Искам да кажа ... (67)

• 52 113
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Преди да се роди дъщеря ми всяка година си взимах по 5 дни фалшив болничен. Не съм се разболявала. Сега не смея да взимам, защото може да се наложи нещо покрай детето и да не прекалявам с отсъствията.

# 121
Моят отсъства сегиз-тогиз (3-4 пъти годишно по 1 ден, и задължителните 3 по семейни причини,също  Crazy). Вземам му по ден болничен, ако много му се спи и е преуморен,да кажем. Преценявам,че не злоупотребява и си знае мярката. И децата са хора...
И аз така правя с голямата. Уморява се в училище и се е случвало да и взимам и по няколко дни болничен, за да се даврандиса. Детето се справя много добре, но понякога просто "прегаря" и има нужда да разтовари.
А има и дни, в които просто ми е било невъзможно физически да я закарам и взема от училище, които също си престоява в къщи "по семейни причини"

# 122
  • Sofia
Правите ли сурвачки,да питам аз? Уж щях да диря дрян на пазара и да правим..ама много студено.Отказах се  Crossing Arms. Замъкнах една тантелена пола от Зара,колкото да не съм валат.Не съм доволна  Naughty

# 123
  • София
Не, децата сурвакат баба си и дядо си с дрянова пръчка  Grinning

# 124
Мда, и моят ще сурвака само с дрянова пръчка.
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на новата година. Бъдете здрави, бъдете обичани и щастливи.

# 125
[quote author=Светкавица

За отсъствията от училище-тази година се събират 4 почивни дни през май- 22,23,24,25.-достатъчни са за почивка някъде.А ако се вземат следващите 3 по семейни причини, ще се получи прилична ваканция от 9 дни.

В началото на май също се събират почивни дни-29 април, 30 април, 1,2 май- Великден.После има 3 работни, после 6 май почивен и се събират 3. Т.е. ако се вземат пак 3 дни по семейни причини, се получава през май ваканция от 10 дни.
[/quote]                      Много полезна информация, мерси. Ние също не допускаме безпричинно отсъствие от училище. Трите дни също не сме ползвали никога. Болничен, бележка, само при болест, веднъж годишно.

# 126
  • Mediterraneo
Правим суровачки, но само навървяме пуканки и малко прежда, орехи и сухи чушки. Не си играя да я правя кой знае каква, важното е да е дряновица.

Гледах уникално глупав филм, но пък добре се посмях  Laughing "Другата жена" с Камерън Диаз, става за убиване на два свободни часа.

# 127
  • София
Аз пък мисля пак да гледам Междузвездни войни. Mr. Green

# 128
Лиляна, извинявай, има ли определени дати за НВО? Знае ли се кога ще са изпитите, или всяко училище си ги определя.

# 129
  • Ямбол
Лиляна, извинявай, има ли определени дати за НВО? Знае ли се кога ще са изпитите, или всяко училище си ги определя.
Според тази Заповед на МОН датите са следните:
Математика - 10 май
БЕЛ - 12 май
Човекът и природата - 13 май
Човекът и обществото - 16 май

# 130
Отлично, мерси. Значи краят на май, можем да си бием камшика на юг.

# 131
  • Ямбол
И ще пропуснете завършването на първата степен от обучението на дъщеря ви?

# 132
И ще пропуснете завършването на първата степен от обучението на дъщеря ви?
   Лильо, бъди благосклонна. След НВО- тата, какво би се случило положително до края на уч. г., за да ги мисля тия три дни по сем. причини. Доста се потрудихме тая, доста учихме, ще видим резултатите. После заслужена почивка. Доста ни беше натоварена годината. От сега си мисля, как ще се пльокна по шкембе във водата, уууу, кеф.

# 133
  • Ямбол
Широко ти е около врата на тебе. А детето ще има една малка абитуриентска.
Ние ще чакаме резултатите първо. После и другите резултати за кандидатстване. После класът им ще ходят на екскурзия, където ще си изкарат последните дни заедно. После юни, юли и август ще има време за много почивка. А идното лято се очертава да е пълно с пътувания и почивки. Ако я приемат, щастието ще е пълно.

# 134
Много грозно обръщение е това Лильо. Ясно, че не е с цел обида (предполагам), но звучи грубо.

Дами, пожелавам ви весело изкарване на Новата година! И живот и здраве на 1-ви да се съберем да пием по следобедно кафе. Че за сутрешно ме съмнява да има някой.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт