Нашите кухни - 62

• 112 352
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
4efits ,ако махнем шахматния шкаф,( или се сложи ,но на земята и е метър висок  и тесен) и тази част от стаята да остане само за масата и столовете ? И фурната да е в колона като край на шкафовете на тази стена?
Ето но мястото на фурната нее там

http://prikachi.com/images.php?images/577/8701577J.jpg

# 661
  • Sofia
4efits ,ако махнем шахматния шкаф,( или се сложи ,но на земята и е метър висок  и тесен) и тази част от стаята да остане само за масата и столовете ? И фурната да е в колона като край на шкафовете на тази стена?
Ето но мястото на фурната нее там

http://prikachi.com/images.php?images/577/8701577J.jpg
Защо? Далеч е от комина и абсорбатора ли?

# 662
Да това е едната причина, но другата  / по важна според мен/ е че двете места за хранене са доста близо
Най удачно е по котлоните, на на тази височина се монтира когато е комплект с мв фурна

# 663
  • Русе
На мен ми се струва, че е адски тясно и за остров,  и за маса. Моята кухня е 3,30/3,50 мисля, плюс 2 м барплот - Побразна. Ако махна барплота и сложа остров, ок, но за аса - абсурд. Не, че не влиза, но много много тясно, особено, ако са повече хора, деца.

# 664
  • Раковски
Аз бих препоръчал да се направи кухнята и после ако да се мисли за остров понеже тогава ще стане ясно колко място ще остане.

# 665
  • Sofia
Аз бих препоръчал да се направи кухнята и после ако да се мисли за остров понеже тогава ще стане ясно колко място ще остане.
Острова е каприз на мъжа ми Simple Smile И се опитвам да го вместя в моите планове Simple Smile. Помещението е отворено към хола, т.е. тази стена,която сега не се вижда-наистина не съществува.  Много държа на трапезарната част , и то така изчистена,със свободни стени,най-много един тесен шкаф долу да има.
Meggisan - и аз си мислех за вариант с барплот- хем,се отделят двете части- кухня-трапезария и хем мъжа ми ще има място за кафе на крак ,заради което толкова хареса острова. Ако, имаш възможност-покажи някоя снимка на твоята кухня ?

# 666
Острова е каприз на мъжа ми Simple Smile И се опитвам да го вместя в моите планове Simple Smile

Хахаха, колко познато ми звучи  Mr. Green  Мъжа ми беше запънал краката за камина, това при положение, че правим цялостна система за отопление с котел на пелети  Shocked Ама да имало, ей така за настроение. Сега се отказа от каминката, ама ако котлоните минат и те от кухненската част в острова. Отстъпих за котлоните. Ще видим колко ще ги ползва, като стане готова кухнята  Joy Joy Joy

# 667
  • Русе
Моята я има в подписа, класическа кафява кухня П-образна с барбплот.
Цък -  така я нямам на снимка в завършен и изчистен вид. Вляво дупката е 1 м, двоен хладилник. 3,2м е частта на печката, 3,8м е под прозореца, 2,1 е барплота.
2,7м / 2,7 м е точно свободносто пространство. На 2,70 бих сложила остров мах 70см, за да има място по около 1м. За мен 70-80 см са малко, ако ще трябва постоянно да се бутаме.

# 668
Моята я има в подписа, класическа кафява кухня П-образна с барбплот.
Цък -  така я нямам на снимка в завършен и изчистен вид. Вляво дупката е 1 м, двоен хладилник. 3,2м е частта на печката, 3,8м е под прозореца, 2,1 е барплота.
2,7м / 2,7 м е точно свободносто пространство. На 2,70 бих сложила остров мах 70см, за да има място по около 1м. За мен 70-80 см са малко, ако ще трябва постоянно да се бутаме.

Ти си имаш бар плод.Защо ти е остров?

# 669
  • Русе
Давам пример, защото Bakerita иска да вкара барплот или остров, маса и всичко на куп на малко по-малко от моето пространство. Писах й, че според мен става много тясно за всичко и й давам примерни размери. Моята кухня е на повече от 4 г вече и ми е все така удобна. Обичам си барплота, въпреки че не са модерни.

# 670
Давам пример, защото Bakerita иска да вкара барплот или остров, маса и всичко на куп на малко по-малко от моето пространство. Писах й, че според мен става много тясно за всичко и й давам примерни размери. Моята кухня е на повече от 4 г вече и ми е все така удобна. Обичам си барплота, въпреки че не са модерни.

Няма такова нещо.Бар плота си остава класика.Аз също много си харесвам моя,много ми е удобен.

# 671
  • Русе
Сега е актуален острова. Определено не е на мода барплота. Но всеки си харесва различни неща.

# 672
Сега е актуален острова. Определено не е на мода барплота. Но всеки си харесва различни неща.

Живея извън Бг и наред с модерния остров все още си правят кухните и с бар плот.

# 673
# 674
Здравейте, макар и рядко писала искам да се похваля, че моята кухня е почти готова  Simple Smile остават някой неща за доизпипване, но и това ще стане. След голямо мислене и чудене кое, къде как и кой да я направи съм изключително доволна от резултата. Няма да пропусна да се похваля и със снимков материал, но малко по нататък, че все още е хаус.
Имам обаче нова драма  #Crazy искам гръб от принт стъкло, но се чудя от къде да поръчам. Та въпросът ми е някакви мнения и съвети за фирми? В нета разбира се има доста опции, но ми се ще да чуя мнения и препоръки от личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт