...

# 612
  • Стара Загора
Момичета,с коя куриерска фирма работеха АРЛЕН че нещо забих в момента Mr. Green дали става с нал. платеж до еконт или не ставаше май направо зациклих в момента,че няма да сме тук тези дни  Hug

# 613
  • Пловдив
С Еконт работят.

# 614
  • Стара Загора
до офис става нали Благодаря поръчах вече Hug

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 17:21 от delqna

Общи условия

Активация на акаунт