Искам да кажа ... (67)

• 52 233
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Гледам много сладка комедия с Брендън Фрейзър, Светлина от миналото се казава. Препоръчвам, ако някой иска нещо леко за разпускане:)

# 361
Гледам много сладка комедия с Брендън Фрейзър, Светлина от миналото се казава. Препоръчвам, ако някой иска нещо леко за разпускане:)

Leave my elevator alone!!!!!

# 362
Гласувахте ли за Книга на 2015 година в Литературния?
Елате и гласувайте!

# 363
  • Ямбол
Добро утро.
Честит първи работен ден.
Как ще стигна до работа днес, не знам.

# 364
Добро утро! Честит Нова година! Пожелавам много здраве и успехи на всички.

# 365
  • Варна
Добро утро!
Целият ни град е пълен с аварирали коли и автобуси . Много слабо е почистен от снега.

# 366
  • sofia
Прекрасно снежно утро!
Да похваля половинката, който въпреки че не е на работа, стана изчисти и стопли колата.
Нямаше проблеми с придвижването, ама то в 7 сутринта и много коли нямаше.

От месец се каня да си купя импрегнатор за обувки и просто чаках да стане мокро  Laughing Днес трябва да свърша тази работа.

Аз имам спомен, че зимната ни ваканция беше от 1 до 15 януари, а априлската беше 10 дни - това в края на 80-те. Тази една седмица ваканция между двата срока много добре я измислиха, доволна съм.

# 367
В София, нали? Не съм излиза, но не се учудвам Tired
И аз мислех да почнем училище от утре, но детето нямаше търпение да си види съучениците и не се подаде на мързел, добре, че не е като мен. Закара я мъжа ми сутринта, а мен не ми се мърда от леглото..
Сандоканчев, не е честно да се правите на жени във форумите, дърти мъже сте , що за странно занимание, м? Laughing

# 368
  • София
Шанти, недей така. Току-що написах в една друга тема, че малко навалял сняг не е причина да не си заведа детето на училище.

Днес как се обърках не знам, но тръгнах с пролетно-есенни боти на работа. Краката ми станаха на кочан.  Crazy

# 369
О, не, аз не заради снега Тоня, ние сме бели мечки, сняг не може да ни уплаши, все пак северна кръв тече в иначе горещите ни тела Simple Smile Wink
Заради мързел и навика да ставаме късно толкова дни, не за друго Hug

# 370
  • Варна
За Варна говоря.
Възмутена съм много.

# 371
  • София
 Къде да търся чесновата тема? Изпратих домочадието и сега мога да се отпусна с леко простотии. Изморих се тия почивни дни.  Mr. Green

# 372
  • Телиш/Плевен
Къде да търся чесновата тема? Изпратих домочадието и сега мога да се отпусна с леко простотии. Изморих се тия почивни дни.  Mr. Green
клик Laughing

# 373
Добро утро!

Хубав понеделник ми е, сега ставам и пия кафе. С колегите решихме да отидем в офиса на обяд, защото ще е студено, а и още няма работа  Mr. Green Въпреки това ще снегорина, защото със сигурност никой не е почистил. Ама не ме плаши, навличам се, обувам си най-дебелите ботуши и се втурвам. В града не знам как е, кмета уж обяви, че е почистено, ама той всяка година така казва...

Спорна седмица ви пожелавам!

# 374
Лелее, тая с чесъна сега я видях    ooooh!Laughing

Общи условия

Активация на акаунт