С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Джони, интересни са гърците, да, но и сме близки с тях. Така описан спомен от Банско звучи ужасно, както всички си има черни и бели. Никога в компания на мен не ми се е случвало някой тук да проверява сметка, даже колкото хора сме на толкова се дели, без да се дребнее кой какво ял и пил. Явно много ги наплашват да внимават в Банско и курортите.
 Сори за оффа, иначе май имаше тема за снахата, ама не е толкова активна, те всички снахи, свекърви, без свекърви, тъщи, всички са тук Grinning

# 421
  • Варна
Ще се изненадате колко дивиденти носи образът на черната овца. Но за целта трябва смелост.

# 422
Аз да разкажа по моя случай. Говорих днес с майка ми, че с приятеля ми ще се изнасяме под наем. Мина съвсем леко и не сме се карали. Изглежда тя също е видяла, че не става и че на никого не е комфортно в така създалата се ситуация. Дори каза, че и тя си е мислила, че ако останем още малко накрая ще се намразим. Та така, имаме няколко оферти сега и се надявам да се получи с някоя от тях и да се похваля с нов дом.  bouquet

# 423
  • София
Тема за снахите няма как да просъществува, всичкото свекърви са тук, чувстват се длъжни да дават непоискани съвети на чуждите снахи. Предполагам, собствените им такива не ги бръснат за слива, та им се натрупва мъдрост, която изливат тъдява.

Моята май е сърдита, по тона й го усещам. Умира си да се прави на мъченица, но нещо няма публика напоследък.

# 424
Браво, Гугъл, колко излишни страхове и черни сценарии се разиграха тук, в съветите до теб. Simple Smile Успех!

# 425
  • Някъде там
Ще се изненадате колко дивиденти носи образът на черната овца. Но за целта трябва смелост.
Лично аз съм го оценила.Смела бях спрямо другата част от родата.С свекъра правих компромиси само заради децата..сега се чудя защо им го причиних а уж беше за добро.Но човек греши,важното е да се поучава от грешките си.

# 426
Да оставя свекъра ми да ми се качи на главата днес, защото утре евентуалната снаха евентуално може да прекрати отношения с мен? Аха, ей сега.
Аз друго разбирам (от свекитата в темата) - Да оставя свекъра ми да ми се качи на главата днес, та като стана свекърва, аз да имам морално право се качвам на главата на снахата (традиции...).
smile3521
Все пак тази свекърва си е навеждала вратлето като млада, ред и е и и се пада днес да е шеф.
Ами  двата етажа по 100кв всеки трябва да се заработят.
Не си падам по добрини, на които виси етикетче с цена.

# 427
Не, просто като свекърви ще сте същите проклетии, каквито сте като снахи.

# 428

Тц, двойно по-проклети ще сме.
Трещи, честита Нова година!

# 429
Трещи, пак изпускаш тъщите (аман от дискриминация).
Но си 50% права - зависи от нас, но и колко ще ни позволи детето. Ние ще пробваме да сме си толкова проклети, но дали ще мине номера  Mr. Green Peace

# 430
  • Някъде там
доубрееееее че ще съм двойна тъща че поне в тази тема да не бъда оплюта,само сериозно напсувана.. Laughing Wink ми се струва че ще съм.

# 431
  • Варна
А, нещо бъркаш! Тези мами няма да остаряват. А пък, ако случайно някои остареят, направо щом  пораснат  децата им, те моментално ще прекратят  връзките с тях. Нито ще ги чуват, нито ще ги виждат. Особено тези, които ще стават свекърви, направо ще забравят, че са имали син.
КАГ, не си права и допускам, че го знаеш, но вече се заяждаш просто за спорта. Няма начин да не знаеш, че не всички хора са като теб и че за някои единствения начин да съхраниш себе си и семейството си, е да прекратиш всякакъв контакт с тях. Ето ти и примери - daviz девет години е търсила начин и компромиси, Добра години наред е разхождала кучета и търпяла обиди, Румка хиляда пъти отстъпва и се мъчи да възстанови невъзможни отношения... Има още много примери, но вие продължавате да настоявате, че възрастта е причина едва ли не да търпиш...
В една друга тема съветваш момичето да приеме помощта от свекърите си и да си живеят в техния апартамент, а свекърите да отидат на квартира. Мен ме съветваш да мълча и да жертвам спокойстието и душевния си и физически мир, само защото свеки е на възраст и й се полага този жест. Е ми замисли се.. Значи за теб варианта е един - младите са длъжни на по-възрастните по призумпция и каквото и да става, трябва да навеждат глава и да мълчат и няма никакво, ама никакво значение как се чувстват, какво мислят... важното е да има уважение, защото един деен и те ще остареят...
Осъзнай се, КАГ. Пак ти казвам - не всички са като теб. На този свят съществуват и хора, които не вършат нещата от безкористност и добро желание.

Аз да разкажа по моя случай. Говорих днес с майка ми, че с приятеля ми ще се изнасяме под наем. Мина съвсем леко и не сме се карали. Изглежда тя също е видяла, че не става и че на никого не е комфортно в така създалата се ситуация. Дори каза, че и тя си е мислила, че ако останем още малко накрая ще се намразим. Та така, имаме няколко оферти сега и се надявам да се получи с някоя от тях и да се похваля с нов дом.  bouquet
Браво. Ей такива финали много обичам. Друго си е, когато има разумен диалог и човека насреща ти може да си признае, че е сгрешил. Нещата се нареждат...

# 432
Аз да разкажа по моя случай. Говорих днес с майка ми, че с приятеля ми ще се изнасяме под наем. Мина съвсем леко и не сме се карали. Изглежда тя също е видяла, че не става и че на никого не е комфортно в така създалата се ситуация. Дори каза, че и тя си е мислила, че ако останем още малко накрая ще се намразим. Та така, имаме няколко оферти сега и се надявам да се получи с някоя от тях и да се похваля с нов дом.  bouquet
Много се радвам, Гугълче  Hug

# 433
Трещи, ти си снаха за пример. Подозирам го.  Sunglasses

# 434
Трещи, ти си снаха за пример. Подозирам го.  Sunglasses

А, и аз съм вършила простотии. Младост, какво да правиш, всичко що хвърчи се яде, всичко знам.   Свекърва ми беше чудесна жена. Пък тогава нямаше интернет - само на площадката се оплакваха.

Общи условия

Активация на акаунт