Добро утро! Голям е студ навън май, а? А аз се уговорих да излизам и останах без колата днес, пффф, хич не ми се показва носа в тоя студ...
). Вземам му по ден болничен, ако много му се спи и е преуморен,да кажем. Преценявам,че не злоупотребява и си знае мярката. И децата са хора...че на кой му се става всяка сутрин рано,излиза и виси цял ден някъде
,та му отпускам бонуси
.По-натам ще е по-трудно. Няма проблем с материала и всъщност не наваксва, ако е за ден.
. Следобяд сме на тенис.
,сега ще проверя,че моите желаеха утре да ходят.Аз съм твърдо-не,ще се разкрасявам и лежперя преди купона
). Лекарката на детето (тогава бяха "участъкови"и много ходеха по домовете на посещения) ме срещна пред блока и се ужаси, казва "на призрак си заприличала, какво ти е" и реши да ми даде два дни болнични за детето, да си почина малко. И понеже за два дни е болничният, писа "разстройство". Ако щете, вярвайте, още същия ден детето го хвана разстройство и даже двата дни не ни стигнаха да се оправи. 

.
Иначе няма какво да й сбъркаш - чорба. Слагаш да ври месото с парче зелена чушка, морков и лук, няколко зърна чер пипер, задължително джоджен. Към края обикновено се прибавя шепичка ориз, но може и фиде (макар да не е класика). Обикновено се застройва с цяло разбито яйце, пуснато през цедка във врящата супа, да стане на парцалчета. За хубав цвят на супата (а и за всички супи) правиш каротинова запръжка: един настърган на ситното ренде морков задушаваш в малко зехтин или олио, прецеждаш и изсипваш оцветената мазнина в супата. Ръсваш малко магданоз закрасота, като я отстраниш от котлона и си готова. 

Дано е прилично отоплено мястото или поне поносимо.