Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да инсталирам съдомиялна машина в колонен шкаф и ъглова мивка?
Как мога да реша проблема с кухненския плот, който не е наличен в желания размер?
Възможно ли е да се повдигне плотът на кухнята с 5 см, без да се отварят вратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да инсталирам съдомиялна машина в колонен шкаф и ъглова мивка?
-
Как мога да реша проблема с кухненския плот, който не е наличен в желания размер?
-
Възможно ли е да се повдигне плотът на кухнята с 5 см, без да се отварят вратите?
-
Как мога да подобря осветлението в кухнята си?
-
Как да избера материали за новата кухня?
Ако е друга дървесина - да,струва си пред МДФ с естествен фурнир ,единствено се чака доста повече ми се струва,докато се изработят,както ми обясниха трябвало време да се уравновесят някакви сили в дървото при натягането и после да се боядисва,за да не се получават фуги и цепнатини после
А разликата в цената май не е толкова голяма 
. Не харесвам колоните, по-точно фурна на високо ниво. Не ми е чак такъв проблем да се навеждам, а не съм хич ниска. Всичката пара отива по шкафовете, предпочитам отдолу да е.
Кухнята ми е на една година сложих механизми за чиниите и съм супер доволна .Един механизам комплект от три нива с долно водене ,ама хич не ми е удобен обаче свикнах му !Ама тенджерите са ми проблем да му се не знае.....трябва да извадя целия преден ред да стигна до задния
Мъжът ми смята, че е свързано с комина. Над нас не живееше никой, но от време на време идва някой и явно готви, защото у нас започва да мирише. Не знам дали това капене на вода от аспиратора е свързано с комина или със съседите.