Професионални серии за коса - тема 94

• 54 558
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Привет, момичета  bouquet
Имам нужда от вашата помощ, т.к сега ми пристигнаха ампулите фито на Наши и инастантната маска с арган без отмиване. Знам, че е коментирано доста, но нямам време да изчета назад- преди ампулите какъв шампоан да използвам- хидратиращ или протеинов, нямам шампоан на Наши? Благодаря предварително и весело посрещане  Hug

# 691
Аз защо имам спомен че е коментирано че маската на Наши е по-слаба от балсама ?  newsm78

Иначе и аз съм за "Най-кофти продукти на годината"  Peace

# 692
Чудя се дали да изгърмя с кутия ампули Наши и Ш+Б фито....ползвала съм кератина на Наши и ампулите, май доволна бях  Thinking
За ампулите е ясно, те са ми се отразявали супер винаги, имам тук 2-3, но не намерих време да ги ползвам  Mr. Green
Инк, аз съм ги ползвала само с Наши кератин до сега, бих ги ползвала с протеинов шампоан, но аз по принцип не харесвам хидратиращите шампоани и нямам много от тях.

# 693
  • София / Перник
Един от най-най-най-добрите продукти, на които попаднах беше протеиновият реконструктора на Chi

Топката косми, която оставаше след мен при всяко къпане, шепата при сресване, останаха в миналото след първата употреба на реконструктора. Установих, че най-добре се съчетава на косата ми с Loreal Professionnel Absolut Repair Lipidium. Като последния се оказа доста бюджетна опция.

Касита,
косата ти падаше заради накъсване или от корен? Много интересно, от едно миене да има такъв ефект...
 Hug

# 694
Аз защо имам спомен че е коментирано че маската на Наши е по-слаба от балсама ?  newsm78

Мише,балсама е ужасно лек и доста рядък.Затова и не си купих големи опаковки.Пробвах 30мл минита.Арлен ги бяха пуснали за продажба.А маската ми я показаха в Рибока и беше мноого гъста.Освен това и в Ютуб гледах клипчета  Wink

НЯМА ЛИ НЯКОЙ който да е комбинирал шамп.Фито рип.с аргановата маска  newsm78

# 695
Един от най-най-най-добрите продукти, на които попаднах беше протеиновият реконструктора на Chi

Топката косми, която оставаше след мен при всяко къпане, шепата при сресване, останаха в миналото след първата употреба на реконструктора. Установих, че най-добре се съчетава на косата ми с Loreal Professionnel Absolut Repair Lipidium. Като последния се оказа доста бюджетна опция.

Касита,
косата ти падаше заради накъсване или от корен? Много интересно, от едно миене да има такъв ефект...
 Hug

От корен падаше. Не е била накъсана от години, малко суха в краищата като на китайско барби след два дни игра с него.  Mr. Green Да, от едно нанасяне, като го държа само пет минути и после отмивам.
Ефектът при мен беше "УАУ".

# 696
КАСИТА,не помня дали се боядисваш,но преди време една моя любима съфорука сподели че този реконструктор много сваля от цвета.Вярно ли е?

# 697
Нещо не мога през телефона да намеря празничния график на доставките на Арлен. Може ли някой да даде линк?

# 698

При мен лично балсама се отразяваше много пи-добре от маската. Маската е единствения продукт на Наши, който не харесвам. Идвале ми тежка и слепваща за косата. Но пък моя косъм е тънък. Преди като я ползвах я и боядисвах. Помня, че тогава и други момичета са споделяли същото. Аз маската, ако не се лъжа я бях разменила с dreamer Hug, а нейната коса е коренно различна от моята и тя споделяше същото.  Peace Но като всеки продукт различни коси, различно влияние. Най-добре да се пробва. bouquet

Ох така се изкушавам за поръчка от Арлен и аз. Онзи ден поръчах от ензо шампоан и ампули на Матрикс Рипеъринсайд. Дано ми харесат, по принцип съм фен на Биолаж серията. Взех и ДПШ на Вела. Преди имаше много добри отзиви за него, дано ми хареса Grinning
Та си бях казала, че приключвам докато не изхабя малко наличностите, даже мисля "график" да си направя Joy Ама да видим ще устискам ли. Успокоявам се, че намалението не е чак толкова голямо... hahaha

# 699
КАСИТА,не помня дали се боядисваш,но преди време една моя любима съфорука сподели че този реконструктор много сваля от цвета.Вярно ли е?

Боядисвам се, но такъв ефект не съм забелязала. НО! може и да има, все пак аз се боядисвам с цвят, сходен на моя- тъмно кестеняво.

# 700
Снощи се изкуших да пусна поръчка на Арлен.Сутринта ми се обадиха,че ще бъде при мен на 4 януари.Нямам търпение да пробвам Нектара на Керастаз.Весело посрещане на Новата Година,красавици! Simple Smile

# 701
  • София
Буби, аз ползвам маската, разкошна е за моята коса. Няма утежняване, нищо. Ако не се притесняваш от това, взимай я смело.
Джейче, аз си съчетавам ампулите с всичко. Екстра ми се съчетават с всичко.

# 702
# 703
На мен комбинацията Ш и Б наши арган ми е една от любимите хидратации наред с марокана, не ми е слаб балсама. Ще видя с маската как е, но не успях да я взема днес със термото Crossing Arms

# 704
Привет милички  Hug , аз пък да се похваля, вчера поръчах от ФЮ, а днес вече са ми пратили нещата, много ги обичам!
От Наши изобщо не се изкушавам, само от ампулките имах и изобщо не ми допаднаха, с нула ефект при мен, не са моята марка.
Усещам, че с годините все по-малко ми се пробват нови марки, утвърдила съм си 7-8 любими и се придържам към тях.
Kölsches Mädel , а олаплекса беше ли ти втвърдил на сутринта, все се каня да спя и аз с него ...

Общи условия

Активация на акаунт