Професионални серии за коса - тема 94

• 55 989
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
А каква е разликата между обикновения серум и двойния от серията?

# 646
  • Belgium
Поръчах от новите Денсифик бустери  Mr. Green

Кои нови Денсифик бустери викаш?  Mr. Green Crazy

# 647
И аз влизам с въпрос  Mr. Green  омазала съм се с кокосово масло ,мисля да преспя така омазана и да измия утре с Алтерна рипеър ш и Б.

Въпросът ми е ... След кокосово масло има ли значение дали шампоана е със или без сулфати ? И като цяло кой е по-подходящ този със или без сулфати? От темата с маслата разбрах,че след масла е добре да се отмива с протеинов шампоан затова съм набелязала да се измия с Алтерните утре.

Благодаря ви предварително ! bouquet

# 648
setony, Biskvitka -  мерси - радвам се че ви харесва !  bouquet

И на мен много ми хареса косата ти. bouquet

Мишелче, значи аз съм направила точно обратната на правилната комбинация. Благодаря ти, ще изпробвам твоята. Hug

Все пак да кажа какво се получи между шампоан Алтерна хайвер за обем и балсам Рипеър на марката. Значи миришат еднакво, парфюмено, без сладникави нотки. Шампоанът пени добре, леко заплита, но балсамът веднага разплита. Сложих балсама само по дължините и в корените виждам ефекта от шампоана. Определено дава обем, плътност и доста блясък, но леко втвърдява, което на мен ми харесва, защото не ми е перушинеста косата, обаче да го имате предвид. Изсуших и разресах - няма проблем с разресването. Комбинацията я бива, но с удоволствие ще пробвам обратната - шампоана Рипеър с балсама за обем. Heart Eyes

# 649
Лу http://www.arlen.bg/product/2996/buster-kerastase-density-120ml- … -sgastyavane.html обаче трябва и концентрат към него  bouquet

Феерия -аз и преди съм писала-много добре се комбинират всичките хайвери (за новите хидр.не знам-още си чакат ред  Embarassed ) и ароматите са сходни  bouquet нищо-ще си вземеш и балсама за обем понатам  Mr. Green

Поръчките от днес от Арлен-след празниците ли да ги чакаме ?  Mr. Green

deathcrush от къде я извади тази коса ?  bouquet много хубаво ти се е получило.

# 650
  • София
Поръчах от новите Денсифик бустери  Mr. Green

Кои нови Денсифик бустери викаш?  Mr. Green Crazy

Добре, че имаш оправдателни причини, иначе те погвам с бустерите  Mr. Green  Hug

Мелина, мий с каквото ти харесва след масла, няма проблем, само да не е ДПШ.

# 651
  • Belgium
Мерси, Мишелче bouquet

А каква е разликата със старите бустери? Нещо в състава ли?  Thinking

Аз напоследък нищо ново не съм ползвала та се скатавах с кеф от темата, за да не харча излишно   Mr. Green Money

Тествах само шампоана на Мароканойл за обем и бих казала, че е добър продукт. Като изхабя наличностите ще го взема.

Иначе довърших червения Pro Fiber - в началото ми се отразяваше много добре, но към края на шишето вече яко ми втвърдяваше косата. Явно се беше наситила на продукта.

# 652
Лу уж е подобрен състава ама само те си знаят каква е истината  Mr. Green как можа да се скатаеш баш в най-инфарктните времена на намаления ?  Hug

# 653
  • София
Абе, а тия нови бустери стават ли за старите Фузио дози, че аз от тях имам още бая ... Виж как не се сетих  Crazy Що пък да не стават ... нали пак дупка имат отгоре  Thinking Mr. Green

# 654
  • Belgium
Лошото е, че влязох баш като почна обсъждането на намалението в Арлен  hahaha

И сега си викам: "Нищо не искам", "Нищо не искам", ама не знам до кога ще удръжа  Mr. Green

Отдавна съм хвърлила око на хайверената серия на Алтерна, та... Whistling

# 655
Лошото е, че влязох баш като почна обсъждането на намалението в Арлен  hahaha

И сега си викам: "Нищо не искам", "Нищо не искам", ама не знам до кога ще удръжа  Mr. Green

Отдавна съм хвърлила око на хайверената серия на Алтерна, та... Whistling
hahaha а то и аз сутринта нищо не исках пък сега чакам поръчка  Joy  Mr. Green
Алтерните от енцо най-добре в момента-не че нещо ама имат и код за безплатна доставка  Whistling  Mr. Green

Виви трябва да стават със старите фузиодози-освен ако не са сменили шишето-че те нали с въртене се сипват гледам по клипчетата,но може и да бъркам-нещо не съм ги заглеждала сериозно  newsm78

# 656
Какво поръчахте?  hahaha
Аз сега се прибирам и гледам 5 страници нови мнения  Joy
Кой е кода за Ензо? и над каква сума?

# 657
Момичета, не сте сами в мъката с намаленията Mr. Green И аз залитнах ooooh!

Мишел Hug 

Вив, според мен ще могат да се комбинират Peace

# 658
  • Пловдив
Кой е кода на Енцо?

Извинявам се,сега видях,че и JLO е питала за кода. Толкова бързо пишете,че докато пусна поста и вече има 3-4 мнения  Simple Smile

# 659
код за безплатна доставка над 50 лв., валиден до 3 януари: 12dcbg

Общи условия

Активация на акаунт