Лято на Арапя

• 63 372
  • 244
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен/Пловдив
Чета ви, чета и направо се двоумя. Ще отиваме там към края на август. Четох преди за Арапя доста позитивни коментари и реших,че там с децата ще ни е добре. Имаме резервация за Калисто. Надявам се да не се разочароваме много.  Praynig
То къде ли остана на нашето черноморие човек да се скрие и да си почине - дори и с деца newsm78 newsm78 newsm78

®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® 
Благодаря за информацията за цените.... bouquet bouquet bouquet

# 106
Калисто много ми хареса отвън, пиши като се върнете. Не се плаши, нали виждаш как се сменят всеки ден нещата  Peace

# 107
  • Плевен/Пловдив
Калисто много ми хареса отвън, пиши като се върнете. Не се плаши, нали виждаш как се сменят всеки ден нещата  Peace

Ще дам и аз своят отзив задължително !
Благодаря !!!

# 108
Вчера се завърнахме от Арапя. Бахме на бунгала Евтимови и направо съм очарована от базата, всичко отговаря на описанието на сайта им и качените снимки на 100%, стопаните много любезни. Там намерихме нашето спокойствие вечер далеч от хотели, дискотеки, децата играха в градината на воля.
Обядвахме на бирания Арапя, заведението до къмпинга - цените бяха като тези на обедните менюта в Русе, напълно нормални (от 3.80 до 4.50 за порция вече зависи каква е) ние вземахме 3 порции като едната разделях на децата, 2 бири и плащахме по 17 - 18 лв. Първият път седнахме на заведението Бай Джи и не повторихме повече тази грешка - 2 цигари време докато ни донесат меню, 40 минути чакане да ни донесат 4 супи и накрая ги донесаха студени, поискахме и сметката веднага за да не чакаме пак но уви трябваше да чакаме още 2 цигари време, и крайно нелюбезен персонал.
Плажа беше наистина претъпкан тази година и имаше крайно нагли хора. Да има как ще си сложат кърпата върху моята. Накрая се принудих да разпръсквам играчките на децата около нас за малко пространство.
[/quot

Радвам, се, че ви е харесало в бунгала Евтимови, наистина са прекрасни и бих отишла отново там, заради обстановката.  Иначе относно мръсния плаж/голям/, лудницата от хора и не дотам възпитани е така. Свободната зона определено  не се почиства. Беше лудница от кучета / и аз имам и обичам/ , но имаше хора и хора. Такива, които почистваха след дом.си любимци и такива, които оставяха същите тези любимци да се изхождат когато и където намерят за добре , без да има значение дали това става до главата ти или върху хавлията ти.  В бай Джи и ние първия ден чакахме страшно много да ни обслужат, но после вече доста бързо идваха за поръчката. Като цяло е страхотно на Арапя, но за съжаление има много неща, които не са направени и неподдържани, което дразни и човек се замисля дали да се върне отново. Ние освен всичко последния ден си донесохме и стомашен вирус, което не ни се беше случвало години...може би е просто стечение на обстоятелставата незная. Много обичам бг черноморие, на вече все по -трудно си намираме място, а честно казано, не съм с претенции просто искам да е чисто и спокойно без да ти сядат в скута на плажа или да ставаш свидетел по неволя на личните истории на хората, които няма как да избегнеш освен ако нямаш проблеми със слуха. Та така...дано да има шанс...нещата да се оправят някой ден би било хубаво.

# 109
На Арапя е малък рай,  за съжаление,  брутално пренаселен през август, с всички негативни последици.Като че ли не само в къмпинга,  но и по цялото Черноморие не се очакваха туристи този сезон. Не достигаха места на плажа,  в атракционното бусче до Царево, в ресторанта, бойлерите не издържаха натоварването, персоналът почти навсякъде не беше подготвен за натоварените часове... Иначе съм очарована от ретро духа на къмпинга, тишината в горичката и барбекюто на открито, починах си,  определено. Догодина пак ще опитам мястото, но не и в топ сезона.

# 110
Ние ходим в края на август/началото на септември и досега разочарование не сме имали.    Simple Smile

# 111
  • Плевен/Пловдив
Здравейте от Арапя. Отседнали сме във вили Калисто.Очаровани сме от чистотата и персонала. Всеки ден чистят и са много отзивчиви. За морето - плажа хората всеки иска да е най- отпред....култура нула...дори и да се извиниш те гледат страшно... Хубаво ние морето ние май не ставаме... Блъскаме, плюем, всички сме парчета " патрони ". Да вметна не е само на плажа на Арапя и на Силистар същите изнервени хора... Всичко е застроено цялото южно черноморие.. Разгледах всички бунгала и вили за който писахте, но Калисто май отговаря на нашите нужди.Благодаря Ви за препоръките за Пънчетата за хранене-страхотно готвят и цените са добри...Може би с една добра организация на плажа нещата щяха да са с една идея по- добри... Благодаря още веднъж на всички с положителните дори и с отрицателните коментари за Арапя bouquet bouquet bouquet

