Нашите кухни - 62

• 112 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Чудя се какво осветление да избера за монтиране в горните шкафчета newsm78 . Лунички или ЛЕД. Чудя се кое е по-функционално. Може ли някой да сподели + и - .

# 226
  • Раковски
LED-а е по-доброто.

# 227
shadowman благодаря. И аз така си мислех, но после ми влезе една муха че, може да е пореното залитане по модерното, но не и функционално и качествено.

# 228
  • на североизток
Здравейте, момичета!
Планирам лятото да правя основен ремонт и вече обмислям новата си кухня.
Ще следя темата с голям интерес и ще питам  Simple Smile
Направих си проект (всъщност няколко) с програмата на Икеа и ви го показвам за обсъждане.
Проект 1, пак, пак и Проект 2.
На Проект 1 помещавам кухнята в по-голямото помещение. Но все още нямам яснота дали ще е възможно да се прекара вода до там. Търся компетентен човек, който да каже. Затова си направих и Проект 2, където също няма вода, но е по-близо до банята. Там обаче трябва да се съобразявам с вратата (която няма как да се премести, защото е носеща стена), с комина, и с вратата на терасата. Ето и приблизителна схема на апартамента за ориентация.

Ако ви хрумне друго разпределение на нещата, моля споделете Praynig Въобще приемам всякакви мнения и препоръки.

# 229
Здравейте....
На Проект 1 помещавам кухнята в по-голямото помещение. Но все още нямам яснота дали ще е възможно да се прекара вода до там. Търся компетентен човек, който да каже. Затова си направих и Проект 2, където също няма вода, но е по-близо до банята. Там обаче трябва да се съобразявам с вратата (която няма как да се премести, защото е носеща стена), с комина, и с вратата на терасата. Ето и приблизителна схема на апартамента за ориентация.

Ако ви хрумне друго разпределение на нещата, моля споделете Praynig Въобще приемам всякакви мнения и препоръки.

Проблемът не е водата да стигне до там, а мръсния канал. Виждам, че банята се пада на гърба на кухнята, т.е. трябва с наклон на тръбата по дълго право трасе без много чупки мръсната вода от мивката да стигне до сифон в банята или до мръсен канал, който сте начертали в килера? Сега къде ви са тръбите в кухнята?

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 08:44 от drago_2008

# 230
  • град Русе
Здравейте,
Дано да съм уцелил точната тема Simple Smile
Вчера си купих от Кауфланд мелничка за сол и черен пипер на Делимано от промоцията им с точки. Сложих и батерии и си работи. Сигурно е много глупаво, но не мога да намеря как и къде се отваря, за да сложа това, което желая да смеля, а се притеснявам да не я счупя, докато опитвам. Моля ако някой си е взел такава да помогне, никъде в интернет не намерих някакво рекламно видео да видя как става.

# 231
  • Балчик
Точно в точната тема сте. Simple Smile

# 232
Dante80, ако мелничката е тази, вижте следния pdf файл с инструкции за използване.

Ако имате нужда от превод насреща съм  Simple Smile

# 233
  • град Русе
Dante80, ако мелничката е тази, вижте следния pdf файл с инструкции за използване.

Ако имате нужда от превод насреща съм  Simple Smile
Мелничката е точно тази и инструкцията я има едно към едно преведена на български в листовката към нея, само че очевидно не ми помага за съжаление, затова попитах ако някой друг си я е купил да ми каже как става пълненето на основата със сол или черен пипер, понеже аз не намирам, следвайки първа точка завъртам и излиза горната част и се показва мястото, където стоят батериите, само че долната част ми изглежда малко като капсулована и дърпах, въртях нищо не се случва, само най-отдолу се върти за регулиране, колко едро да мели.

# 234
Не разбрах, че имате инструкции. Дано се включи някой, който я има. Може да попитате и в тази тема - Кауфланд / Kaufland- тема 15   Peace

# 235
  • София
Аз за мелничката да се включа. Отваряш я, така както да слагаш батерии /от поста ти разбрах, че си я отворила/. След това просто дърпаш нагоре смело този, черният корпус с батериите и се отваря.

# 236
Здравейте, търся масивен плот за кухнята и май само в Икеа намирам на прилична цена. Може ли някой да ми каже дали са качествени. Кухнята ще е в ретро стил, бели вратички и искам дървесен плот подобен или този:

http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-worktops/31209/32340/

# 237
  • Раковски
Здравейте, търся масивен плот за кухнята и май само в Икеа намирам на прилична цена. Може ли някой да ми каже дали са качествени. Кухнята ще е в ретро стил, бели вратички и искам дървесен плот подобен или този:

http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-worktops/31209/32340/

Има в салекс.бг

# 238
Благодаря!

# 239
Здравейте, имам нужда от мнение и мисля че това е подходящата тема да се включа.
Майстор ще ми изработва кухнята и така както е направен проекта фурната и плота с котлоните са сложени в ниша/ плота е над фурната/.
Въпроса ми е че в левия край на котлона има стена и това ме притеснява че ще е много неудобно.Вие какво мислите?
http://prikachi.com/images.php?images/307/8613307C.jpg

Уточнявам че пространството там не е така отворено, а има комин който е към метър и образува въпросната ниша където е фурната.

Общи условия

Активация на акаунт