Искам да кажа ... (67)

• 52 103
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Ужасно софийско време.  4 дни си бях по родния край - беше пролет! Заредена съм с очаквания и надежда за Новата година и се надявам на омагьосания кръг у дома да се тури край.

# 31
Добро утро, хубава беше годината за нас, имаше някои трусове, но въпреки тях положителното надделява. Пожелавам си здраве и амо не по- добра, то същата като изминалата година.
Ако можеше да се събудя и да е трети януари, щеше да е чудно, цялата суматоха и лудница покрай празниците ме напряга.

# 32
  • София
Не съм доволна от годината, не за друго, ами имахме ходене по болници и това много ме напряга. Догодина ще е по-интересна със сигурност, ще се връщам на работа и нямам представа как ще пренаредим графика. Само искам да сме здрави и да не се срещам с доктори.  Wink

# 33
  • Пловдив
Аз се вкиснах. Според метереологичната прогноза днес трябваше да има застудяване и снеговалеж. А то жега и пече слънце! Искам сняг!

# 34
  • Mediterraneo
Колкото и да не искам да правя равносметки, след година като тази, те сами ми се навират в очите. Няма как да определя 2015 година. Загубихме дома си, но пък намерихме ново наше си място под слънцето... Надявам се само да сме здрави- тази година ми доказа, че всичко е преодолимо. Моля се да не ми се доказват повече такива тези- за няма и 40 години живот имам загуби, които не пожелавам дори на най- лошите хора!

# 35
Пожелавам ти прекрасна 2016г. Тарталета.

Моля за съвет. Захраних малките с картоф, но Виктор не го иска. Плюе го. Мога ли днес да му дам само морков, или трябва да го сложа в картофено пюре?

# 36
  • Пловдив
Може да му дадеш морков, но го захранвай с него. Т.е. не бурканче, а се започва отначало както с картофа по 1-2 лъжички.

# 37
  • дядовата ръкавичка
Не правя равносметка. Да зависеше нещо от мен, да правя, но в по-голямата си част, животът е извън моята власт  Wink.
Последните няколко години не ми харесват, скучни и сиви са ми. Ежедневието ме съсипва, а не можем  да си позволим  забавления. Хубавото е, че сме здрави, и че има много чудесни хора наоколо.
Надявам се следващата година да е преломна и да излезем най-сетне от сивата серия.

# 38
Може да му дадеш морков, но го захранвай с него. Т.е. не бурканче, а се започва отначало както с картофа по 1-2 лъжички.

Мерси, Янтра, и аз така мислих. Да дам днес 1-2 лъжички морков, а утре по-вече. Алина я продължавам с картоф.
Изобщо не ми е ясно това захранване. Чета съответните теми, питам приятелки и съм в голяма питанка. Примерно: Днес Алина ще яде за трети ден картоф. Колко трябва да ѝ дам? До какво количество трябва да стигна с картофа, за да прибавя друг зеленчук? Изобщо по колко трябва да ядат, за да е заместено целото хранене - 125гр. или 190гр.?

# 39
Ванини, според мен много избързваш със захранването. Дай на Алина днес 2-3 лъжички повече от вчера. Ако 3-4 дни не прояви реакция, можеш да вкараш следващ продукт.

# 40
Ванини, според мен много избързваш със захранването. Дай на Алина днес 2-3 лъжички повече от вчера. Ако 3-4 дни не прояви реакция, можеш да вкараш следващ продукт.

В какъв смисъл избързвам?

# 41
Ами Виктор и Алина са на 4 месеца и половина, нали? Аз поне съм привърженик за малко по-късно захранване - на 5,5-6 месеца.

# 42
Ясно, Съни, разбрах те. Педиатърката ни посъветва да започваме.

# 43
Те и педиатрите са привърженици или на ранно, или на късно захранване. Средно положение няма Wink

# 44
  • Ямбол
Чист картоф ли им даваш? Ако го смесиш с мляко, няма ли да е по-приемлив за Виктор?
Не слагай сол.
Аз моите съм ги захранвала рано, като не съм имала форум, където да чета и то с плодове и сокове.
После на 5 месеца направо на кухня. Приеха го добре.

Общи условия

Активация на акаунт