Под елхата таз година и за СЕПТЕМВРИйче подаръци ще има! тема №3

• 29 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, ЧНГ!
Много сте писали...браво на вас! bouquet
Може би сте го дискутирали, но нямам време да прочета всичко, но имам въпрос. Днес ще стане 4 ден откакто моето кърмено бебе не е акало. Последният пут се изака на 3 ден. Чувала съм, че е нормално. Обаче много се тревожа. Гимнастика правим. Коремчето му е меко. Весел е, пръцка си и се смее....но аз откачам. След 2 дена навършва 4 пълни месеца...
 bouquet

# 256
Момичета, ЧНГ!
Може би сте го дискутирали, но нямам време да прочета всичко, но имам въпрос. Днес ще стане 4 ден откакто моето кърмено бебе не е акало. Последният пут се изака на 3 ден. Чувала съм, че е нормално. Обаче много се тревожа. Гимнастика правим. Коремчето му е меко. Весел е, пръцка си и се смее....но аз откачам. След 2 дена навършва 4 пълни месеца...
 bouquet
На предните 2-3 страници точно за това сме писали Simple Smile доста имаме такъв проблем. Спокойно, всичко ще се оправи

# 257
Момичета, ЧНГ!
 bouquet
На предните 2-3 страници точно за това сме писали Simple Smile доста имаме такъв проблем. Спокойно, всичко ще се оправи

И аз до скоро бях с такъв пролем, но слава богу се оправи. два пъти по дред сложихме съпунче и сега ака по два пъти на ден. Много съм доволна. Смятам да не я мъча повече и ако един ден пропусне да прилагаме метода Simple Smile След като изхвърли всичко е много по-весела и щастлива. Реве много по-малко.

За термометрите- аз ползвам електронен за мерене от разстояние. Казват, че не е много точен но ми върши перфектна работа. Проверявам си за секунди когато се съмнявам, когато беше вдигнала Т заради ваксината, мерих и със електронен в ухото и със стар обийкновен, даваха разлика от 0,5 градуса горе долу.

# 258
честита нова година на всички мами, бебенца, и техните каки и батковци! Бъдете живи и здрави поне още 100 години!  Party

Моята тревога се свързва с това, че вече минахме един курс с АБ - Сумамед. Оправя се детето, вече не кашля почти. Но, милото ми, толкова е малко, а вече е пило АБ. Ако знаете колко изненадващо се случи всичко, не знам откъде ми дойде?
Вечерта кашляше, на другия ден преди обяд понеже продължи да покашля отидохме на лекар. И то при лекар, на която имам пълно доверие. И тя каза веднага да почваме с АБ, иначе на другия ден сме в болница. Много ми беше мъчно, но не посмях да не се вслушам в съвета.

Дано от тук нататък сме по-здрави, че е много лошо с болно детенце у дома.

Отделно и свекито ме ядосва - уу, туй мойто спирачки няма ...

Здравей румка, и малка ми беше настинала аз се разболях таткото и тя също.Отидохме при пети със зачервено гърло и хрема и ни изписаха АБ.Аз лично и правя чай от цвят на лайка и съвсем малко мед да не й горчи (макар да знам , че не е хубаво да се дава мед аз и давам малко) , но имаше ефект и сега да не казвам голяма дума сме добре Hug пожелавам ви бързо оздравяване baby_neutral

......

А относно запека  на бебока ние също бяхме така с АМ Аптамил и й правех клизмички на 4-тия ден,но смених млякото с Хипп и да ви кажа съм доволна и тя си го харесва

# 259
Момичета, ЧНГ!
 bouquet
Ние имахме два пъти нещо като запек или по-скоро трудно изхождане. При нас обаче той се скъсваше от рев със сълзи и болки. Купихме бебешка клизмичка с прополис Mellilax - ефектът идва до 30-тина минути. Сега си държа резервни в шкафа. Странното е, че сте само на кърма, защото при нас проблемът дойде от АМ.
Момчето ми още е с хрема, трудно диша, особено като го сложа да спи в леглото му. От вчера му капя и Коларгол. Вече повече от седмица сме така, направо не знам..... Sad

# 260
Пробвай по две капки в нослето Виброцил и повече промивки с Солена вода и повярвай ми нещата ще се подобрят Hug

# 261
Здравейте,
Бързо оздравяване на болните бебчета. Много е тъжно като са болнички. Баткото и той на 3 месеца беше на антибиотик Sad
Бебката се хрнеше 5 пъти до преди 1 седмица, а сега започна по 6. Буди се нощем така сама си ги увеличи.

