С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Случвало се е, девер ми имал нудистки наклонности.

# 406
Оооо, Заяц, вие сте на сериозна фаза  Laughing
Направо ще го вземат да го гледат! Аз рекох, че иска да дойде да ти шета и готви за две седмици. Тя жената още по-щедра била!
Ако мога да те успокоя с моя пример. Свекърва ми също предложи да вземе второто ни дете изцяло да го гледа. Но щедро добави, че мога да ходя  да го виждам когато поискам. Без ограничения  Joy Не е нахаствала де, ще си изкривя душата, ако го кажа. Само предложи. Сега години по-късно нито се обажда да ги чуе, нито настоява да ги вижда. Насила с триста уговорки ги водим. Тя е по бебетата.

# 407
  • Оптимист по принуда
Заяц, 'освободена' рода имаш.  Hug Знам, че не ти е смешно, но просто не се сдържам, извини ме.
И как ще ти взима детето за отглеждане? Не се поставяйте в позицията на непораснали деца - кажете си и двамата и най-вече мъжът ти, какво Не желаете. Толкова ли не може да обясни на майка си да ползва телефона по предназначение? Като не спази уговорката, просто не отваряш.

Джони, па-па-па  hahaha

# 408
Заяц явно нещо в това на гласът ти, я кара да си мисли, че не си убедена  Grinning
Моята същото си предложи услугите, като стане детето на 1г да го пратим да си я отгледат, но бях толкова категорична в Не-то, че втори път не са предлагали такова нещо.
А относно отрязването, ами ако съм си заслужила, ще ме отреже, много знам след години дали няма и аз да откача  Mr. Green но се надявам, че все ще ме спре навреме. За момента не се натрапвам на голямата дъщеря/вече не живее с нас/, даже не съм и ходила на гости, защото знам, че нямат място, и няма защо да я притеснявам излишно. Един ден като се омъжи, и има деца /че тя ще е по-скоро, от малкото диване/  ако ме помоли и покани ще ида, иначе хич нямам намерение да й вися на главата, че си имам опит.

# 409
Заяц, 'освободена' рода имаш.  Hug Знам, че не ти е смешно, но просто не се сдържам, извини ме.
И как ще ти взима детето за отглеждане? Не се поставяйте в позицията на непораснали деца - кажете си и двамата и най-вече мъжът ти, какво Не желаете. Толкова ли не може да обясни на майка си да ползва телефона по предназначение? Като не спази уговорката, просто не отваряш.
На рода съм случила, всеки си има своите странности Simple Smile ММ ѝ се скара и ѝ каза да се кротне 'Три имаш вече, стигат ти, успокой се". За идването обича да казва чак когато е на вратата и почне да се чува едно дращене с ключа ако не успее да си отвори почва да блъска. Когато са с малкия си блъскат в синхрон. Той обяснява, повтаря, потретя, но явно ѝ е навик.

# 410
  • Варна
Заяц, ми накрая да я посрещне по паток и да миряса.  ooooh!
  Joy Joy Joy Това ми напомня една случка, на която много се смях... Свеки си е в къщи и ММ по навик тръгва да излиза гол от спалнята, за да влезе в банята. Викам му: "Какво правиш? Майка ти може да излезе в коридора и тя." А той ми отговаря: "Тъкмо ще види колко съм пораснал!"  bowuu
И се хили самодоволно...
Странно чувство за хумор има понякога ММ...

# 411
Оф, беее Кали, беее! Чета форума, докато кърмя и така се изхилих, че бебето подскочи. Представих си картинката. Joy Joy Joy

# 412
На гости на свеки сме. Времето изненада всички, сняг не са виждали с години, настана радост и паника. Мм се оказа единственият човек в селото със зимни гуми, тук не сменят, защото рядко им се налага. Поради тази причина днес е такси от ранни зори- заведе в 5.30 ч. брат си на работа, братовчед си на работа, баща си на кафене, мен до магазина. И най- интересното свеки до болницата, после до банката, до пощата, прибраха се и хайде пак- до фурната, до аптеката, до една съседка, до църквата. Сега я чака да звънне кога е готова от църквата. Мисля да я питам за довечера какви са й плановете Simple Smile

