Напоследък успявам да поспя 3-4 часа на денонощие и то не свързани
Бебето се буди по 2-3 пъти на нощ и като се наяде не заспива, а решава, че е време да си поиграем
През деня спи само, ако я държа на ръце. В момента, в който реша да я оставя някъде, веднага се събужда. Сепва се от всеки звук - ако столът изскърца, докато ставам, веднага се е ококорила. Муха да бръмне и настъпва край на спането. Просто ме побърква.
Като я кърмя ме стиска здраво с юмручета за дрехата и продължава да стиска дори след като заспи. Съответно като тръгна да я оставям в леглото, се вкопчва здраво с двете ръце, да не вземе да ме изпусне...
Обаче истинският екшън настъпва като се прибере каката. Тогава бебка решава, че е много застрашена от конкуренцията и започва да мрънка с всички сили, за да не можем нищо да си кажем
За щастие каката не ревнува, даже много се радва на бебето и ми помага страшно много. Успявала е да го приспи, оставяла съм я да го гледа, докато вляза да се изкъпя или докато готвя. Много е упорита и то дори да плаче, тя не се отказва - носи го на ръце, пее му песнички, чете му приказки от книжките (измисля си по картинките), разиграва му театър с плюшените играчки, а то я гледа като телевизионна шоу програма
Следи я с поглед из цялата стая.Обаче когато сме всички вкъщи (събота и неделя) е най-тежко, защото никой не може да пази на бебето толкова тишина, от колкото то има нужда, че да поспи. И на пръсти да стъпваме, пак се случва някой с нещо да изшумоли, а то не може да спи само в отделна стая, че да не му вдигаме шум на главата, понеже веднага усеща, че е само и писва. Трябва на ръце да е. Опитваме се да си говорим шепнешком, но и това не помага, понеже само да прошепна някоя реплика, докато го държа и то се събужда. Трябва да мълча, което е лесно, когато съм сама вкъщи през деня, но в събота и неделя няма как.
А като не се е наспало, е кисело и реве
Има ли други такива принцеси върху грахово зърно?
Явно преминавт през някакъв такъв бурен период! Не се притеснявай...не е само при вас
Аз като реша да пробвам различни видове памперси вземам малки пакети, но няма лошо и на единични бройки от аптеката.
). Направо не си представям ако беше като твоята принцеса. Аз и сега се чувствам уморена, въпреки че е толкова спокоен. Опитвала ли си да й пускаш телевизор или радио да говори като я приспиваш или пък да работи аспиратор например? Ако е като моята принцеса - това ще отмине - тя сега спи като пън, даже бебето не я буди. Обаче трудничко заспива от инат - понякога се приспиваме по над 2 часа. Дано скоро да се промени това при вас и да си почиваш повече. 
И сега, вместо да е гладна, тя спи от 20ч сладко-сладко ...
А и през целия ден беше една спокойна, усмихната, заиграваше се сама ... Някой ми е сменил детето, аз ви казвам 
аз това със залъгването с биби и вода, ако детето е гладно, никак не го разбирам