Искам да кажа ... (67)

• 52 231
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • Mediterraneo
С умиление си спомням зимните ваканции по мое време: от 20 декември до 7-10 януари. Сега уханни много ги съкратиха.

Тук е точно така - на 18 декември излязоха във ваканция, на 5 януари са на училище.

Нашите са ваканция от 23 декември и са на училище на 8 януари.

А имаше един още по-безумен период. В който пак учехме на петдневна седмица, но почивахме в петък и събота. В неделя бяхме на училище, това пък изобщо нямам идея защо беше.

Ако с Тонка сте били заедно на училище, със сигурност не сте от моето поколение, защото това нещо не съм го преживявала. Аз завърших училище през 1997.

# 376
Никога не съм учила в неделя, нито пък събота. Гимназия завърших през 2000-та година.

# 377
  • Mediterraneo
Никога не съм учила в неделя, нито пък събота. Гимназия завърших през 2000-та година.

Затова си мисля, че Дейзи е завършила доста по- рано от нас, т.е. че е по- голяма, за да помни подобни неща.

# 378
Не съм преживяла лично шестдевната работна и учебна седмица, но това не пречи да зная за нея. Виж, за почивка в пекът, като в арабските страни, не съм чувала.
Съпругът и е завършил гимназия през 93-та, също не е учил в събота, нито пък в неделя.
Майка ми, свекърва ми, родени в началото на 50-те, свекър ми в края на 40-те са учили и в събота, а баба ми, родена 29-та, съответно е работила.

# 379
  • София
Лале, златна си!

# 380
  • София
Ако с Тонка сте били заедно на училище, със сигурност не сте от моето поколение, защото това нещо не съм го преживявала. Аз завърших училище през 1997.
Тцъ. Аз завърших 1995 г. Никога не съм ходила на у-ще в неделя! Сефте разбирам за неделята. От майка ми знам, че са учили и в събота. За неделя никога не е ставало въпрос.

# 381
Премислях 53 сценария как да не дойда на работа........ Mr. Green Mr. Green не ми се получи за жалост нито един, сама съм в офиса до четвъртък, за след това планирам минимум апокалипсис , ама ще остана още някой ден вкъщи  Rolling Eyes Rolling Eyes май е време да си подам молбата за напускане, ама да ме питате за какво седя, хем ме гърбят, хем парите не си заслужават, хем пък му отпуснах сега края и го карам през просото , пък не щат да ме гонят дори  Joy Joy hahaha смятайте колко съм в изгода на работодателя, дори само като трофей в офиса

# 382
  • Пловдив
Досега ринах сняг, добре че Пловдив не е много заснежен район.

# 383
  • дядовата ръкавичка
Измотрителни ми дойдоха тези празници. Нито се наспах, нито преядох  Mr. Green, нито си починах   Crossing Arms
А как си мечтая да избягам някъде съвсем сама поне за ден.

И аз ринах сняг сутринта, но е малко при нас. Обичам истинските снежни зими, само  "'лъзгането"  с колата ме тормози.

# 384
  • sofia
Най-накрая разчистих пощата! Тез хора с конференциите, умора нямат. Явно пускат автоматични съобщения. Отписвания не признават.

# 385
Най-накрая разчистих пощата! Тез хора с конференциите, умора нямат. Явно пускат автоматични съобщения. Отписвания не признават.

абв има една много приятна опция за блокиране на домейни и имейл адреси
пощата ми е чиста като сълзица

# 386
В София, нали? Не съм излиза, но не се учудвам Tired
И аз мислех да почнем училище от утре, но детето нямаше търпение да си види съучениците и не се подаде на мързел, добре, че не е като мен. Закара я мъжа ми сутринта, а мен не ми се мърда от леглото..
Сандоканчев, не е честно да се правите на жени във форумите, дърти мъже сте , що за странно занимание, м? Laughing

Много съмнително, Шанталче. Много. Внимавай какво пишеш.  Laughing

# 387
  • sofia
Бубанка, служебната поща е с конференциите. Зорът е, че трябва да ги прегледам и чак тогава да разпратя.

Благодаря за абв-то, току що видях откъде става.

# 388
Много е хубаво, снежно на вън, но защо да се изчистят улиците? Главни пътища не са изчистени. Чак ми е странно.
Иначе излязох, за да се порадвам на снега. Не беше валяло в Бургас от две години. Иска ми се, да се съберем с приятели и да се вдетиним - да се целим с топки, да се гоним, да се бутаме в снега...

# 389
Кое ти е съмнително бе Софи, не те разбрах  Simple Smile?
ББ каза сутринта по  сутрешния блок, че се развалял асфалта от там нещо си с  което   се третилали пътищата и да не мрънкаме много . Laughing

Общи условия

Активация на акаунт