# 413
Zoi, книжка имаш ли? Вземи ти колата да се разкарваш нагоре-надолу и остави мъжа ти да ги носи на конче.  Sunglasses

# 414
Имам да, моята кола е със зимни гуми нали съм от Бг Mr. Green
 Да ги носи на рамо чак няма да може, че свеки е със сериозна физика. По тоя повод всеки ден мрънка колко е дебела, обаче готви и яде много, особено сладки. С малкият се карат за Киндер шоколадчета Simple Smile Разказвала ми е, че като са били малки децата й, и някой е давал шоколад за тях, тя го е изяждала Laughing

# 415
То нали имаше един такъв виц:
-Тате, защо навсякъде има опаковки от бонбони?
-За да се чува в цялата къща как майка ти отслабва.  Mr. Green
Всеки път те чета с интерес, защото на мен гърците, така да се каже, са ми много интересни като култура.
Когато съм работила в Банско зимно време бяха страаашни. Идват, ядат, пият като откачени и накрая като им занеса сметката я проверяваха с Google преводач, дали случайно не съм маркирала нещо, което не са изяли. Хапваха много агнешко, но не му харесваха цената и редовно вдигаха скандали. Ама скандали, да видиш. Чувствах се на циганския пазар, крещят един връз друг и най-смешно беше като мине управителя да пита "Какво искат?", ми от къде да знам какво искат. Не разбирам гръцки. Колега имах, бачкал 7г. В Agia Napa и много се разправяше.
Имам и една приятелка, гъркиня. В моминските ми години ме заведе за един Великден на родното й място. В чудо се видях. За седмица качих 4кг. Майка й, сестра й, баба й и леля й се надпреварваха коя да готви и една седмица не ставаха от масата. Хапват като невидели по обяд и се тюхкат какво ще хапват за вечеря.
Хубаво беше.  Mr. Green

# 416
Не съм и няма да бъда свекърва.
Забелязвам обаче едно задоволство от това, че някой отрязъл свекървата или скъсал връзките за винаги. Ами, ако принцовете и принцесите, които отглеждате  утре ви отрежат вас?
Не може ли малко по човешки? Казали ви нещо, искали да дойдат, хайде навирихме носа.
Винаги има две страни и в повечето случаи вината за недоразумения са и в двете.
Свекърва ми не е идеална, аз мисля че съм, но за нея не е така може би.
Живеем отделно и когато майка и син спорят за нещо, аз си вземах децата и излизах на улицата да ги разходя, когато бяха малки. И не защото понякога мъжът ми е бил прав и не съм искала да го защитя, а защото те са майка и син и ще се оправят. Аз съм чужд човек и все нещо може да изръся, което казано от свой и чужд се възприема различно.
/quote]

А, нещо бъркаш! Тези мами няма да остаряват. А пък, ако случайно някои остареят, направо щом  пораснат  децата им, те моментално ще прекратят  връзките с тях. Нито ще ги чуват, нито ще ги виждат. Особено тези, които ще стават свекърви, направо ще забравят, че са имали син.

# 417
  • Някъде там
Има ли тема с какво ви дразни снахата?Там нещата ще са на другия полюс.Всеки гледа от своята си камбанария.
Аз за това казах че дадох на дядото 9 години, да се промени и то не спрямо мен а спрямо внучките си,хиляди компромиси правих в името на децата и тогава прекъснах връзката.Но уви, сега отново ми се налага да направя компромис..И споделям тук защото не искам да правя панаири за родата,която само това чака,и без това съм черната овца на цялата фамилия понеже съм отделила дядото от внуците.

# 418
  • София
Да оставя свекъра ми да ми се качи на главата днес, защото утре евентуалната снаха евентуално може да прекрати отношения с мен? Аха, ей сега.

# 419
Да оставя свекъра ми да ми се качи на главата днес, защото утре евентуалната снаха евентуално може да прекрати отношения с мен? Аха, ей сега.
Аз друго разбирам (от свекитата в темата) - Да оставя свекъра ми да ми се качи на главата днес, та като стана свекърва, аз да имам морално право се качвам на главата на снахата (традиции...).
Това в случай, че съм родила момче. Защото ако съм само тъща, завинаги си оставам без право да се качвам на друга женска глава.

Общи условия

Активация на акаунт