Нашите кухни - 62

• 112 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • ВАРНА
Аз предполагам,че ще трябва да си доста висок,за да виждаш какво и как се пече вътре.Освен това вадейки тежка тава е по-трудно балансирането с изпънати нагоре ръце,лично мое мнение  Peace

Ето и снимки на моята готова кухня,по която има все още да се правят довършителни работи  Peace Отдясно на мивката са вградени съдомиялна и пералня,сушилнята я сложихме на балкона  Peace Очаквам да направим диванчето,за да покажа и къта за сядане,но засега страшно много се радвам как се получи и не мога да се въздържа да не се похваля  Blush  Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 12:49 от morgana07

# 61
  • София
Аз предполагам,че ще трябва да си доста висок,за да виждаш какво и как се пече вътре.Освен това вадейки тежка тава е по-трудно балансирането с изпънати нагоре ръце,лично мое мнение  Peace

Да, това е причината, поради която аз лично не бих си сложила висока фурна, но гледам, че ги правят така.
От дискусията си мислех, че конструктивно е невъзможно, но да се изкажат майсторите....

# 62
  • Варна
Аз предполагам,че ще трябва да си доста висок,за да виждаш какво и как се пече вътре.Освен това вадейки тежка тава е по-трудно балансирането с изпънати нагоре ръце,лично мое мнение  Peace

Ето и снимки на моята готова кухня,по която има все още да се правят довършителни работи  Peace Отляво на мивката са вградени съдомиялна и пералня,сушилнята я сложихме на балкона  Peace Очаквам да направим диванчето,за да покажа и къта за сядане,но засега страшно много се радвам как се получи и не мога да се въздържа да не се похваля  Blush  Mr. Green

Скрит текст:

А, morgana07, LED осветителното тяло на балконската част добре ли осветява, защото при нас цялата къща ще е с такива, но засега сме монтирали само 2 броя в банята? Добре е, но пък и помещението е малко, та се питам как изглежда в една голяма стая, примерно.

# 63
  • София
Браво, morgana07 - със здраве да си я ползвате. Интересно измислено и доста плотове имаш да се вихриш по тях - тук питчица, там салатка ...  Mr. Green А вратичките, т.е. челата на кухнята откъде са? Морано?

# 64
  • Пловдив
Влизам с питане.
Плотът на кухнята ми е с височина 80см=не мога да сложа голяма съдомиялна. Възможно ли е да се повдигне плот с 5см. (примерно с по-голям кант отдолу), без да се пипат вратичките или не? Ако да - дали операцията си заслужава или цената ще стане като за нова кухня?
Иначе кухнята ми не е за смяна. Може да се направи леко освежаване само.
Знаещи, моля, кажете  Laughing

# 65
  • Раковски
Може да се направи това повдигане, но този които ще наемите трябва да направи оглед щот това е не е проста работа.

# 66
  • Пловдив
О, със сигурност. В момента питам дали е технически възможно изобщо, защото съм технически неграмотна. А после ще почна да търся човек, че то всички искат ново да правят, а не да ремонтират  Simple Smile
Ако се окаже възможно, следващият въпрос е дали е финансово ОК или е твърде сложно и съответно скъпо.

# 67
  • Под Сините камъни
Аз предполагам,че ще трябва да си доста висок,за да виждаш какво и как се пече вътре.Освен това вадейки тежка тава е по-трудно балансирането с изпънати нагоре ръце,лично мое мнение  Peace

Да, това е причината, поради която аз лично не бих си сложила висока фурна, но гледам, че ги правят така.
От дискусията си мислех, че конструктивно е невъзможно, но да се изкажат майсторите....
E аз не съм висока и нямам проблем с ваденето от фурната.За протокола 1,58см.
Моргана страхотна се е получило  Heart Eyes
Галена ние сме с такива ЛЕД панели в коридора и банята.Добре си осветяват.Нашите са от средният размер  Peace

# 68
  • ВАРНА
Благодаря на всички  Blush Вратичките са правени по поръчка от варненска фирма - Арко, МДФ са  Peace Лед лампите на усвоения балкон светят доста силно,луничките по арките ми също са лед и даже май ми е твърде светло,все още свиквам  Laughing

# 69
  • Балчик

Супер удобно се вижда всичко, без да се навеждаш. И ръцете не са нагоре, а напред, все пак височината на фурната не е над главата ти. Няма проблем с ваденето.

# 70
Влизам с питане.
Плотът на кухнята ми е с височина 80см=не мога да сложа голяма съдомиялна. Възможно ли е да се повдигне плот с 5см. (примерно с по-голям кант отдолу), без да се пипат вратичките или не? Ако да - дали операцията си заслужава или цената ще стане като за нова кухня?
Иначе кухнята ми не е за смяна. Може да се направи леко освежаване само.
Знаещи, моля, кажете  Laughing
Ако е на кух.крака може да се сменят с по високина 15 см

# 71
ето как може да се вгради ММ и фурна
http://prikachi.com/images.php?images/686/8557686n.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/687/8557687D.jpg
в ляво цяла колона а в дясно прекъсната колона

# 72
Момичета, дайте идеи за следната кухня:

Скрит текст:

Това съм измислила като разпределение, но се чудя как ще изглежда реално и дали е удачно. Мисля го, мисля го, но нищо по-различно не мога да измисля. Отделно не знам кой да ми я изработи, а и какви да бъдат цветовете. Хич не ми се искат светли плотове, но за шкафовете съм се спряла на тъмносиво и не знам как ще изглежда и плотовете да са тъмни. Приемам всякакви идеи. Ако ви изглеждам като пате в кълчища, не сте далеч от истината Simple Smile:

Скрит текст:

# 73
Микровълновата разваля линията на колоната, защото е по-малка. Котлоните наистина ли ще са ти удобни така? Иначе изглежда хубав проекта.

# 74
Микровълновата разваля линията на колоната, защото е по-малка. Котлоните наистина ли ще са ти удобни така? Иначе изглежда хубав проекта.

Би трябвало всички уреди да са вградени в колоната, както и миялната отделно да е вградена. Или поне това ми е в главата. Забравих да го кажа. Просто проектът ми е доста лаишки направен Embarassed. Не можах да намеря в програмата, с която го правих, опция за вградена микровълнова и сложих тази, колкото да се вижда какво ще има там.

Общи условия

Активация на акаунт