С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 611
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София

molive, мотивите на дядото да види децата са далеч от извинение. Ама много далеч. Той просто е заявил на сина си, че е длъжен да му ги заведе и точка. Той така е решил и преценил. Прочети постовете на daviz от начало в темата

Ако СА такива условията- абсолютно съм съгласна за варианта "не виждане" (отново с разговор с децата).
Ако, обаче има нюанси на ултиматума, то казуса става маааалко по- различен. За този вариант коментирам. И изрично, навсякъде пиша- срещата да е на територия, на която децата са сигурни и се чувстват защитени. Няма какво да бъдат водени където и да било- ако той иска, той да дойде

# 616
  • при късмета
Цитирай поста от който си вадиш извода, че има нюанси на ултиматума, защото явно не само аз не прочитам такова нещо

# 617
HighSpeed, miss July, защо с толкова злоба към мен бе момичета? Недейте така, злобата загрозява. Това, че не ми споделяте мнението означава ли, че трябва да подскачате като кокошки?
Слугувала съм на родата, Боже, ако една чаша вода и масаж, за които разказах с весел тон са слугуване, горко им на хората, които евентуално ще се опират на вас! Проблем със зълва ми нямам, дори напротив, свекърва ми ме ядосва в нормални граници, не ми вменявайте тежък живот и да проектирате вашите си проблеми върху мен Simple Smile
 Живейте си без ценности, с гордо вдигнати, еманципирани глави и дано тая саможивост ви носи щастие!
 Абсурд успя да ме разбере, то не че беше трудно, ама който иска ( или може Simple Smile )

# 618
Въртите и сучите, но май всички са на една теза.
За близки хора може да се направи компромис, опит да се прости, жест. Дори да е имало обида, хора сме, бъркаме.
За чичо Ганчо, съседа от през 2 улици в третата къща няма причина за подобни напъни. Този човек е непознат за децата. Мъгляв и леко неприятен спомен от отдавна.
Да правим разлика, а?
И кой каза назад, че майката не дава избор на децата? Absurt ли беше? Дала е, питала ги е. В момента не желаят.
Що за дивотии кой каква съвест щяла да го гони един ден и да съжалявал, че не е опитал  ooooh! ? Какво да опитва за чужд човек? 5  години са това, не 5 дена или 5 седмици сръдня. За дете на 13-14г това е по-голяма част от съзнателния му живот, в който дядото по кръв не присъства. Цункал бил, купувал бил. И чужди хора се радват на деца и им подаряват, това е далеч от любов и привързаност.
Случаят на Zoi изобщо няма база за сравнение. Техните проблеми са дребни, леко дразнещи битовизми. Иначе са семейство, общуват и имат човешки отношения. Никой от никого не се е отрекал. Също и бабата от нейното детство, която даде за пример. Виждали са се, контактували са. Мисля има разлика.

# 619
Добра, така е, но чак се замислям аз ли лошо се изказвам, или някой криво чете, че излязох слугиня на родата на мм Simple Smile
 Последните ми постове от снощи бяха вече извън казуза няколко пъти писах, че е мнението ми по принцип. Тоя случай отече вече , ще чакам нещо ново.

# 620
  • Бургас
HighSpeed, miss July, защо с толкова злоба към мен бе момичета? Недейте така, злобата загрозява. Това, че не ми споделяте мнението означава ли, че трябва да подскачате като кокошки?
Това, че не споделям мнението ти  означава ли, че трябва да съм злобна, грозна, саможива и с проблеми. Май се оплакваш от нещо, което ти самата правиш. И честно казано въобще не съм мислила за миенето на чаши и масажирането на зълвата, а за други прояви на неуважение, които явно ти приемаш смирено и нормално. Няма да навлизам в подробности. Идеята ми беше, че ако ти лесно прощаваш и забравяш, то не значи непременно, че това е нещо хубаво и/или правилно. Убедила съм се, че хора, раздаващи уважение и прошка на килограм, не ги уважават особено и им се качват на главата.
Съжалявам, че си се почувствала засегната. Не съм искала да те обидя  Peace

# 621
Добре че се появи този дядо, та на Кали свекървата да си отдъхне. Колко ли са й горели  ушите преди.

# 622
Трещи, тоя дядо е статист.
На Кали свекървата е главната героиня,сега е зад кулисите и се гримира. Скоро не сме обсъждали. Кажете сега, тя има ли право да си иде у тях, че не сме го говорили това?  newsm78
Скрит текст:
Кали  bouquet Mr. Green

# 623
Нещо подкокоросване надушвам. smile3502

# 624
Явно наистина хората са станали по-добри, щом дори и след празниците няма нов материал за обсъждане. Да живеят свекървите, явно вече не ни ядосват  Mr. Green

# 625
Е какъв материал да има.
За бебето и 40така му на Коледа, дето мрънках, че свеки се самопокани. Ми какво да се оплача? Дойде жената, изми чиниите и ми изчисти печката от разлятото кафе. Искаше и прането да прибира, но не дадох.  Sunglasses
Там по-скоро ме ядоса баща ми, защото дойде пийнал в църквата, но това е друга тема.  Joy

# 626
  • Варна
Трещи, тоя дядо е статист.
На Кали свекървата е главната героиня,сега е зад кулисите и се гримира. Скоро не сме обсъждали. Кажете сега, тя има ли право да си иде у тях, че не сме го говорили това?  newsm78
Скрит текст:
Кали  bouquet Mr. Green
 Joy Joy Joy Добре, че си ти, че да се посмея от сърце...  bouquet
Трещииии, не подклаждай огъня и ти, че ей сега ще избухнат пак...  Laughing bouquet
Пък и има-няма право - дойде си. Сега страда оттатък, че й се развалил GSM-a и не може да види кой я е търсил, ако случайно пропусне да вдигне. Казахме й, че ще й купим нов, но до утре няма да смее да влезе в тоалетната, че някой да не звънне докато е вътре...  hahaha

# 627
Мис Джули, ти на първото неуважение към теб ли прекратяваш отношения и късаш връзки? Да, наранявала ме е свекървата, нали за това е темата да се оплачем, изградила съм си мнение, поведение, уважение и до там. Приятелки няма да бъдем( имах такава заблуда преди). Та не знам за какво сляпо покорство говориш ( уважение и прошка на килограм.)

# 628
Кали имам идея.  Sunglasses
Дай й и една кофа и да я обърне на обратно, за да я ползва като масичка, като влезе в тоалетната. Да слага там джиесема. Даже за по-голяма естетика Thinking сложете една покривка върху кофата.

# 629
  • Варна
Кали имам идея.  Sunglasses
Дай й и една кофа и да я обърне на обратно, за да я ползва като масичка, като влезе в тоалетната. Да слага там джиесема. Даже за по-голяма естетика Thinking сложете една покривка върху кофата.
Ми ще трябва да измислим нещо. Че тя сега с това високо кръвно трябва да я пазим... Ще вземе някой инфаркт да получи, ако пропусне някой важен разговор...

Общи условия

Активация на акаунт