# 112
Здравейте от Арапя. Отседнали сме във вили Калисто.Очаровани сме от чистотата и персонала. Всеки ден чистят и са много отзивчиви. За морето - плажа хората всеки иска да е най- отпред....култура нула...дори и да се извиниш те гледат страшно... Хубаво ние морето ние май не ставаме... Блъскаме, плюем, всички сме парчета " патрони ". Да вметна не е само на плажа на Арапя и на Силистар същите изнервени хора... Всичко е застроено цялото южно черноморие.. Разгледах всички бунгала и вили за който писахте, но Калисто май отговаря на нашите нужди.Благодаря Ви за препоръките за Пънчетата за хранене-страхотно готвят и цените са добри...Може би с една добра организация на плажа нещата щяха да са с една идея по- добри... Благодаря още веднъж на всички с положителните дори и с отрицателните коментари за Арапя bouquet bouquet bouquet
Ние миналата година бяхме в бунгала Ирина, точно до вила Калисто. На мен също ми направи много добро впечатление всичко в тази вила. Ние просто искаме бунгала обаче. Simple Smile
До Пънчетата до колкото знам май са бунгала Георгиев. Имаш ли впечатления за тях? В началото на септември ще бъдем в тях. Ще съм благодарна за някое и друго впечатление.  Hug

# 113
  • Плевен/Пловдив
Ние миналата година бяхме в бунгала Ирина, точно до вила Калисто. На мен също ми направи много добро впечатление всичко в тази вила. Ние просто искаме бунгала обаче. Simple Smile
До Пънчетата до колкото знам май са бунгала Георгиев. Имаш ли впечатления за тях? В началото на септември ще бъдем в тях. Ще съм благодарна за някое и друго впечатление.  Hug

Здравейте не мога да се ориентирам за тези бунгала. До Пънчетата видях вили Залива Вулкан, може би са по- нагоре. От бунгалата ми харесаха Рино близко до плажа в горичка затворени с вратичка.Там се намират Грудеви и Щереви. Весело изкарване. Споделете...

# 114
Здравейте, за бунгала Рино - по-скоро са вилички, с големи тераси, голям хладилник, микровълнова, кани за чай и кафе, телевизор, климатик, много са хубави. За плажа - не пускат с кучета и ти правят забележка за йорки, което лежи през цялото време до теб на хавлията. Иначе на детската площадка и по плажа се разхождат големи бездомни кучета без проблем. Заведения за хранене две, на плажа е пренаселено с хора, повече отколкото съм виждала на който и да е друг плаж. Слагат си хавлиите до твоята без притеснение, изглежда да се чисти рядко, морето е чисто и топло, но е препълнено с хора. Има много боклуци изхвърлени в торби от караваните по целия път до плажа. В заключение - хората са невероятно много и не пазят чисто. Не бихме дошли втори път, избрахме го само заради кучето, а се оказа, че това е единственият плаж досега, където не пускат с домашни любимци. Персоналът на плажа, който е на водните колела и атракциите е крайно нелюбезен и трябва да им се молиш да те качат на ринг, преди това трябва да ги изчакаш да се наспят и да свършат с телефонния си разговор - с голямо самочувствие са и нямат уважение към почиващите.

# 115
  • London
До ден е по отношение на водата. Когато има прилив и вяттр логично да има водорасли, някой боклук. То това не е само на Арапя, ами навсякъде. Аз съм тук от 2 седмици...имаше досега много дни с лазурна вода, имаше и 1-2 с водорасли и боклуци. Плажа е супер за малки деца, по края има големи плитчини и човек може да е спокоен за мъниците. Коктейли продават на палачинките, пих Мохито там за 5 лева, което си е символична цена. И на бара на плажа има коктейли също, тоя с карибската музика.

# 116
Не знам дали сме уцелили лошо време, но представите ми и това, което бях чувала за Арапя тотално се различава от действителността. Мръсотия..с главно М. Едно е да има водорасли във водата, друго е да плуват превръзки, пласмасови чашки и торбички. И не, ако имам дете, не бих го пуснала вътре.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy

# 117
  • London
Ами места за почивка дал Бог! На който не му харесва ходи другаде и така.

# 118
Да се включа отново с още впечатления от Арапя - за мен мидения плаж е Мястото, другите два не стават. Но навсякъде хората са студени, недружелюбни и неотзивчиви. Интересното за нас беше, че за каквото и да попиташ никой нищо не знае, а например то му е под носа. Не можеш да срещнеш щастливи хора...

# 119
  • London

Малко снимки...с любимата ми част от плажа. Последните 4-5 дни водата е кристал.

Общи условия

Активация на акаунт