Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да инсталирам съдомиялна машина в колонен шкаф и ъглова мивка?
Как мога да реша проблема с кухненския плот, който не е наличен в желания размер?
Възможно ли е да се повдигне плотът на кухнята с 5 см, без да се отварят вратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да инсталирам съдомиялна машина в колонен шкаф и ъглова мивка?
-
Как мога да реша проблема с кухненския плот, който не е наличен в желания размер?
-
Възможно ли е да се повдигне плотът на кухнята с 5 см, без да се отварят вратите?
-
Как мога да подобря осветлението в кухнята си?
-
Как да избера материали за новата кухня?
Благодаря
Чекмеджета ми направиха само до мивката,много ми мислех и точно на терасата до фурната и накрая се отказах,за да спазя симетрия с горните вратички
Как се свалят чекмеджетата от механизми блум - плавно затваряне,пълно изтегляне? Кухнята ми е масив,невероятна и искам да я почистя основно след всички майстори,преди да започна да се вихря вътре
Показаха ми как става,но забравих....
Накарах мъжо да сложи матираща прозрачна лента,че да не ми вади светлината очите.Така че не бих препоръчала по-навън