Искам да кажа ... (67)

• 52 170
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Сандо, една консултация за сушилня, може ли, че ги разбираш. Сега измерих и имам само 55 см широчина  и 60 дълбочина, има ли такава? Също да не е вързана към вода. И трети въпрос, над нея ще е вградена фурна, дали ще има някакъв проблем с топлината, която се отделя, не е много, но все пак.
Иска ми се да е хубава, да не мачка много дрехите, да не ги свива, може би Миеле?

# 136
Много грозно обръщение е това Лильо. Ясно, че не е с цел обида (предполагам), но звучи грубо.

Дами, пожелавам ви весело изкарване на Новата година! И живот и здраве на 1-ви да се съберем да пием по следобедно кафе. Че за сутрешно ме съмнява да има някой.. Wink
 Глупости грозно. Лилю, или Люлю, с ударение на втората гласна е също много галено. Цветунка, хайде не прави генерални обобщения. Лиляна, ако има забележки, адвокат не и трябва, струва ми се.

# 137
Не й адвокатствам, точно Лиляна няма нужда от адвокати. Казвам си мнението. Темата е искам да кажа. Wink

# 138
Жаки, на тая находка попаднах тая вечер, докато ровех   http://olx.bg/ad/sushilnya-siemens-s-termopompa-i-miele-w5828-ID … a.html#f84c8df46e  . Милето не е със самопочистващ кондензатор. Сименса за мен е по- добър. Ако не търсиш втора употреба уред, преглеждай фирмите предлагащи нови с транспортен дефект, имат много добри попадения. АЕГ също са много добри. На Черни връх, в з-д Витоша имат магазин. Голям избор има.

# 139
  • Sofia
Жаки,за сушилна машина ти трябва само контакт, можеш да я сложиш навсякъде, където имаш място  Peace Дали ще взаимодейства с фурната  newsm78,едва ли,освен в случаите когато работят заедно.

# 140
  • Ямбол
Аз съм доволна от Сименса, макар и доста по-стар модел. Сложила съм я върху пералнята.

# 141
Аз съм доволна от Сименса, макар и доста по-стар модел. Сложила съм я върху пералнята.
   newsm10  Самопочистващият кондензатор си е голямо предимство  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … _iGUp4Rj-gAdY_sVA    Лилю, не направи много добър избор. Моделите с термопомпа са много по- добри, защото сушат на ниска температура и не мачкат.

# 142
Сандо, къде да търся такива със транспортни дефекти? Бяла ми трябва.

# 143
В базар, продавалник, чукни филтър- ново. Технохит и още една от Варна, сега ще я видя коя беше https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … KHzQFR_RRWRX4WhTg  Ей тая. Следи редовно. Твоето ще те намери. Успех.

# 144
Точно идвам да си похваля новата сушилня. Изчаках два дена за по-сигурно  Laughing
Сименс взехме - нямам забележка за сега  Peace

Жаки и аз търсих с транспортни дефекти. В момента всичко е обрано, навсякъде ми предлагат само Хувър или Зануси.
Аз търсех Бош или Сименс  Peace

# 145
Точно идвам да си похваля новата сушилня. Изчаках два дена за по-сигурно  Laughing
Сименс взехме - нямам забележка за сега  Peace

Жаки и аз търсих с транспортни дефекти. В момента всичко е обрано, навсякъде ми предлагат само Хувър или Зануси.
Аз търсех Бош или Сименс  Peace
   Кажи, кажи, от къде, че ще се пръсна. От кога търся качествен Сименс. Кой модел, дай ми номера на модела, благородно ти завиждам. Аз, жена ми, с нашите капризи, все не е нашата. Накрая ще се гръмна, и ще купя каквото на мен харесва. Милето иска слугуване, а уредите са, за да ни слугуват на нас, не ние на тях.

# 146
Руми честита сушилня и дълго да ти е вярна  Hug
 Аз правих чийзкейк / на фаза без заливката със сладко е / и ми стана едно лошо - чак свят ми се вие.
А толкова работа ме чака . / То моите големи проекти  Laughing/

# 147
  • Ямбол
   ...Лилю, не направи много добър избор. Моделите с термопомпа са много по- добри, защото сушат на ниска температура и не мачкат.
И моята не мачка. Има два допълнителни бутона - единият против намачкване, другият за по-деликатно сушене, който пак намалява температурата. Но и без тях като суша, нямам намачкани дрехи. Напротив даже, панталоните ми излизат готови за носене. Бутонът за деликатното съм го ползвала един два пъти само за някакви плетени дрехи, които ме достраша да не се свият много. Добре излязоха. Експлоатирам я всекидневно минимум веднъж.
Да си похваля и миялната - супер е. Старата тотално сдаде багажа.

# 148
Май ви подведох - новата трябваше да е в кавички. Затова и дадох два дена да видя как работи.
Накратко, покупката на сушилня ме изненада между празниците. Търсих с транспортен дефект, но нямаше нищо (навсякъде - Варна, Пловдив, Плевен). В магазин под 1000лв не ми мърдаше, та взехме втора употреба. 1 година гаранция, видях я на място и ми хареса.

Сандо, ако все още държиш ще ти кажа моделът, но е стар.
Когато отворих сайта на Сименс за по-подробни инструкции видях, че и новите модели са на принципа на тази. Ето, горе-долу така изглежда моята

Скрит текст:

Предимствата пред старата - по широка врата, по-лесно зареждане. Продавачът ми обясняваше нещо за по-големия барабан на Сименс, ама не го слушах внимателно  Laughing
Сама изчислява времето за работа - например при стандартната програма за 1.48мин ми съкрати времето на половина, защото дрехите бяха готови (бях сложила няколко неща за проба)
На по-ниска температура изсушава - по-щадящо за материите.
И не на последно място - никакво мачкане.
Абе за сега съм доволна  Laughing

Пералня и сушилня - немска да е  Peace
Ама немска, правена за техния пазар.

# 149
Правите ли сурвачки,да питам аз? Уж щях да диря дрян на пазара и да правим..ама много студено.Отказах се  Crossing Arms. Замъкнах една тантелена пола от Зара,колкото да не съм валат.Не съм доволна  Naughty

Да!Имаме най-хубавия дрян в двора на новата ни къща/ още- необитаема, но да се надяваме- скоро!/С детето усукваме вълнени конци, нижем пуканки, сушени плодове, много се забавляваме. Преди правех специални кравайчета, но вече вземам готови.Утре ще правим сурвачки, вкл. и за кръщелницата, не само за моето дете.

С носталгия си спомням детството ми, в което това се правеше в училище, заедно с училищната украса.

Общи условия

Активация на акаунт