Професионални серии за коса - тема 94

• 54 566
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Фрея, харесва ми въпроса "топ 5 най-лоши продукти за годината?",ще го сложим като втори въпрос Grinning,така всеки да си каже какви са му лошите продукти,или несполучливите Simple Smile

# 676
  • Пловдив
Фрея мен живо ме интересуват продуктите на Наши, а и последно време почнахме да ги обсъждаме и накупихме от тях поне ще споделяме впечатления. Grinning

# 677
Помните ли ме? Покрай черния петък бая неща накупих, отделно почти всяка седмица пускам по нещо ново, сега и с промоцийката на Арлен напълних кошничката.

Имам тънка, но жива коса, която седеше суха по краищата си. Съответно търсих все неща за моята си перушинка.
Един от най-най-най-добрите продукти, на които попаднах беше протеиновият реконструктора на Chi

Топката косми, която оставаше след мен при всяко къпане, шепата при сресване, останаха в миналото след първата употреба на реконструктора. Установих, че най-добре се съчетава на косата ми с Loreal Professionnel Absolut Repair Lipidium. Като последния се оказа доста бюджетна опция.

# 678
  • Велико Търново
Moharet, по принцип на всяко измиване може да се ползва Инициалист, аз съм го ползвала 2-3 пъти седмично, не е необходимо всеки ден Peace

Относно новата тема - аз нямам лоши продукти тази година Wink, пък за мен може да са лоши, за друг - идеални...За марката Наши и гребените/четките съм ОК Peace

Касита, какво ново си купи от Арлен? Радвам се, че ти е допаднал р-ра на Чи, като го свършиш, ако искаш да ползваш пак такъв продукт, ти препоръчвам на Джойко - http://www.zlatnaribka.com/joico/k-pak/rekonstruirasht-krem-za-u … onstructor-150-ml Peace

# 679
Така е Бисквитка, но понеже и като споделяме само хубави, то в тая насока за друг може да пък да са лоши  нали Embarassed Simple Smile

# 680
Biskvitkа, задължително ще го пробвам.
Взех си спрея Б и Ш на Volumetry серията на Loreal. И да пробвам нещо на Goldwell, метнах Ш за дълбоко почистване.

Loreal за мен се установи като възможно най-бюджетната марка, която пък има и добри качества. Доста добри дори.

Честно казано Алтерната е малкото ми разочарование. Разбира се, пробвала съм малко техни неща, но как да кажа .... Kerastase, да речем, ми даде повече на косата.

# 681
  • Велико Търново
Сподели как ти действа Volumetry серията като я пробваш...и аз съм с фин, тънък косъм, и от тези продукти ми се пресушаваше повече косата, но при теб може да е различно.

# 682
Ще трябва и аз да пробвам Джойко, но ще си поръчам от Ензо. Тези от Рибката са се улели двойно в цените. http://www.enzo.bg/joico/k-pak-reconstruct-kozmetika-za-kosa-za- … i-tretirana-kosa/ За съжаление в момента не е наличен.

Вчера ми дойде последния продукт от ЗР от Черния Петък: бамбуковия крем за блясък на Алтерна.
Тази сутрин направих новогодишно миене с топ за мен продуктите. Преспах с Олаплекс 3. Измих с хайверната рипеър на Алтерна и за финиш горепосочения крем+Нектара на Керастаз. Абсолютно НГ комбинация Simple Smile : страхотно се разреса, четката се плъзгаше леко, леко по косъма, никакви фризита и много хубав блясък. За довечера само едни букли и готово!

Момичета, весело изкарване на Новата Година! Пожелавам ви никакви фризита, никакви цъфтежи, само бляскава, плътна и разкошна коса! И да ви благодаря за споделените съвети!  newsm51

# 683
Става и анти-продуктите, и ресането, и Наши.

Аз се чудя сега между лаковете на Мороканойл и Наши? Търся силна, но гъвкава фиксация без слепване, утежняване и бетониране. Някой с отзиви:

Мороканойл

Наши

Иначе моето новогодишно измиване реших да е с Moisture Intense на Алтерна и то с терапията преди това. Най-много ми харесва, когато ползвам трите продукта заедно. Наистина УАУ за мен.

# 684
  • Враца
Аз не се включвам често в темата, но ви чета редовно и много ще ми бъде полезно вместо запис в следващата тема да обсъдим продуктите на Наши. Аз поръчах ш+ Б+ ампула Repair. Дано не изпишете темата докато ги получа и споделя мнение  hahaha

# 685
  • София
О, Наши и ресане е много добра идея  Peace
Някой питаше за крема за ръце ... аз ползвах крема за тяло от мостричка, разкошееен!!! С традиционния аромат на Наши Арган  Heart Eyes

# 686
Здравейте отново Simple Smile Тъй като не всички четат темата за размяна, си позволявам да пиша и тук. Търся две кандидатки за подялба на еднолитрови опаковки шампоан и балсам Joico moisture recovery. Поръчах ги от Енцо, с безплатна доставка. Ш+Б излизат на цена 19 лв. за 330 мл.  
Редакция: кандидатките са намерени Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 15:12 от mima_r

# 687
Привет дружина!Пак показвате страхотни коси  Flutter И аз точно си мислех че няма какво повече да си купя и хоп-Арленско намаление  Mr. Green
ЛИНДЕ,моля те кажи ми пак кое олио е по-хубаво според теб-мароканойл или Наши Арган?Да попива бързо и без омазняване.
МОМИЧЕТА,маската с Арган на Наши е хидратираща.Може ли,според вас,да се комбинира с шампоана Фито Рипеър?Понеже го имам.

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 11:01 от bubka:)

# 688
Бубенце, на мен отпреди месеци Наши са си ми фаворити, а иначе единствената разлика, която май има е че с Наши ми е една идея по гъвкава косата, но това може и да е било от измиването със серията им фито. В крайна сметка и двете много харесвам, единствените продукти тип олио, които наистина обичам. Heart Eyes

# 689
Линде,страхотна си  Hug Много,много ми помогна в избора  bouquet Heart Eyes Явно пак ще си накупя Нашита.Фитото ми е супер любимо,аргана съм го пробвала преди 3г,ш и б.Балсама ми беше слаб.Но маската ще е идеална,убедена съм  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт