Нашите кухни - 62

• 112 218
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Пепси, не всеки път е възможно да се местят тръби, контакти и всичко в една кухня. Да не говорим, че се оскъпява проекта и ако човек има ограничен бюджет, гледа да не се набутва с ненужни разходи.
Твоите проекти на мен не биха ми били удобни. Евентуално кухнята с розовите вратички. Нашата кухня няма мивка до хладилник и въпреки това ми е супер удобно. Не всичко, което се вади от хладилник, трябва веднага да иде в мивката. Покрай нашия хладилник има много плот, както и покрай фурните. И абсолютно не бих сложила фурна или котлони до съдомиялна. Единственото ми изискване е мивката и съдомиялната да са едно до друго.

# 46
  • Пловдив
Честита нова година на всички. Много хубави сбъднати проекти ви желая, на себе си също.

# 47
# 48
С изключение на микровълновата до хладилника, ми харесва проекта. Аз бих предпочела да имам повече свободен плот до хладилника и да сложа микровълновата в горен шкаф, за да не заема плот.

# 49
Лично аз не бих го направил:
1 Раб. плот е повече от 4 м
2 Там е дупка в която не е удобно за работа
3 Горен ред шкафове са малко, а в единия е аспиратора

# 50
Здравейте,

имам следния проблем. Плота за кухнята ни е на марка Getalit, модел EIV 971. Кухнята има и остров и ще ни е необходим същия плот с дълбочина 90см. Фирмата от която го харесахме и го купуваме обаче няма на склад от този размер и единствения вариант е да се поръча от производителя и да се закупи цял лист, което по техни обяснения ще излезе може би и над 800лв. Острова ни е с размери 140 на 90см и плот с тези размери за 800лв. ми се вижда много..  Shocked Shocked

Възможно ли е да се открие от друго място, някъде където го зареждат, защото дори и да трябва да се поръча поне няма да е нужно да купуваме целия лист, който ако не се лъжа е с размери над 3-4 метра.

# 51
  • Раковски
Тези плотове се вкарват от салекс, няма кой друг да ви го достави. Според мен имате няколко 2-3 варианта, може някой да ви свърши работа. Купувате 2 броя по 1,5м  режат се на по 45 см и ги снаждате, при добре направена работа ще се вижда само една чертичка между плотовете. купувате формайката (гетинаксовото покритие на плота) което е с размер 2800/1300, подлепя се едно парчета 18мм голо пдч и едно с някакъв цвят се лепят на преса - формайката с подлепените парчета които вече са с дебелина 36мм, после се окрайчва на точен размер и се кантира и имате острова.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 07:29 от shadowman

# 52
Много се извинявам, но нищо не разбрах.

# 53
Момичета и момчета, имам питане по два въпроса. Обмислям слагане на миялната машина в шкаф-колона, точно под фурната. Мислите ли, че ще има някакъв  проблем?
  И другото, което ми се върти в главата, слагане на мивката на ъгъл, по този начин, като на картинката. Имам 70 см за шкафа, в който да се вгради мивката.

Ще съм благодарна, ако някой може да сподели личен опит подобно разположение на мивка.

# 54
За мивката нпма проблем, подобно решение имахме в една от квартирите и не беше никакъв проблем стига да имаш достатъчно място. Но съдомиялна под фурна в колона никога не бих сложила. 

# 55
MaxiTan4e, сподели ми моля те, доводите си. Искам да събера плюсове и минуси на такъв тип разположение, за да можем да решим с ММ. Wink

ПП. Намерих малко инфо в един друг форум и май се оказва, че конструктивно изобщо не е добра идея. Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 19:01 от e0ska

# 56
MaxiTan4e, сподели ми моля те, доводите си. Искам да събера плюсове и минуси на такъв тип разположение, за да можем да решим с ММ. Wink

ПП. Намерих малко инфо в един друг форум и май се оказва, че конструктивно изобщо не е добра идея. Simple Smile
Ето в тази стара тема е обсъждано
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=839376.msg30745124#msg30745124  
 от пост 238 назад ето и как ще изглежда колоната  
http://prikachi.com/images.php?images/687/8094687n.jpg

# 57
Много ви благодаря, момичета  bouquet

# 58
  • Под Сините камъни
Аз пък не виждам никакъв проблем  newsm78 При мен само че е пералня под фурна.Нямам никакви проблеми.Ето как се получи http://prikachi.com/images/494/8557494M.jpg  http://prikachi.com/images/496/8557496w.jpg

# 59
  • София
И аз не разбирам какъв е проблема. Два уреда за вграждане един над друг, и двата искат светър отвол 60 см. /вероятно/, та защо да е невъзможно?

Ха, с Пепински експлоатираме една и съща пералня, при мен конструктивно е точно по същия начин, само че на мястото на фурната е сушилня!  Joy И като цвят на корпуса и като разположение спрямо плота....

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 10:44 от alpha_beta

Общи условия

Активация на акаунт