Отговори
# 570
  • София
Дамммм и на мен ми изписаха същото само че под старата му форма ДРОЗУНАЛ-и тъй като е спрян от пройзводство днес обиколих цяла София и изкупих последните 3 опаковки от 23тата аптека  Laughing в която бях. Аз го пия сутрин и вечер по едно. Изписаха ми и Флебодиа ( което пише че е за хеморойди най-вече  #Crazy) аз нямам, обаче пак е за кръвоносните пътища.

# 571
Съвсем ме успокоявате, значи. На мен ми изписаха Дузофарм в най-ниската дозировка (50 мг) и то по веднъж на ден. Може би това, че човечето си отговаря на седмицата все пак е оказало влияние...

# 572
На мен нищо не са ми изписали за плацентата.. Ще видим началото на февруари.Последния път АГ то ми каза че било нормално да зрее вече,важното е да не е много бързо  newsm78 ...

# 573
  • София

Джинджи   
qsna*

АГ-тата казаха ли ви за някакъв хранителен режим ,като да се избягват млечни,бобови и други храни които съдържат калции ?

# 574
M_E_G_I, на предишния преглед изобщо не сме коментирали плацентата, което значи, че всичко е било в норма.

stefi_m_d, никакви ограничения или промени не ми наложи, единствено ме посъветва да пия повече течности (както заради спецификата на самия медикамент, така и заради малкото количество околоплодни води).

# 575

Джинджи  
qsna*

АГ-тата казаха ли ви за някакъв хранителен режим ,като да се избягват млечни,бобови и други храни които съдържат калции ?
Не ми е казвала да ограничавам такива храни. Аз си чакам ФМ да видя там какво ще кажат.Според АГ-то си отговаря на седмицата бебето.

# 576
Здравейте, аз пък имам ужасен сърбеж, аг каза, че сигурно съм се сдобила с гъбки Sad  #2gunfire изписа ми гиназол крем- някой да има проблемк като моя? Много ме е страх да не повлияе нещо на бебко  Embarassed

sky аз съм със сушилня. Нямам температура, която да задам, но имам програма за памучни дрешки и слагам функция деликатно. Зависи от сушилнята, но аз си огладих всичко след това.  bowuu

# 577
Гиназола мен ме оправи много бързо, само че докато го ползвах се подмокрях много Grinning

# 578
Romsityyy, няма да навредиш на бебето, но знам, че ако раждаш нормално, трябва да си излекувала инфекцията. Дано бързо мине!

Стискам палци за всички, които имат нужда!!!
С тези проблеми с плацентата ме шашкате. Чакам си вторника, че да питам моята АГ дали и при мен няма нещо.

Аз също ползвам сушилня и от както сме я купили почти не съм гладила, но пък след първото пране на бебешките неща мисля да ги изгладя. Имам програма "бебе" на сушилнята, та може би нея ще ползвам.

# 579
За болките в кръста знам, че е много важна стойката. Като сме бременни, често се дърпаме назад и пъчим корем, което води до излишно натоварване на кръста и от там идват болките. Важно е да се стремим да стоим изправени, а не напъчени с коремите. Също - важно е да се стъпва на цяло стъпало и стъпалата да са успоредни едно на друго от към външната им страна. Тези 'лесни'наглед неща водят до липса на болки в кръста и гърба.  Peace

Не се шашкайте излишно за плацентата. С ПБ имах 3-та степен на зрялост в края на 7 месец. Очакваше се преждевремено раждане, дори би биха кортикостериоиди за узряване на дробчетата на бебето. Николета се роди само 4 дни преди термин, което реално е в термин (до -2 седмици преди термин се води родено бебе в термин). Ако има нещо нередно лекарите сигурно ще обърнат внимание  Peace

# 580
  • Варна
Jujka  бързо оздравяване, стискам палци.
Аз слушам Моцарт, каката обича да танцува на класическа музика. Иначе в колата слушам поп или си пускам Радио1.
ММ ме нарича барбаронка и ми поръча да накарам някой да ме снима с тумбака.
Хубави новини от прегледите пожелавам.

# 581
kalalily, romsityyy, zar4e - благодаря за отговорите.

Аз пък от днес съм с нисък хемоглобин и ми изписаха хапчета.

Знаете ли кога започват прегледите на 2 седмици и тоновете на бебетата да следят? Да не си спестява моята нещо се чудя.

# 582
От 30 г.с са на 2 седмици,от 36-всяка

# 583
  • София
Аз съм на запис на тонове другата седмица (33+4), тогава спирам АП и тъкмо се чудех кога да запазя следващ час за тонове newsm78, може би след още 10-дни или седмица...ще следя на вас какво са ви казали за ориентир,макар че заради кръвопотока при мен да е по различно.
И на мен ми падна още хемоглобина и АГ смени хапчетата+ през ден ходя да ми дупчат д.-то с Б12

# 584
Аз последно ходих в 30 гс, а другата седмица съм в 34-та гс. Нито записи са ми правили досега, нито ми е казвала нещо за околоплодни води или плацента. Странно! ПБ се следях и при друг д-р, а сега само при тази, та се чудя дали ми казва и следи за всичко необходимо?!? Иначе като цяло съм доволна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт