Професионални серии за коса - тема 94

• 55 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Да, това е разликата Peace на самото шише е изписано, иначе в изписването в линка е сгрешено - и на двата пише 250 мл.

# 631
  • София
Момичета пълня си количката Grinning бях си обещала за тази година повече не ама не се стърпях ooooh!

Да ви питам какво за Бога е разликата между тези двете
http://www.arlen.bg/product/3056/hidratirasht-shampoan-za-vseki- … hampoo-250ml.html
http://www.arlen.bg/product/2460/hidratirasht-shampoan-za-vseki- … hampoo-250ml.html
Освен драстичната разлика в цените и капачката Embarassed

Първият е 500 мл, но пак е странна разликата в цената. Ако си купиш 2 от 250мл ще са 70 лв, не 99.

# 632
Deathcrush, страхотна коса  Heart Eyes , цвета също се е получил супер готин и свеж!
Аз на Арлен кода подминах, но влязах във ФЮ и напълних една количка Редкен  Joy .
Оцветяващата ми маска днес леко тонира само, едва забележимо към съвсем незабележимо  Mr. Green , та от ФармаВита, Леганза и Лакме, оставам с Лакме шампоанът като най-подходящ за мен, това ми е равносметката.

# 633
  • Стара Загора
Бисквитка, според мене детоксикиращия шампоан може да го ползваш и с хидратираща и протеинова маска.Аз го имам, но за момента съм го ползвала само два пъти.Първият път само шампоана и протеиновия крем- по твърда и жилава коса -хареса ми като ефект.Вторият път сложих и хидратиращата маска от хайверената серия.Доста по-мека беше косата.

# 634
  • София
Бисквитче, моето мнение за съчетание е с маската на Марокан или с бамбука на Алтерна, ако той не ти пресушава.

# 635
  • Пловдив
Момичета, не мога в момента да намеря инфо за серума на цъфнали връхчета на Лореал, че пиша през телефона и търсенето ми е много трудно. Кажете има ли доволни, утежнява ли и има ли ефект от него. Става въпрос за небоядисвана коса, но с цъфтящи изпръхнали връхчета.

# 636
Ева, аз бях писала преди няколко теми, че е страхотна пяната, но никой не ме отрази Simple Smile)
Както и да е, пяната е хидтратираща, но неутежняваща, не клечкосва, косата остава мекичка, но неразхвърчана и според мен спомага и донакъдряне, но може би според косата bouquet

# 637
  • Велико Търново
Благодаря ви - Вив и maksimka bouquet Ще пробвам и с двете серии и ще видим, ще пиша после Peace

Лили, аз не съм имала утежняване или клечкосване от серума на Лореал - може би е и от комплексните грижи, но и пък откакто го ползвам, не ми цъфти косата Peace

# 638
Момичета, свърши ми серума липидиум и се чудя с кой да заменя.....От токова коментари съвсем се обърках.
Може ли да припомните кои са хубави?  bouquet

# 639
  • Пловдив
Бисквитка, а само на връхчетата ли слагаш или и по дължините?

# 640
  • Велико Търново
Лили, само по връхчетата слагам Peace

# 641
  • Somewhere far away
setony, Biskvitka -  мерси - радвам се че ви харесва !  bouquet

за серума Липидиум и аз писах предишната страница- отразява ми се страхотно! слагам малко едно помпичка , но то не излиза супер мноого - досега само два пъти съм го ползвала, но много ми хареса. И мисля че наистина е една сполучлива покупка и за вбъдеще ще  го ползвам, заслужава си.

# 642
setony, Biskvitka -  мерси - радвам се че ви харесва !  bouquet

за серума Липидиум и аз писах предишната страница- отразява ми се страхотно! слагам малко едно помпичка , но то не излиза супер мноого - досега само два пъти съм го ползвала, но много ми хареса. И мисля че наистина е една сполучлива покупка и за вбъдеще ще  го ползвам, заслужава си.

И аз много го харесвам, но понеже косата ми е на пластове гледам да слагам навсякъде и ми идва много неикономичен... Омекотява косата, но за цъфтеж не е ефикасен за мен.

# 643
  • Somewhere far away
ами и моята цъфти, чудеса не очаквам. то  за мен за моята коса съм си видяла, че освен ножицата срещу цъфтежи - друго не помага.  Sad

# 644
Момичета, днес ми пристигна терапевтичната преса от бютиексперт какво означава, когато свети лампичката в синьо и в червено? Изгледах диска от кутията, но клипа е на испански и не го разбрах. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт