Отговори
# 75
Аз не ставам нито веднъж за тоалетна през ноща.
Бебка си я усещам доста често, но от коледа насам движенията са сравнително по-слаби.
Аз се притеснявам относно кърмата, като си гледам гърдите не виждам много гомяма промяна в смисъл, че не са много пораснали и имам усещането, че няма да имам кърма.(сестра ми почти нямаше и това още повече ме навежда на мисълта,че и аз няма да имам Sad )

# 76
 Stuck Out Tongue Winking Eye хоп да се запиша и за в новата тема. Ние сме още седалищно разположени ще видим дали ще се обърнем ако не здраве да е.... Иначе аз движенията също не ги броя, моето бебе е от спокойните понякога шава и рита по-силно, но в повечето пъти ме побутва
През ноща ставам поне по 1 път, рядко по 2
За настинка аз пих инфлуцид, което е хомеопатично и съм доволна.

# 77
  • София
Аз не ставам нито веднъж за тоалетна през ноща.
Бебка си я усещам доста често, но от коледа насам движенията са сравнително по-слаби.
Аз се притеснявам относно кърмата, като си гледам гърдите не виждам много гомяма промяна в смисъл, че не са много пораснали и имам усещането, че няма да имам кърма.(сестра ми почти нямаше и това още повече ме навежда на мисълта,че и аз няма да имам Sad )
Само 2% от жените имат физиологичен проблем и нямат кърма, а големината на гърдите е без значение Peace при приемане на достатъчно течности и разнообразна храна не би следвало да има проблем и най-важното:търсенето определя предлагането Laughing, по често се слага бебето, докато се регулира кърмата, ако трябва се стимулира чрез изцеждане и така Wink

# 78
Напълно подкрепям казаното от mishoto  Peace

# 79
  • София
Малко ще се отклоня от темата,но искам да попитам дали някоя е запозната,как седи въпроса с даряването на яйцеклетка?Знам,че трябва да имаш едно дете поне,но друго не знам,а мисля живот и здраве като родя след това да даря.Знам,че може да се дарят и стволови клетки,но и там не съм мн запозната,а ми се иска с каквото мога да помогна,на родителите,които нямат възможност да си имат бебче.

MEGI поклон пред решението ти  Hug
Аз съм писала тук, че съм след ин витро с донорска яйцеклетка, защото с моите стигах само до биохимична бременност. Условието за даряване е да имаш поне едно детенце и да си на възраст до 34 год. Решаваш в коя клиника ще дариш и се свързваш с тях, а те ще ти кажат какво следва.

За ставането нощем - аз си имам режим, сутрин между 4,30 и 5,30

Някой да е решил да ходи на училище през януари - да препоръча и да си правим компания Simple Smile

# 80
На мен ми се ходи на училище,но незнам кьде?!?

# 81
И аз искам да ходя на училище, кажете къде мислите да ходите вие и да ходим заедно Simple Smile

# 82
Добро утро Момичета !

Как сте ?

Не съм писала от доста време, но ви четях всекидневно. Аз съм си все още на работа, дори и в момента. Замислям се през Януари да си взема отпуск и да си остана вкъщи, да избегна грипната вълна. Живи здрави, ще видим.

Иначе ние сме добре, риткаме и то доста силно. Вчера бях на преглед, вече сме 1,100 кг. и всичко ни е ОК, освен че на мама и по натежава. Но няма начин. Аз съм качила досега 7 кг, надявам се не ги увелича много. Поограничавам се, следя да ям всекидневно от всичко полезно - месо,мляко, ядки и някое тестено, оказа се че без него немога  Confused

За ставането нощем - не ставам, но затова пък докато заспя ставам по много пъти. Взех много да се въртя, явно ми е неудобно, но си поспивам .

Лошото е че от два дни имам мноого гадни киселини, парещи. Ужас. Вчера доктора ми изписа някакви хапчета за тях, дани ми помогнат.

MEGI, ще съм ти благодарна ако разучиш нещата да споделиш. Аз преди месец научих че има и такова дарение. Понеже съм състрадателна, съм готова и аз да даря каквото мога. И кръв искам да дарявам, но бях слабичка и не ми даваха.

За дрешките - още не съм взимала нищо. Трябва първо да прегледам какво ми е останало от баткото и после да се заемам с покупките Simple Smile

ми това се сещам засега. Хубав ден Ви желая :  

# 83
  • Варна
Хайде и аз да се отчета от днешния преглед - бебо е с главата надолу, не че има значение при мен. В 30 с.+3 дни - 1950 гр, върви с около две седмици напред, което в нашия случай е добре, че по план ще бъде секциото 15-20 дни преди термин.
За ставането през нощта-аз не ставам да ходя до тоалетна, но и спя по 6-7 часа.
За движенията-постоянно го усещам и не ги броя, но те са и повече от 10 за 5 минути на час. Понякога само като спи по-дълго са по-леки, иначе целият ми корем се мести насам-натам.
Весело посрещане на новата година ви пожелавам.

# 84
Марго, защо толкова много преди термин ще ти е секциото?
Браво на бебоците, все такива хубавини да чета!

# 85
Здравейте прекрасни,
аз съм с ниска плацента - от едната страна се е вдигнала на 3 санта и нещо от шийката, но от другата е 2 и половина см и д-р Михова в Надежда каза, че за момента съм категорично секцио и че шансовете да се вдигне са минимални. По стандарт трябвало отстоянието да е 4 см. А така се надявам да мога да родя естествено...
Това, което четох е, че трябва много да се пазя, да не пътувам, да избягвам физически натоварвания и вдигане на тежко.
Някоя от вас има ли или имала ли е подобен проблем?

В йога студио Янтра ще има училище за бременни - курс за носещи живот се казва.

# 86
  • София
Относно училището на 6,7.01 има в Сити Център на тема Първи грижи за новороденото и смятам да ида, та ако на някоя от вас и се ходи да се чувства поканена  bouquet

# 87
Здравейте и от мен  бъдещи мами Wink.Аз вече 2 седмица се боря с ужасен вирус   слава богу  останах само с кашлицата но много неприятно .

Относно училището много ми се ходи и на мен така че ако има навити може да си спретнем една организация   Party

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 15:57 от Anji@

# 88
  • Варна
Марго, защо толкова много преди термин ще ти е секциото?
Стане, трето секцио ще ми е, първото от които е секцио парва. Докторът се притеснява дали цитраксиса ще издържи и не иска да рискува като изчаква и затова ще е по-рано.
 Kriskafun аз съм с плацента на 2 см от цервикалния канал, докторът каза че само това е предпоставка за секцио, дори и да нямах други две секции преди това. Предупреди ме да не се претоварвам по празниците- да не стоя дълго време права, да не предприемам пътувания и да не правя по-продължителни разходки.

# 89
Относно училището на 6,7.01 има в Сити Център на тема Първи грижи за новороденото и смятам да ида, та ако на някоя от вас и се ходи да се чувства поканена  bouquet
Може ли да дадеш повече информация за тази лекция?

Общи условия

Активация на акаунт