Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 178 341
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Здравейте, търся зъболекар, който работи с микроскоп?
Препоръчаха ми д-р Сирачева и д-р Караджов?

# 721
  • Сливен
Д-р Сирачева и д-р Казакова работят под микроскоп

# 722
Кажете добър ортодонт за възрастен, не за дете.

# 723
  • Сливен
Кажете добър ортодонт за възрастен, не за дете.
Д-р Славкови в клиника Бодент

# 724
Здравейте! Някой може ли да ми даде информация за добър хирург за вадене на пробил, но не напълно изникнал мъдрец. И ориентировъчна цена.

# 725
Колкото и да не искам, ще ми се наложи да ми се поставят импланти. Моля за препоръки къде да се насоча. Благодаря!

# 726
Д-р Сирачева и д-р Казакова работят под микроскоп
А доволни ли сте от д-р Казакова?

# 727
  • Сливен
Колкото и да не искам, ще ми се наложи да ми се поставят импланти. Моля за препоръки къде да се насоча. Благодаря!
Д-р Богдан Димитров клиника БоДент

# 728
  • Бургас
Някой може ли да ми препоръча зъболекар, който поставя фасети. Зная, че не са евтини, но ако може да не са на цената на един апартамент Simple Smile Мерси.

# 729
  • Бургас
https://aesthedent.bg ми препоръча позната, която ги е ползвала

# 730
От месец - два съм в търсене на добър зъболекар. Такъв, с който да сменя досегашният ми. Оказва се,че цените на тези услуги са скочили главоломно. Търся такъв, за лекуване/прелекуване на канали, за поставяне на импланти и да не трябва, както   Irene Adler спомена, да се налага един апартамент да продадеш. Посетих за консултации и преглед няколко от споменаваните в темата добри зъболекари, но цените варират от 800+700 за прелекуване на канали и корона, до 900лв само за корона или от 1500 до 3800 за имплант. Та незнам дали съществува добър зъболекар,с нормално отношение и горе-долу поносими цени...

# 731
  • Бургас
g.hristova, аз наскоро водих сина ми (16г) в кабинета в жълтия блок до Билата в Славейков, д-р Щирянова. Лекуваха му пулпит - канали и вадене на нерви мина по касата без за съм дала пари. За пломбата платих 70лв. Не зная дали защото е непълнолетен или са им такива таксите. Не зная дали слагат импланти там.

https://aesthedent.bg ми препоръча позната, която ги е ползвала

Благодаря, ходила съм много отдавна при Калоянов в стария му кабинет. Бях доволна, но не знаех къде се премести.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 10:50 от Irene Adler

# 732
Лекуване/прелекуване на канали не се поема от касата. Може би при непълнолетните е различно и се поема.

# 733
  • Бургас
Да, сега видях, че на лицата до 18г се поема то касата. То каква е логиката. Сякаш на възрастните не им се налага да се лекуват.

# 734
  • София
От месец - два съм в търсене на добър зъболекар. Такъв, с който да сменя досегашният ми. Оказва се,че цените на тези услуги са скочили главоломно. Търся такъв, за лекуване/прелекуване на канали, за поставяне на импланти и да не трябва, както   Irene Adler спомена, да се налага един апартамент да продадеш. Посетих за консултации и преглед няколко от споменаваните в темата добри зъболекари, но цените варират от 800+700 за прелекуване на канали и корона, до 900лв само за корона или от 1500 до 3800 за имплант. Та незнам дали съществува добър зъболекар,с нормално отношение и горе-долу поносими цени...
Здравейте, тези, кито лекуват добре канали, с микроскоп, с кофердам е нормално да работят скъпо. Аз например, не обичам да правя канали, натоварват ме и дори смарт часовника ми показва, че съм имал много натоварен ден, когато правят канали, а в другите дни ми е като почивка, като правя това, в което съм най-добър.
 Но защо правя канали? Защото ако пратя пациентите си на ендодонтист с микроскоп, кореновото лечение(без пломбата, овърлея или короната ), обработка и запълване на канали е 850-950 лева на едното място и над 1100 на другото. Така че това са цените, наистина са високи, но тези специалисти са много малко, което наистина са на световно ниво и за това и цените им са такива.

Общи условия

Активация на акаунт