С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
А когато после се възмущават, че свекървите не помагат, да си помислят защо.

# 301
Milenaka...изрично съм написала за какво споделяне става въпрос.
Моля да прочетеш отново поста.

Dobra...научила съм се да чета Grinning

И пак ще повторя. На изредените от мен събития, никой не идва заради вас ( тоест с идеята да ви къса нервите), бабите, дядовците, лелите и т.н. идват зарди детето. И колкото по скоро хората осъзнаят, че не са центъра на рода толкова по-лесен ще им е живота.

# 302
  • град-държава

..........
Останалото е проява на зле разбрана самостоятелност.
Всяка самостоятелност е за предпочитане пред това да се занимаваш с истории от селски вечеринки и нечия простотия.  Laughing

# 303
  • при късмета
Поредния чел не дочел, но с даване на наставления и веднага решил на Кали проблема  ooooh!
Някой назад питаше какви ще са следващите свекърви. Ето такива

# 304

..........
Всяка самостоятелност е за предпочитане пред това да се занимаваш с истории от селски вечеринки и нечия простотия.  Laughing

Тук става въпрос за семейство, род и майката на мъжа.
Така че, ако искате същото отношение от децата ви към вас
......няма лошо, учете ги на същото. Пак да кажа, става въпрос за празниците на децата.

Ма ко..
Кали я познавам....та да незалагаме на чел- недочел....
Извинете че се озовах в темата ви. Можете спокойно да плюете. На негативните хора все някой друг им е виновен.

# 305
  • град-държава

..........

Тук става въпрос за семейство, род и майката на мъжа.
Така че, ако искате същото отношение от децата ви към вас
......няма лошо, учете ги на същото. Пак да кажа, става въпрос за празниците на децата.
Моето семейство се състои от мен, съпруга ми и котката ни, към този момент.
Не съм се омъжвала за ничии роди, нито съм женила мъжа ми за моята. Laughing
А със свекърва ми съм в прекрасни отношения, затова и ми е малко непонятно какво точно отношение имаш предвид.

# 306
Така, че нямах време и за депресия даже.  Simple Smile

Ох, това ми е любимо. Депресията хваща само мързеливците.  И се лекува с тояга.

...или от такива многознайки като теб, които не участват в дискусия, а само вметват досадно нещо, но пък с високопарен тон! Спомням се, че беше тъща, но си точно за свекърва за оплакване в темата!
 Кали, приятелски съвет, затваряй форума от сега Simple Smile

# 307
Верюилион....ако нямаш деца, няма как да го разберш.
Докато сте двама нещата са корееено различни.

# 308
Velmirion, със свекърва ми имах прекрасни, приятелски отношения, до преди да родя Simple Smile В деня на раждането рязко се промениха!

# 309
Така, че нямах време и за депресия даже.  Simple Smile

Ох, това ми е любимо. Депресията хваща само мързеливците.  И се лекува с тояга.

...или от такива многознайки като теб, които не участват в дискусия, а само вметват досадно нещо, но пък с високопарен тон! Спомням се, че беше тъща, но си точно за свекърва за оплакване в темата!
 Кали, приятелски съвет, затваряй форума от сега Simple Smile

Ти продължавай да подгъзурчваш на свекървата и на зълвата, пък се оплаквай.  

# 310
  • където ми харесва
О, ма моля ти се. Стига с това "ако нямаш деца". В крайна сметка, детето е нов член на вече създадено семейство. А то е между мъжа и жената, не и между техните роднини.
На изписването е едно, почти винаги присъстват баби и дядовци. Но, да се нанесеш при младото семейство след изписването, само заради хорското мнение...ми не е ок. И като си чела, май е било както дявола е чел Евангелието.

# 311
"Подгъзурчвам"( само да ти кажа, че такава дума няма, явно е от твоя селски край), защото съм добричка! Казвай, ако имаш нужда от масаж или чаша вода ще дойда! Simple Smile

# 312
  • град-държава
Предстои ни и нито начинът ми на мислене и действия ще се променят, нито  отношенията ми с роднините, освен ако те не го пожелаят разбира се.
Моето семейство и отношенията в същото са на първото стъпало.

# 313
Velmirion, от къде си толкова сигурна, че няма да се променят? Виждам няколко такива оптимистки тук, дано сте прави, но от моя опит след детето нещата малко или много се променят. Ако преди ти е казвала например: Облечи си жилетка да не настинеш!- ще го приемеш ок, ако ти каже после: Сложи терлици на бебето да не настине!- може да ти вдигне кръвното за секунди Simple Smile

# 314
  • Оптимист по принуда
На чужд гръб и сто тояги са малко.
Не говори за някого, преди да си поносил обувките му.
Брой до 10 преди да се изкажеш неподготвен/а.
На теория всичко е лесно.

И такива ми ти работи...

Кали, всичко ще забравиш като се появи дребното съкровище. Пускай си някакъв хубав филм и не ни чети тука какви ги дрънкаме.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт