Отговори
# 300
  • София
zar4e моето пък докато падна от 3,6 на 2,6 ,сега пак е 3,2 вярно че последните дни през ден го взимам тоя л-тироксин,ама чак пък толкова  #Crazy  

Комплект за изписване съм избрала от м-н Точици,останалите днешки ще ги пазарувам от м-н Espiro на бул. Ситняково и H&M всичко 56 р-р.

Честито на всички именници !

# 301
  • България, Шумен
Привет, момичета Simple Smile! Днес консултацията беше доста насърчителна, Слава Богу! Бебка върви две седмици преди термина, малко големичка, 1,900кг, момчетата ми все малки са се раждали, но госпожицата ще я видим. Реших да не йодя на третата ФМ, бебка е добре, водите в норма, плацента добре. Питах моята докторка за калцирането.на плацентата, имало няколко стадия, няма опасност за бебето, докато не започнат контракциите. Тогава бебето не получава достатъчно кислород и може да страда. Но това се случва при последен стадий калциране.
За КИселините, както вече каьах Биоанацид, билкови хаочета, наистина ефикасни.

Фотосесията ми изглежда доста примамливо предложение, но в това време ще трябва да е в студио.

Jujka, сигурно ще изчакат пътеката от 3 или5 дни за задържане. Радвам се, че си по-добре!

# 302
  • Nearby
Моя приятелка с хоби фотография ще ни снима. Мен, шкембето и милото. Сама изяви желание. Simple Smile

# 303
  • София
Някъде прочетох, че на някоя от вас бабата се кани да повива бебето и да ми стяга крачетата. Абсолютно не разрешавайте! От такова стягане на крачетата, ако бебето е предразположено към локсация (т.е. изместване) на атзобедрените стави, ще направите беля! Крачетата трябва да са вободни и на разстояние, а при налична локсация се слага една шина между краката да ги държи раздалечени... Това че бабите, майките и свекървите ни са изгледали деца, не значи, че всичко го знаят и могат правилно.
Поздрави на именниците! Леко бременеене и леко и безпроблемно раждане на здрави сладурковци!

# 304
  • на пряката в пряката
Честит имен ден на всички празнуващи! Да сте здрави и щастливи и леко бременеене до финала! bouquet
Аз съм на 3-та ФМ другата седмица и ще пиша,че съм ви изпуснала в темите.

# 305
Гери, благодаря за отговора!

Джинджи, не съм взимала комплект за изписване, ще избера нещо от дрешките, отгоре плюшено връхно и в столчето за кола. За фотосесията - през ноември правихме една за календари за 2016 и това е. Повече - с бебето Simple Smile

За повиването - мисля да ползвам swaddle me, без да е притискащо повиване, бебето спи по-спокойно.

# 306
Стане, каката понеже ни е лятно бебе, комлектът за изписване беше съвсем простичък - боди, гащеризонче и шапка плюс тънка пелена в същия цвят. После и дрешките, и пелената се ползваха до последно. Сега като гледам зимните комплекти с по 500 неща вътре и направо се шашкам, съвсем излишни ми се виждат тия работи... Обаче не успявам да харесам никакво комплетче дрешки засега, което все пак да има завършен вид и всичко да си пасва... Кифленска му работа  Mr. Green Иначе е ясно, че след снимките за изпизсването бебето ще бъде пакетирано в нещо дебело и топло, от което тотално няма да си личи къде е човечето  Laughing ама да остане спомен за поколението все пак  Crazy

За повиването мисля, че и друг път съм коментирала: пристягането на ръчичките (само!) при нас свърши чудеса при борбата с коликите (е, вярно, че само за 2 вечери, ама все пак  Mr. Green). Близка приятелка така си приспиваше бебето до малко преди годинката, направо като магия действаше при тях. Та съм "за" определено!

# 307
На мен тези готовите комплекти никак не ми харесват. Те са ми по-скоро подаръчни за старт-ап кит, нищо финтифлюшкино няма в тях. Някое по-красиво гащеризонче с шапка и готово. За вкъщи съм приготвила едни тоалети в бяло и червено, да ги наснимам с каката като мартенички. Предполагам, че до 01/03 ще съм родила.

