От билкова аптека можеш да си вземеш
В понеделник ще отида задължително на лекар, вече измислих как, болницата е близо до дома на майка ми и ще оставя детето на една съседка, която познавам добре. Силно се надявам това пожълтяване на очите да е просто реакция от многото антибиотици и нещо като физиологичната жълтеница при бебетата и организма да се справи сам, но ще видим. За момента пия много вода и ям плодове за детоксикация на организма.
Да ви кажа от сестрата съм по - доволна , отколкото от лекарката, последният път като я взе и я изправи да стъпи на петичките си , явно така трябва да се прави и аз го правя вече. Ако може да споделите какви упражнения са ви казали на вас?
Иначе с нея приключих с тези неща и много рано всъщност - на около 7 месеца вече ми беше невъзможно да я държа на едно място, за да й ги правя. Станат ли подвижни и една смяна на памперс е истински екшън, пък какво остава да ти стоят кротко да им правиш масажи
Иначе с нея приключих с тези неща и много рано всъщност - на около 7 месеца вече ми беше невъзможно да я държа на едно място, за да й ги правя. Станат ли подвижни и една смяна на памперс е истински екшън, пък какво остава да ти стоят кротко да им правиш масажи 

Препоръчани теми