Нашите кухни - 62

• 112 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
4eftits, как би разположил кухня и трапезария в тази холокухня?  Simple Smile
Скрит текст:

# 571
От мен това като за начало от вас останалото да помогнем колко то можем на момичето / 40  г помня вкуса на гложенската алва/

# 572
  • Sofia
От мен това като за начало от вас останалото да помогнем колко то можем на момичето / 40  г помня вкуса на гложенската алва/
Страхотно си й го направил!  bouquet
Аз за мойта питах, но бях забравила да сложа снимката  Laughing Ние долу-горе както е по проект смятаме - голяма кухня 3 на 3 и маса в тази част посредата. Исках островче, но ще стане много гъчкано - цялото пространство е 25 квадрата. Ти как го виждаш?

# 573
4efits, благодаря.  Hug

# 574
  • На брега
4efits, прекръсти се на Светкавицата! Много си бърз- кефиш Laughing! Успя да събереш и трапезната маса, и дивана на izgariashtata! Ако хладилника е по-нисък и шкафовете над него по-дълбоки, дори няма да й се налага да слага колоната с килера. Сегашният вариант (не знам дали видя снимките) на нейната кухня- с различна дълбочина на горните шкафове, също ще позволи да се съберат големи съдове там.

# 575
Хладилника незнам колко е висок, за шкафовете горе / и аз съм фен на по дълбоки/ много е малка нишата и ще имаш чувството че ще те затиснат

# 576
Аз за мойта питах, но бях забравила да сложа снимката  Laughing Ние долу-горе както е по проект смятаме - голяма кухня 3 на 3 и маса в тази част посредата. Исках островче, но ще стане много гъчкано - цялото пространство е 25 квадрата. Ти как го виждаш?
Къде да сложиш остров, м/у кухнята и хола, аз бих сли сложил висок бар със столове

# 577
  • Sofia
Къде да сложиш остров, м/у кухнята и хола, аз бих сли сложил висок бар със столове
Много е малко - 25 квадрата със стълбата, която изяжда площ, затова се съгласих с ММ да остане както е с кухня 3 на 3, маса там, а на другата част само един голям диван без секции, телевизора под стълбата би трябвало да се вижда и от кухненската маса  Simple Smile

# 578
Искаш Г-образна кухня 3/3 м а разположението на уредите  така ли ще остане както е на чертежа

# 579
4efits, а идеята на навлизането на масата м/у двата шкафа каква е? Височината на хладилника на от предложението е същата като на наличния.  Hug

# 580
4efits, а идеята на навлизането на масата м/у двата шкафа каква е? Височината на хладилника на от предложението е същата като на наличния.  Hug
Под масата/кух. плот на 90 см/ има шкаф а над масата продължава по плитък шкаф като колона

# 581
4efits, разбрах.  Hug Този вариант много ми хареса

# 582
# 583
  • DE
Столовете с високи облегалки изобщо не са на място в такава малка кухня  Peace
Трябва да се измислят такива които не затварят допълнително помещението, а тези от вътрешната страна на плота да се махнат, за да не заемат пространство и да се заменят с нещо което може да се прибира или да стои на друго място.

# 584
4efits, а може ли размерите на скицата, защото въобще не се виждат на снимката. Предварително благодаря Hug
Дането, какви например? Аз си мисля, че спокойно могат да се приберат към масата, когато не се ползват и така ще се отвори място.

Общи условия

Активация на акаунт