С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • където ми харесва
Кали имам идея.  Sunglasses
Дай й и една кофа и да я обърне на обратно, за да я ползва като масичка, като влезе в тоалетната. Да слага там джиесема. Даже за по-голяма естетика Thinking сложете една покривка върху кофата.

Мушама  Joy

# 631
Абе, Кали, извинявай, ама нали щеше да дойде след раждането за 10 дни, а ти ще раждаш в края на месеца, от сега ли се броят 10- те дни Simple Smile . Да не си станала рязко бяла и добра и да си ги удвоила:)

# 632
  • София
Кали, не ми казвай, че отсега е дошла да чака раждането.   Crazy

# 633
Сетих се за една забавна история.
Водят бабката на лекар, профилактично. Кръвното й 120/80, на 90г.  Shocked Абе, всичко й е шест, освен че изкукуригва и забравя. Дейността с лекаря се случва сутринта. На обяд изпила едно кафе! Естествено майка ми й го е направила слабо. После мама отишла да пазарува, а бабката пийнала 2 чаши червено вино и спала цял ден.  ooooh!
Само че забравила да прибере бутилката и тя си останала на масата... Майка разбрала, ама какво да направи.
Баба ми не е някво пиянде, помислила го за сок.
На вечерта се прибира баща ми и бабката го почва от вратата
"Тая снаха иска да ме умори да знаеш. Какво кафе ми е направила, цял ден спах, сигурно ми е паднало кръвното."
И майка замислено пригласяла "Сигурно, сигурно..."  Thinking

# 634
Мис Джули, ти на първото неуважение към теб ли прекратяваш отношения и късаш връзки? Да, наранявала ме е свекървата, нали за това е темата да се оплачем, изградила съм си мнение, поведение, уважение и до там. Приятелки няма да бъдем( имах такава заблуда преди). Та не знам за какво сляпо покорство говориш ( уважение и прошка на килограм.)

Уважението не е по наследство, то се печели  и изгражда. Търпи се до един момент и после писва. Уважението може да се загуби за много кратко време.
Аз примерно съм се отказала от баща си и баба си. Не ги уважавам, не ги обичам, нямам желание да ги виждам. Не ги мразя вече. Не им дължа нищо след всичко сторено.

# 635
  • София
Цитирай поста от който си вадиш извода, че има нюанси на ултиматума, защото явно не само аз не прочитам такова нещо

Необходимо ли е да се цитира нечий пост, за да допуснеш и варианти, че е възможно нюансиране на ситуацията? Понякога, и една думичка може да оцвети пейзажа Simple Smile
Девиз не е присъствала на разговора. Препредава го и аз лично, имам съмнения, че мъж ѝ е казал точно какви думи са използвани (не за друго, а защото ако бяха използвани точно по този начин, едва ли изобщо би се замислил дали да заведе децата си при дядото. Дори не коментирам, че мъжете (повечето) не отдават толкова голямо значение на думите Simple Smile
Отново подчертавам, не защитавам дядото, просто обръщам внимание, че е възможно (дано), този човек да иска затопляне на отношенията, а не непременно да доминира (не, че ги няма подобни индивиди) и че крайните решения не са... възпитателни, ако щете.
Елементарната проверка би била, дали е склонен да види внучките си не на негова територия. Ако не ще- прав му път.

ПП- Кали, и сега с това високо кръвно, как ще помага? А, сетих се, ще преразказва турските драми и ще се тюхка как това снахите сме неблагодарни и непочтителни към свекървата, пък Айдън (например), чай сервира, казва "майко", и в очите гледа...

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 16:54 от molive

# 636
Lanfear, а децата ти (ако имаш такива не знам, сори) с каква нагласа са към твоите прекъснати отношения?  
 Който пожела ме разбра, не съм за сляпото блеене, просто искам за децата си по-малко негативизми. Свекървата е друга бира, тя е дошла в последствие в живота ти, не от ранно детство. В зряла възраст имаш повече съзнателни избори - мразя, обичам, уважавам, игнорирам.
Molive, и аз изразих съмнения в тая история, но излезе, че като нямаш аргументи се съмняваш Laughing

# 637
  • Варна
А дядото куц ли е, сакат ли? Или ням? Като толкова иска да си види внучките, защо не положи някакво усилие - не съм чула на някой да му се е откършила ръката след вдигане на телефона? Можеше дори писмо да прати - за повече драматичен обрат.

# 638
Lanfear, а децата ти (ако имаш такива не знам, сори) с каква нагласа са към твоите прекъснати отношения?  
 Който пожела ме разбра, не съм за сляпото блеене, просто искам за децата си по-малко негативизми. Свекървата е друга бира, тя е дошла в последствие в живота ти, не от ранно детство. В зряла възраст имаш повече съзнателни избори - мразя, обичам, уважавам, игнорирам.
Molive, и аз изразих съмнения в тая история, но излезе, че като нямаш аргументи се съмняваш Laughing

Деца нямам. Но когато проимам те няма да общуват с тези хора.
Искам да растат в здравословна обстановка. И това ще е точно за да се избегнат негативизми.
Аз ги избегнах с прекратяване на всякакви контакти.
Говориш и философстваш наизуст, без да си наясно със ситуацията.

# 639
  • Варна
Дядото се изживява като велик мъченик в момента, Боги, няма как да стане. А и те такива като него все си мислят, че другите са им длъжни и няма да направят първата крачка.

# 640
  • Варна
Именно. Затова е хубаво митовете да се развенчават.

Много евтина манипулация. Много. Този дядо никакъв артист не е. Статист някакъв.

# 641
  • Оптимист по принуда
Дай й и една кофа и да я обърне на обратно, за да я ползва като масичка, като влезе в тоалетната. Да слага там джиесема. Даже за по-голяма естетика Thinking сложете една покривка върху кофата.

Мушама  Joy
Маси, мушами. Crossing Arms
Ние собственици ли сме на Хапартаменти или не?
Лично Кали, боса, по пеньоар, да чака пред вратата и ако звънне, подава.

Вземете ѝ хендсфри. Mr. Green

# 642
Denny, направо Кали от снаха  да стане секретарка на бабата и да говори вместо нея.
"Добър ден, аз съм Кали, бабата е в клозета, какво да предам?" Flutter

# 643

Може и да се храни там.

# 644

Деца нямам. Но когато проимам те няма да общуват с тези хора.
Искам да растат в здравословна обстановка. И това ще е точно за да се избегнат негативизми.
Аз ги избегнах с прекратяване на всякакви контакти.
Говориш и философстваш наизуст, без да си наясно със ситуацията.
С коя ситуация не съм наясно, с тази, която не си изложила?!

Общи условия

Активация на акаунт