Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация за януарските майки?
Какви са коментарите в публикацията?
Какви теми се обсъждат в коментарите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация за януарските майки?
-
Какви са коментарите в публикацията?
Коментарите включват поздравления за новите майки, пожелания за весели празници, споделяне на лични преживявания и здравни проблеми, свързани с бременността. Освен това има съвети за бъдещите майки, като например стискане на хавлии, редовно миене на зъби и важността на някои действия преди раждането.
-
Какви теми се обсъждат в коментарите?
-
Какви са симптомите на бременност и разкритие, както и признаците на инфекция по време на бременност?
-
Какви са някои от нещата, които трябва да се вземат в болницата при раждане?
преди празниците като ходих платено да си правя секрет нищо не усетих, за разлика от сега. Иначе каза, че съм имала мижави контракции, което ще да тече, че няма да раждам скоро.
сега разбирам какво сте имали предвид, ужасно е. Чак на сутринта се сетих да взема Бианацид, та ме успокои малко.
Щях да се побъркам, толкова ми се пишкаше, но за щастие ми размина и не успях да намокря гащите.
Аз и казах, че съм наясно с това колко е важна и акушерката освен АГ-то, но тя продължи да си повтаря все едно аз не участвам в разговора и нищо не съм казала. Е, изнервих се, то става като зациклила плоча, не е разговор. Скарах и се и тя пак ми каза че се самозабравям и че нищо не знам
Може и постоянната смяна на времето топло-студено-топло вече да ми се отразява. Много ми се спи, а през нощта си спах добре, като изключим двете редовни ставания за тоалетна. А може и да е заради закуската, вместо обичайния фреш за старт на деня, награбих сладкото
Начин на изказ е вероятно, аз също пиша някои неща така "НеКонституционно"
/ Всичко започна с болки в корема, изтичане на води в 03:00, контракции на 4 минути, секцио със спинална упойка и на края Нашата Яна. Коластрата е налице, очаквам и кърмата да е в наличност в най-скоро време, защото Нашата девойка е все гладна