Нашите кухни - 62

• 112 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Нямаше нищо лошо с плота, проблемът беше че котлоните бяха мноого мощни и докато се завъртиш да вземеш сол или се върнеш до стаята за нещо друго и храната вече е загоряла. Това дори и на 1 се случваше Simple Smile

# 481
  • някъде там
Какво мислите за този абсорбатор :

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=102&pid=989

при стандартните модулни шкафове тип конфекция, има ли абсорбатори, които да не пасват, шкафа за абсорбатор е даден с размер 60см. ?

# 482
Има ли препоръчително разстояние, което да се остави от двете страни на свободно стояща пералня, за да може да се вади напред при нужда или за почистване? Вариант да е плътно до съседните шкафове, си мисля че не е ок.........?

# 483
Има ли препоръчително разстояние, което да се остави от двете страни на свободно стояща пералня, за да може да се вади напред при нужда или за почистване? Вариант да е плътно до съседните шкафове, си мисля че не е ок.........?

Моята пералня с ширина 59 см е сложена  в шкаф с вратички и без дъно /без вграждане/, който има външна ширина 70 см и си мисля, че в по-тесен нямаше да може да вкарва и изкарва. Така е, защото вътрешният отвор е по-тесен с около 3 см, а отделно има и панти, които допълнително стесняват отвора, така че в крайна сметка разстоянието вътре от панта до панта става 63-64 см. Ако шкафът е без вратички вътрешен отвор на шкафа 64-65 см ще е достатъчен.

# 484
Здравейте! Аз да се похваля с готовата си кухня . По-рано бях ви пуснала като беше само на проект.
https://www.facebook.com/axtravaganza/media_set?set=a.1020559088 … 393166&type=3
 Много сме доволни от майстора - бърза и много качествена работа! Мога да похваля майстора си - фирмата му - който желае, да не става тук реклама, ще му напиша на съобщение. В град Варна работи предимно. Даде ни много добра цена , на фона на няколко варненски известни фирми.

# 485
Здравейте, много ми харесва кухнята на снимката на темата  Peace Предстои ми да правя кухня и искам нещо подобно. Най-вече гърбът.. Тази кухня на някоя потребителка ли е или е от сайт? Искам такива плочки, но тези което досега съм виждала в сайтове и магазини не ми допадат. А тука ми останаха очите Simple Smile Търся си и майстор за кухнята, да направим проект, всичко..Но съм от Стара Загора, а повечето контакти тук са за София. Ако има все пак някой който да ми препоръчате за Стара Загора ще съм благодарна Simple Smile

# 486
  • софия
Здравейте, много ми харесва кухнята на снимката на темата  Peace Предстои ми да правя кухня и искам нещо подобно. Най-вече гърбът.. Тази кухня на някоя потребителка ли е или е от сайт? Искам такива плочки, но тези което досега съм виждала в сайтове и магазини не ми допадат. А тука ми останаха очите Simple Smile Търся си и майстор за кухнята, да направим проект, всичко..Но съм от Стара Загора, а повечето контакти тук са за София. Ако има все пак някой който да ми препоръчате за Стара Загора ще съм благодарна Simple Smile
Плочките ги има в Керамо.

# 487
ive1ina, плочките са на VIVES- Soult Multicolor /връзка към онлайн магазин тук/. Мисля, че белите плочки са Fatracci Blanco на VIVES, но може и да бъркам
Скрит текст:

Ето повече снимки на кухнята - източник е combo.bg. Там са и по-големи. Тук форумът ги смалява нещо.
Скрит текст:

Кухнята е на потребител, да - gadamer. Можеш да ѝ пишеш и/или да видиш в историята на публикациите ѝ в предишни части на темата, защото от известно време не пише. Можеш да помолиш и потребител kama4e да ти даде повече инфо за плочките - мисля, че тя има същата комбинация.
 Успех с намирането на майстор и да си направиш чудесна нова кухня  Hug

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 21:34 от Jolinar

# 488
  • Под Сините камъни
Здравейте! Аз да се похваля с готовата си кухня . По-рано бях ви пуснала като беше само на проект.
https://www.facebook.com/axtravaganza/media_set?set=a.1020559088 … 393166&type=3
 Много сме доволни от майстора - бърза и много качествена работа! Мога да похваля майстора си - фирмата му - който желае, да не става тук реклама, ще му напиша на съобщение. В град Варна работи предимно. Даде ни много добра цена , на фона на няколко варненски известни фирми.
Готина кухня.Да ти е честита

# 489
Готина кухня.Да ти е честита
Благодаря!  Wink От кога си мечтаех за нова ..... Най-накрая Simple Smile

# 490
  • София
axtravaganza, честита нова кухня! Много ми харесва! Със здраве да си я ползваш и много вкусотии да сътвориш в нея!
ive1ina, не мисли, че като повечето координати са за София става лесно. И тук трудно се намира кой да ти направи хубава кухня. Вече две седмици чакам само проект от две фирми и още нищо! Едните даже ми искаха и снимка на старата, "че нещо не било ясно"... а уж сериозни фирми ooooh!

# 491
Момичета, благодаря ви за информацията за плочките  Hug
Аз засега чета усилено и си събирам информация и идеи. Стените ми са голи и се надявам до края на годината да си имам кухня  Praynig Сега ще правя настилките във всички стаи, малко аксесоари за банята, малката тоалетна...после плочки на терасите, врати за целият апартамент и след това активно ще се включвам при вас  Crazy

# 492
  • Някъде на път....
axtravaganza, честита нова кухня! Много ми харесва! Със здраве да си я ползваш и много вкусотии да сътвориш в нея!
ive1ina, не мисли, че като повечето координати са за София става лесно. И тук трудно се намира кой да ти направи хубава кухня. Вече две седмици чакам само проект от две фирми и още нищо! Едните даже ми искаха и снимка на старата, "че нещо не било ясно"... а уж сериозни фирми ooooh!
Ти си платила за проекти и на двете фирми ли?  newsm78

# 493
 http://emiliikata.snimka.bg/other/kuhnya.900422.36692625    

Това ми е предварителната идея за кухнята. В момента не мога да използвам някоя програма и е само това. Вероятно не е много прегледно. ВиК то е готово и там друг вариант не се сещам. Комина е отбелязан. Пералнята за сега ще е такава. .....Имам чуденки за фурната.....Ако имате идеи за по-функционално подреждане......Горния ред мисля да е с различна дълбочина, стига това да не го оскъпи много. ..

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 15:20 от emka_dremka

# 494
http://emiliikata.snimka.bg/other/kuhnya.900422.36692625    

Това ми е предварителната идея за кухнята. В момента не мога да използвам някоя програма и е само това. Вероятно не е много прегледно. ВиК то е готово и там друг вариант не се сещам. Комина е отбелязан. Пералнята за сега ще е такава. .....Имам чуденки за фурната.....Ако имате идеи за по-функционално подреждане......Горния ред мисля да е с различна дълбочина, стига това да не го оскъпи много. ..

Ето по нагледно

http://prikachi.com/images.php?images/994/8678994D.jpg

Общи условия

Активация на акаунт