Под елхата таз година и за СЕПТЕМВРИйче подаръци ще има! тема №3

• 29 278
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Драгоман
Здравейте, не съм писала отдавна, не че бебето е неспокойно, даже напротив, но аз се цедя за да му давам да яде, а това отнема голяма част от времето ми, а трябва и да се яде... Simple Smile Имам 2 въпроса: 1. Бебчетата ви акат ли редовно? Малкия не е запечен, а просто не ака, и на 4-тия ден му давам Лактолоза и си свършва работата наведнъж като за 3 дена. Понякога успява и сам до 3-тия ден, но е рядкост, той е само на кърма.
2. Колко кг. са момченцата родени около 18 септември? Той се движеше много добре, но на последната консултация се оказа само с 400 грама наддал за 3 седмици. На 15 декември беше 5300, а се роди на 18 септември 3400, изписаха го 3200.
Весело посрещане на Новата година на всички!
Моето е на 18 родено, но е момиченце. 3400 се роди, изписаха ни 3250. В момента е 5200 като за последния месец качи 400гр. Кърмя на поискване, спокойна е, но не наддава много на кг, но на дължина доста дръпна, сега е 65 см. Носи дрешки за 6м. за 68 см ръст.

# 181
Яяя, бебетата имали режим Laughing Ние тази думичка вкъщи не я знаем какво значи. Самата аз спазвам "режим" или "разписание",само когато съм на работа, в личния си живот философията ми е, че не съм робот, а свободен да прави каквото и когато си поиска човек. Знам, че за дете е добре да има режим(майка ми и други познати откакто съм родила ми надуват главата колко добре било например бебето да яде на три часа). Но при нас няма как да стане засега. Малката няма два дена еднакви. Има дни, в които са й много силни коликите и я спи по 15 мин през деня, я не; в други дни е по-спокойна и спи повече. Преди правеше голяма пауза нощем от 6-7 часа, сега пак започна да се буди на 4-5 часа.Хапва към 3-4-5 часа (зависи кога е заспала), после към 7-8-9 сутринта пак, след това или се буди, ако я боли коремът от колики или спи още до към 10-11 часа. Днес например яде в 8, заспа и към 9 пак се събуди и хапна, плачка от колики. Дори за къпането не спазваме точен час, по принцип я къпем към 19ч, но реално е в интервала между 18:30 и 20ч, зависи как успеем с татко й.
Та, според мен няма нищо страшно детето да няма режим за момента, не е робот и си има своите нужди, когато то реши Hug А моята работа е да й задоволявам нуждите, когато и да е  Hug

Подкрепям Wink

И аз Simple Smile

# 182
И аз подкрепям.  Wink

Весело посрещане на НГ момичета! bouquet

# 183
  • Пловдив
Весело и от нас!!! Heart  bouquet  Hug

# 184
Здравейте, не съм писала отдавна, не че бебето е неспокойно, даже напротив, но аз се цедя за да му давам да яде, а това отнема голяма част от времето ми, а трябва и да се яде... Simple Smile Имам 2 въпроса: 1. Бебчетата ви акат ли редовно? Малкия не е запечен, а просто не ака, и на 4-тия ден му давам Лактолоза и си свършва работата наведнъж като за 3 дена. Понякога успява и сам до 3-тия ден, но е рядкост, той е само на кърма.
2. Колко кг. са момченцата родени около 18 септември? Той се движеше много добре, но на последната консултация се оказа само с 400 грама наддал за 3 седмици. На 15 декември беше 5300, а се роди на 18 септември 3400, изписаха го 3200.
Весело посрещане на Новата година на всички!
Моето е на 18 родено, но е момиченце. 3400 се роди, изписаха ни 3250. В момента е 5200 като за последния месец качи 400гр. Кърмя на поискване, спокойна е, но не наддава много на кг, но на дължина доста дръпна, сега е 65 см. Носи дрешки за 6м. за 68 см ръст.

Явно по височките компенсират с височина вместо с тегло. И аз слагам някои за 6 месец. Почти са му по мярка.  Outta Joint
Весело посрещане на 2016 и от нас. Дано е изпълнена с невероятни щастливи мигове и остави страхотни спомени с най скъпите ни същества.

# 185
  • София
Честита нова година, момичета. Желая ви една прекрасна 2016-та година, изпълнена с много усмивки и незабравими мигове.  Hug

# 186
  • Пловдив
ЧНГ!!! Да има здраве, усмивки и любов.

# 187
Честита Нова Година, момичета! На вас и семействата ви пожелавам много здраве, щастие, любов и само прекрасни мигове с новите членове на къщата!

# 188
Честита Нова година! Желая на всички много здраве, щастие, любов и късмет!!!

# 189
Честита Нова Година!
Пожелавам на вас и семействата ви много здраве, щастие и късмет!

# 190
  • Драгоман
 ЧНГ! Много здраве и късмет през 2016  Hug

# 191
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
За много години,момичета! Бъдете живи и здрави !

# 192
Честита 2016! Здрава и щастлива!

# 193
ЧНГ! Да е здрава и благоденствена!

# 194
Честита Нова Година, скъпи мами Simple Smile нека ви донесе много здраве, любов и щастие на вас и на вашите съкровища  Hug

Общи условия

Активация на акаунт