# 308
То направо е монстър старт-ъп  Crazy и са зверски грозни повечето. На всичкото отгоре с пастелните цветове ми се виждат безкрайно бледи и измити лично на мен. Както и да е, де. Просто трябва да намеря "нашите" дрешки явно.

Това с мартеничките е страхотна идея за очакващите бебчета в началото на март  Peace

# 309
zar4e моето пък докато падна от 3,6 на 2,6 ,сега пак е 3,2 вярно че последните дни през ден го взимам тоя л-тироксин,ама чак пък толкова  #Crazy  

Комплект за изписване съм избрала от м-н Точици,останалите днешки ще ги пазарувам от м-н Espiro на бул. Ситняково и H&M всичко 56 р-р.

Честито на всички именници !
Не че искам да давам акъл, просто ще споделя какво ми каза ендокринолог когато ми изписа Л-тироксин: внимавай да не пропускаш прием ,че ще се върнем в началото.
Мисълта ми е,че трябва да се пие редовно. Аз съм с високо ТSН но от около 3 месеца е под 2.

# 310
  • София
И моята 3-та ФМ мина, добре е малката принцеса Heart Eyes,тежи 1618 гр, 1степен на зрялост ми е плацентата, спирам с АП след две седмици, а за по-малкото движения, каза,че е нормално вечер да е по-активно бебето в тези седмици (аз съм 31+6).

# 311
  • София
Аз напредвам с пазаруването. БАвно и постепенно. Вчера поръчах ел. стерилизатор и комплект шишета с четка и залъгалка на Авент. Някакви шишета са с анатомична форма на биберончето, което имитира формата на гърдата уж... Били за комбинирано храненен- кърмене с хранене с шише. Ще ги видим...
ОСвен това поръчах комплект лигавници като триъгълен шал. Много готини ми се виждат. Навремето имаше само стандартни лигавници. Поръчах и едни подложки за легло за след раждане, които да пазят чаршафите чисти. В Майчин дом не са много охотливи по въпроса за смяната на чаршафите. Цял престой може човек да си откара и да не ги сменят...
Купих си 1 сутиен за кърмачки на Канпол - по-натам ще купя още. Защото миналия път си купих сутиени и се оказа, че гърдите ми в един момент бяха огромни, после се нормализираха. Има още да ни растат гръдният кош и гърдите. ПРеди бях 75Б, сега съм 85 Б. Разширява ми се гръдният кош.
Купих си еднократни гащи за след раждането. Пак на Канпол. За да си закрепвам превръзките или лигнина в болницата. МЕжду другото до раждалите вече мами - какво е по-добре според вас - дамски превръзки (памучни или синтетични) или парчета сгънат лигнин?
И купих 4 комплекта пелени бархетни и тензух.

# 312
Prolet,аз лигнин ползвах само непосредствено преди визитация,защото беше задължително,до колкото знам по него докторите следят и цвета на кръвотечението. Аз го намирам за адски неудобно и неефективно средство,за това веднага щом минеха лекарите си слагах пак превръзка. Всички момичета така процедирахме в стаята

# 313
Аз си купих стерилни превръзки, мисля, че бяха Канпол, обаче не бяха индивидуално опаковани...а уж стерилни. И аз купих бикини за еднократна употреба, пак на същата марка, даже пробвах един чифт-не са чак толкова неудобни Grinning

# 314
  • България, Шумен
Аз съм твърдо за превръзки, след раждането, а за преди това си бях взела за всеки случай превръзки за родилки. Едни големи, нооо като ми текнаха водите свършиха страхотна работа.
За ТСХ, трябва да е под 2 през бремеността и се проследява на всеки месец, при проблем. Моя ендокринолог ми пуска изследвания на всеки два месеца, пия еутирокс по направена от него схема и ТСХ ми е 0,5. В понеделник пак ще го чекна.

Общи условия

Активация на акаунт