Професионални серии за коса - тема 94

• 55 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
На мен ми звъннаха от Арлен 5 мин. след поръчката да ми кажат, че утре ще е в еконт. Чакам маската арган и термо спрея Наши Crazy

# 661
Започна се..и аз поръчах  Simple Smile на Наши арган и кератин сериите, шампоан, балсам, маска,  че като слушам Линда каква реклама им прави не можах да устоя.  Grinning ДПШ на Лейбъл м, термокрема дисциплин, коприната и кератин миста на Чи ( чудих им се, но много ми се иска да ги опитам тези продукти на Чи та ги поръчах и тях ).

# 662
Линде - аз пуснах сега вечерта-гледах им разписанието на Арлен за празниците-поръчките от днес са за утре но предполагам само такива направени до 17-18 ч.  Rolling Eyes иначе и аз Наши арган ш.и б.-дано ми харесат-че не съм пробвала-само по отзиви,иначе от енцо-спреят за скалп и маската антифриз бамбук на Алтерна Mr. Green

# 663
  • София
Уау, Креми, браво на теб, добре стреляш   Laughing
Ще останеш доволна, хубави неща си поръчала.
Мише, ще докладвам дали стават новите бустери за старите ампули, въпреки че имам и стари бустери и е по-мъдро да си ги изразходя заедно, ноо ще видим  Mr. Green Важното е да се пазарува нещо  Simple Smile
Джей Ло, да кажеш после какво си взе от Енцо  Heart Eyes
Линдичка, чакам отзиви и за термото на Наши  Hug

# 664
  • София

Над таб сайта е ето този Патенце го беше споделила http://www.hbb24.nl/ ,но сайта не доставят до БГ до колото разбрах.Аз и бях казала ако може да ми поръча и да ми вземе една кутия фузио дози(тя не е в БГ Патенце  Hug ), но каза,че сайта правели номера като ЗР уж,че нямали налични трябвало да чакаш  и така нататък .Иначе цената е трепач ... Ако някой има някакви идеи как да поръчаме да сподели..
Да ,за съжаление аз ви подведох,пускайки този линк,без да погледна,че не доставят до България Embarassed
Холандски е сайта,пак са пуснали тая убийствена промоция #Cussing out

Аз мисля да поръчам до посредник, например ggbg.bg, ще пиша дали съм успяла  Hug

# 665
Благодаря ви,момичета,че се отзовахте толкова бързо на питанката ми с ножиците ! bouquet Най-вероятно ще взема от този модел,който показахте по-ефтиния вариант около 50 лв.Само да попитам какви са разликите гледам,че на някой пише едностранно двустранно ...какво ще рече това има ли някакви характеристики,които е препоръчително самата ножица да има ?  Hug
Двойно заточваща означава, че и двете страни се самонаточват, едностранно е когато само едната служи за наостряне, другата си е обикновена. Общо взето двойната е по-остра и по-добра, но за домашна употреба не е толкова важно. Най-вече е нужно да ти е удобна в ръката, като я хванеш да можеш лесно да боравиш с нея.  Peace

Deathcrush, много красиви и естествени чупки има косата ти, много ми харесва  bouquet

Момичета казвайте въпроси вместо запис + коя марка или без марка този път? Аз предлагам сега да е топ 5 най-лоши продукти за годината? Но май не е много позитивно за началото на годината. Вие казвайте. Така като гледам утре ще трябва да се пусне новата тема, че вечерта и сутринта на 1-ви...  Laughing

# 666
Момичета, почти съм убедена, че ще се разберете с Наши, но ако не ви допаднат ще ги приютя с достойни заместници Mr. Green Hug

Фрей, ако искате единия въпрос да е за ресането, или да си покажем ресалките, че все питаме от време на време...да си го имаме в запис. Blush

# 667
Фрея,благодаря ти много !  bouquet

Предложението на Линди  ми звучи супер,аз като че ли за нищо не се сещам какво да предложа  Embarassed

# 668
И на мен ми харесва въпрос за четки/гребени, ще е полезно  Peace

# 669
  • София
Здравейте, момичета!Отдавна ползвам професионални продукти за коса, обаче зимно време ми се появява един проблем, който страшно много ме влудява и вече не знам какво да направя. Долният слой на косата, откъм тила, започва да ми се заплита ужасно от палта и шалове и изглежда много смачкана, все едно е супер изтощена. На пипане не я усещам изтощена и не виждам да има цъфтежи, та се чудя вече какво да направя. Дали трябва някаква специална грижа да полагам само за този слой коса? По принцип боядисвам косата на всеки 3-4 седмици и я изправям почти всеки ден с преса, но лятото нямам такъв проблем.

# 670
  • София
Момичета, ще поръчвам от фузиодзите на Керастаз. Нямам никакъв опит с тях.
Гледам тук http://www.hbb24.nl/merken/kerastase/fusio-dose.html и се чудя какво да комбинирам за тънка, лесно омазняваща се коса. Боядисвам се, използвам преса непрекъснато, засега не цъфти.

Та мислех си за Архитект, Пикселист и Денсифик, но не знам от кое да взема ампули и от кое бустер, нали се смесват по 2?!?
Например  newsm78
+

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 00:25 от nad_tab

# 671
  • София
Мохарет, от досег с груби материи косата страда. Казват, че даже памучните калъфки й вредят. Ако я третираш с олео финиш не я ли усещаш по-добре?

Отчетох се в Арлен с ампулки и нещо, което все забравям да поръчам, не е по темата, но кремът за ръце с арган на Наши дали е хубав? Вече го поръчах, но ще се радвам на отзиви, че и мъжът ми го поглезвам.

Всички хайверни Алтерни ли дават такава плътност и обем на косата - почти 3ти ден от миене и имам страхотен обем в корена! Поизсушаването за сега не е проблем и много се надявам в бъдеще да не стане, че искам да си продължавам с тях.

# 672
  • София
Косата ми се чувства добре от олео финиши, но сега като каза, ми хрумва да пробвам да я разделя и да нанеса повече финиш на този участък, а на останалата коса стандартно и ще видя как ще ми се отрази.

И още един въпрос. За пръв път ще ползвам Инициалиста и не мога да разбера колко често трябва да се ползва. До колкото разбрах се нанася на влажен скалп, обаче аз си мия косата през ден. Винаги съм си мислела, че такъв тип продукти трябва да се ползват ежедневно, ама може и да бъркам де.

# 673

Отчетох се в Арлен с ампулки и нещо, което все забравям да поръчам, не е по темата, но кремът за ръце с арган на Наши дали е хубав? Вече го поръчах, но ще се радвам на отзиви, че и мъжът ми го поглезвам.
За мен е хубав и ухае чудно. Heart Eyes

# 674
Aз ще ви върна на прословутата въртяща четка на Ровента..такова нещо в Щатите нямаме. Tired
И в сайтове проверявах,и на крака ходих.Има разни подобни,но търся конкретната. Tired С поръчка от Европа ми искат $75 доставка.(клоуни)

Обсъждате Липидиум серията.Бях си обещала преекспонирани цени на Лореал Про да не плащам,но взех за резервата маската и двуфазния серума за краища.Скоро се надявам да успея да ги тествам.

Общи условия

Активация на акаунт