# 262
Пробвай по две капки в нослето Виброцил и повече промивки с Солена вода и повярвай ми нещата ще се подобрят Hug
Виброцил може ли за тримесечно бебе? Май и като бременна не можех да си го капя newsm78

# 263
Виброцил може ли за тримесечно бебе? Май и като бременна не можех да си го капя newsm78

Щом педито ми изписа и съм я питала един път на ден (примерно нощем преди да ти заспи) капкаш по 2 капчици за да спи спокойно Hugзначи може пробвай

Жулиета относно храненията и ние сме на 4-тири пъти в денонощието.Ние коментирахме тук защото бях се притеснила ама щом си иска си давай . Тя по колко изпива?

# 264
vania, това за храненията не е за мен!  Аз имам момче и го храня пет пъти в денонощие горе долу. Peace
Тощу що звъннах на педи. Каза да му чистя носа с бейби вак за прахосмукачка. Ние имаме аспиратор Jane, но за уста, а тя изрично каза "прахосмукачка". Това не е ли опасно, особено за белите дробове. Моля ми дайте съвет, че не знам дали да го купувам.

# 265
vania, това за храненията не е за мен!  Аз имам момче и го храня пет пъти в денонощие горе долу. Peace
Тощу що звъннах на педи. Каза да му чистя носа с бейби вак за прахосмукачка. Ние имаме аспиратор Jane, но за уста, а тя изрично каза "прахосмукачка". Това не е ли опасно, особено за белите дробове. Моля ми дайте съвет, че не знам дали да го купувам.
Извинявайте, не знам този пост как го пуснах два пъти.

# 266
Щом педито ми изписа и съм я питала един път на ден (примерно нощем преди да ти заспи) капкаш по 2 капчици за да спи спокойно Hugзначи може пробвай

Жулиета относно храненията и ние сме на 4-тири пъти в денонощието.Ние коментирахме тук защото бях се притеснила ама щом си иска си давай . Тя по колко изпива?
vania, това за храненията не е за мен!  Аз имам момче и го храня пет пъти в денонощие горе долу. Peace

Жулиета извинявай за объркването . Педито и мен ме посъветва за тази "прахосмукачка", но аз няма да я купувам със сигурност .. чувала съм , че не е полезна . Аз лично на малката и почиствам нослето с клечка за уши ( с ограничител), но внимавам да не избутам на вътре Rolling Eyes

# 267
Аз с малката имам един проблем и това е съня.Вечер си заспива към 23ч и сутрин към 6-7ч става , но през деня не спи .Не мога да я приспя , спи й се затваря очи и почва да мрънка да се изпъва(някакъв ужас ooooh! ) и ако заспи спи по 15 мин и после се събужда усмихната все едно сме спали цял ден Joy

# 268
Момичета, благодаря за отговорите. Малкият преди малко направи голямото омазване! Не знам дали на него му е олекнало, но на мен определено Simple Smile
По темата: аз също почиствам сополки с глечки за уши, като много внимавам

# 269
  • Пловдив
Аз с малката имам един проблем и това е съня.Вечер си заспива към 23ч и сутрин към 6-7ч става , но през деня не спи .Не мога да я приспя , спи й се затваря очи и почва да мрънка да се изпъва(някакъв ужас ooooh! ) и ако заспи спи по 15 мин и после се събужда усмихната все едно сме спали цял ден Joy

И ние сме така, през деня я спи общо 1 час, я не. Реве, изпъва се, търка очи и заспи /на гърдата или в кошарата/ ... след 15 мин се събужда с рев и няма повторно заспиване или се ококори щастлива. А като е будна поне да се заиграе с нещо ... нее, трябва да си до нея да я забавляваш или да я носиш да е изправена. Изморително е Simple Smile Поне вечер спи - засега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт