Августовски бебета 2016 Тема №2

• 33 101
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро на всички! Hug
Аз съм се размислила... Ние ще празнуваме с приятели и със сестра ми, та съм в голяма чуденка дали да пийна малко шампанско... Не мисля, че ще навреди, но пък после ще се чувствам кофти. Ако не глътна поне малко шампанско веднага ще ме заподозрат, а не искам да разбират все още...  Thinking

*Miele*, радвам се, че всичко е наред при теб. Simple Smile

За боядисването - аз ще си се боядисвам, даже съвсем скоро, преди да разбера, че съм бременна, се боядисвах и то с обикновена боя, иначе с предната бременност си се боядисвах с безамонячна. Peace Сега отново ще продължа с безамонячни бои. Peace И съм се подстригвала също, не вярвам в такива суеверия Mr. Green Какво ли не съм чувала... ако било момче като ме подстрижат щяло да остане без атрибут Blush Mr. Green, ако се подстригвам се скъсявала пъпната връв... глупости на търкалета... какво общо има пъпната връв с косата. ooooh!

За коремчето - точно вчера и аз това се притеснявах, тъй като роклята, с която ще съм довечера е по мен и доста очертава корема, и ако имах някакво, то определено щеше да се личи. Слава Богу нищо не се личи. Laughing Грам коремче нямам все още. Но на мен и с първата бременност доста късно ми пролича (може би чак към края на четвъртия месец, началото на петия) и до края си бях със сравнително малък корем.

Весело посрещане на Новата година! Hug Нека тя ни донесе много здраве, късмет и най-вече здрави бебета! Heart Eyes ylinfant

# 136
И аз с маалката излизаме само ако се наложи с колата ,а сега и болни и съвсем.
Днес сме по добре  Grinning
Искам да пожелая на всички ни много здраве и здрави бебоци  Hug нека 2016 ни сбъдне мечтите и преживеем леко раждане  Sunglasses bouquet Heart Eyes

# 137

Пожелавам на всички ви весело посрещане на Нова година!Бъдете живи и здрави вие и вашите близки !Нека 2016 бъде изпълнена с много усмивки и разбира се памперси Hug Grinning newsm30
Miele радвам се,че си добре Simple Smile

# 138
Здравейте!
Приемате ли нови бременелки?
Аз съм Александрина, на 36 години, втора бременност. Имам син на 4 години. Забременях след инсеминация. В 7 г.с. съм. По Коледа получих кафяво зацапване /цвят на боза/, ходих на преглед и лекарят ми каза, че всичко е наред и се получило заради закрепването на ембриона - има и сърчице  Heart Днес отново зацапване и лек дискомфорт в корема като придърпване. Пия Дуфастон и фолиева киселина. Дано всичко е Ок newsm17
Първата ми бременност /отново след инсеминация/ мина неусетно, без проблеми... дори и без симптоми Simple Smile Сега си имам всички екстри + тези притеснения със зацапването Sad
Виждам, че сте много активни, което ме радва Simple Smile
Ще се радвам да си бременеем заедно и да се радваме на здрави бебчета на финала  Peace

# 139
Здравейте, дами! Записвам се в новата тема без никакви новини. При мен всичко си е нормално, вече съм в 10та седмица и нямам кой знае какви симптоми. Единствено гърдите, които са пораснали и ме понаболяват, желанието за повечко сън и по-големия апетит ми напомнят, че в мен расте човече. Коремът ми е като на попреяла и ме стягат дънките, но нищо забележимо за външно око.
На всички нови бъдещи мами пожелавам спокойни месеци и всичко да е наред! На тези със зацапвания стискам палци съвсем скоро да спре и да си отдъхнат! А на групата желая весело посрещане на Нова година...тази за нас ще е по-специална 😊😘

# 140
Здравейте, момичета, весело посрещане на новата година Simple Smile. Аз си купих безалкохолна бира и странно нещо пак ме гризе съвестта  Laughing, май няма и да я изпия.
plamsk, Огестан пих при първата бременност, сега същият лекар не ми го изписа, само фолиева киселина ми изписа.
vinsnt , дано по-скоро успееш да видиш бебчето и аз съм доста изнервена тия дни.
 Аз се радвам, че моят доктор всеки път гледа на ехограф безплатно, знам, че в София обикновено не е така, то и при нас май има някои, които не гледат, но повечето си гледат така безплатно и затова пак съм си при моя, поне ще си виждам на ехограф всеки път.
И моята майка май взе да го възприема, ама искала и второто да е момиче хаха, почна разни неща да казва, отива на добре май вече реакцията й.
Kasmetliyka, радвам се, че бебебто е добре и вярвам, че ще се справите до края Simple Smile
Alexandrina, добре дошла и дано всичко да е наред  Hug

# 141
Аз на който показах коремчето всеки ми казва че съм на повече от 3 месеца и аз така или иначе си имам сэмнения че е станало по-рано и не търпението ми е още по - голямо.

# 142
Момчета, откачам, знам, че е глупаво, но нали пих безалкохолна бира, уж четох и нищо не видях, ей сега я изпих и тогава на кенчето много дребно видях до баркода нарисувана в профил бременна жена и задраскано, т.е , че е забранено за бременни, е, сега се побърках, може ли да стане нещо, вие какво мислите и как може толкова дребно да е сложено, пък и не досега не съм чувала да е противопоказна. За пръв път пия. Лидълска е бирата, ако има значение. Някоя от вас пила ли е и мислите ли, че има проблем?

# 143
  • София
Момчета, откачам, знам, че е глупаво, но нали пих безалкохолна бира, уж четох и нищо не видях, ей сега я изпих и тогава на кенчето много дребно видях до баркода нарисувана в профил бременна жена и задраскано, т.е , че е забранено за бременни, е, сега се побърках, може ли да стане нещо, вие какво мислите и как може толкова дребно да е сложено, пък и не досега не съм чувала да е противопоказна. За пръв път пия. Лидълска е бирата, ако има значение. Някоя от вас пила ли е и мислите ли, че има проблем?

Просто са длъжни да сложат такъв надпис. И нормална бира да беше пила - няма страшно, нали е малко, не се притеснявай толкова Simple Smile

Аз изпих 4 чаши кола, това е много по-вредно Wink

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 23:43 от -=Деси=-

# 144
  • София
За много години, момичета. Да сме живи и здрави и всяка от нас да гушне по едно здраво бебче през август.
Мислех, че поне днес ще поспя до късно, но уви. Изкарах една доста дълга и изморителна вечер. Както всяка друга много ми се спеше, прозявах се постоянно и бях много изтощена. А се бяхме събрали вкъщи, та се наложи ММ да шета повечко. Той пък взе че се разболя нещо. Оплакваше се, че не му е добре, накрая беше вдигнал малко температура. Дано не е някой вирус. Иначе от баницата ми се падна - бебе хихи, та всички ми пожелаха да се сбъдне. И само ние с ММ се подхилкваме. Все още не сме казали на никого. В София е голям студ, днес мисля да не мърдам от вкъщи.
kadrova4kata, и аз мисля, че няма проблем за безалкохолната бира. Сигурно не трябва да се прекалява с нея.

# 145
Добро утро и от мен момичета,
Новата година да ви носи само положителни емоции и на всички леко бременеене и сълзи от радост през август.
При мен кафявото продължава, ту намалява, ту се засилва, но се надявам малката ми точица да е боец и да удържи, пък и малко ме успокоява това, че ако имаше нещо да става все си мисля, че досега трябваше да се е случило 😊
Пия си лекарствата и поне нямам болки както предните дни та и това ме обнадеждава. Усещам от време на време болки долу ниско, но съвсем не е нищо нетърпимо 😊
Нямам търпение да дойде 8-ми и тогава ще се разбере ще го бъде ли няма ли.
Най ме е страх от извънматочна заради операцията която ще се наложи ако е такава, но не го мисля това, защото все си мисля, че трябваше да съм започнала да кървя вече.
Оф, няма да мисля неготивно, благодаря ви за подкрепата и бъдете здрави 😊

# 146
  • София
Диана, ако са видяли точицата горе в матката, няма как да стане извънматочна. Това се получава ако заседне някъде в тръбите или се закрепи извън матката. Обикновено е към 5 седмица.

# 147
Диана, ако са видяли точицата горе в матката, няма как да стане извънматочна. Това се получава ако заседне някъде в тръбите или се закрепи извън матката. Обикновено е към 5 седмица.
Там е работата, че още не са. Прегледа ми беше на 29-ти и не се видя нищо категорично, следващия ми преглед е на 8-ми

# 148
  • София
Там е работата, че още не са. Прегледа ми беше на 29-ти и не се видя нищо категорично, следващия ми преглед е на 8-ми

Ако имаше нещо, мисля че досега да си изкървяла или умряла от болки, при извънматочна са просто нечовешки.

# 149
Честита Нова Година мамчета, бъдете здрави и много щастливи    bouquet
Аз имам питане към мамите които имат и други дечица : Казахте ли им или кога смятате да им кажете? Моят младеж е на 5 и не знам дали ще го разбере от сега   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт