158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 134 637
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Фея Кръстница, искам да обясня защо искам да работя там и защо отговарям на обявата без да имам все още право да работя там. Американския тел го споменах във връзка с това, че резюмето ми сигурно ще отпадне още на първата проверка, тъй като нямам телефон и адрес.

# 91
Фея Кръстница, искам да обясня защо искам да работя там и защо отговарям на обявата без да имам все още право да работя там. Американския тел го споменах във връзка с това, че резюмето ми сигурно ще отпадне още на първата проверка, тъй като нямам телефон и адрес.

Здрасти, за много години. Ти сега в САЩ ли си или не си още? Ако си тук вземай си един какъв да е препдлатен телефон, колкото да имаш номер и подавай без да слагаш адреси и други подобни. Ако не си в САЩ според мен няма смисъл да подаваш. Но ако искаш да пробваш и е по електронна поща цялото нещо- просто им напиши едно писмо с обяснение каква ти е ситуацията и закачи резюмето. Така бих направила аз, дори и да не го отразят, не пречи.

# 92
Chulitna, благодаря за съвета!
Така ще направя, даже няма и да обяснявам. Ако се свърже някой с мен изобщо, тогава ще обяснявам. Ще е след интервюто и всичко ще е ясно. После като заминем ще пратя и ново резюме, дори без обява.

# 93
Точно така, Фиона. Пращай резюме и мотивационно писмо (ако в обявата пише, че го изискват), които да са според тукашните стандарти, и без излишни обяснения.

Успех!

# 94
  • Down south
Точно така, Фиона. Пращай резюме и мотивационно писмо (ако в обявата пише, че го изискват), които да са според тукашните стандарти, и без излишни обяснения.

Успех!
+1
Колкото по-малко излишни обяснения, толкова по-добре. Детайлите в рзюмето да се променят, взависимост от желаната позиция.
Шансовете, според мен, са по-големи, ако човек е на тукашна земя.

Честита Нова Година!

# 95
Цонке, Хиър, радвате ли се на снега? Толкова е красиво!

В петък в ХФ нямаше кейл, банани и ягоди. Хората бяха възмутени.

The high-class issues New Yorkers have...

# 96
Срам не срам да кажа и аз "За много години" месец след нова година!
Момичета, моето голямото диване има голям проблем със спелинга. Все си мислех че ще се научи ама още бърка много думи. Съвети приемам всякакви.

# 97
Еди, а как е с четенето? Питам, защото двете неща са обвързани. Колкото повече чете, толкова по-добре и правилно ще пише.

Пробвали ли сте приложения за смартфони/таблети?

# 98
Фей, чете обаче не обръща внимание как са написани. Пробвали сме разни апове, но ако имаш конкретно приложение ще пробвам и него.

# 99
Едва намерих темата, събудете се. Съвсем залиня тук приказката. Оскари идват, избори, ваканция до месец, а никой нищо не споделя. Някой да забременее спешно плс. Петък е и отварям бара да знаете!

# 100
  • У дома
Соу, наздраве с домашно вино! До Великден май няма да я изпишем тази тема.

# 101
наздраве с уиски днес:)
великден с коледарчета ще посрещнем.

# 102
  • WA, USA
Соу, тъкмо си налях от същото. Наздраве!

# 103
  • The QC to be!!!
мммм да, никак не вървят темите. Който е на източния бряг, радвате ли се на снега?  Аз много обичам да му се радвам на снимки (мерси Агент), или за 2 дни само на живо.

# 104
  • WA, USA
Ние му се радваме, да. Тази година е супер защото като навали и се стопля веднага след това и можеш да се забавляваш навън без да замръзваш.

Общи условия

Активация на акаунт