Искам да кажа ... (67)

• 52 503
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Осмичка, само казвате ден и час ще спретнем една - две - три игри. Аз и бира ще пия през това време. Щото не ми върви белот без бира.  Sunglasses

# 601
  • Sofia
Охо,заформили сте каре за белот?  Flutter
Аз поигравам достатъчно офлайн,така че съм пас  Crazy. С двама бриджори дОма, хич не ме влече бриджът.Даже правилата не знам  Crossing Arms. Белот и 3-5-8,както и о'хел играя,сантасе,това е.Табла и шах-не са ме учили.
Предпочитам сняг пред м'гла  ooooh!.

# 602
Осмичка, само казвате ден и час ще спретнем една - две - три игри. Аз и бира ще пия през това време. Щото не ми върви белот без бира.  Sunglasses
Когато кажете аз съм на линия вечер.Ще потърся сега сайт,че този който намерих не става.

# 603
  • София
Супер, идвайте, от мен терена и слънцето Simple Smile.
А може ли и аз - ще ви правя сянка и ще ви нося коктейлите.  Laughing

# 604
Тонка, без коктейли на къде. Пък и някой трябва да наглежда сърфистите, ние докато играем.

Дадох на Осмичка сайта, в който играя. Ако някой иска, ще го пратя и на него.

# 605
  • София
Тонка, без коктейли на къде. Пък и някой трябва да наглежда сърфистите, ние докато играем.
Вани, нали разбираш, че ако и с това се нагърбя, коктейлите остават на доста заден план.  Mr. Green От мен да мине - ще ви мажа гръбчетата с плажно мляко и ще ви нося питиета, а в почивките си ще изследвам обстойно терена.

# 606

Дадох на Осмичка сайта, в който играя. Ако някой иска, ще го пратя и на него.
Аз се регистрирах, osmi4ka съм Wink Само чакам да кажете и се мятаме Simple Smile

# 607
Вани, нали разбираш, че ако и с това се нагърбя, коктейлите остават на доста заден план.  Mr. Green От мен да мине - ще ви мажа гръбчетата с плажно мляко и ще ви нося питиета, а в почивките си ще изследвам терена.
Стигнахме до консенсус.

Осмичка, чакаме и другите, които искат да играят и ще се разберем. Аз и там съм си vanini.

# 608
  • София
Вани, само да не стане така, че да не стигнете изобщо до белота и да влезете в пряка конкуренция с мен за сърфистите.  Joy

# 609
Вани, само да не стане така, че да не стигнете изобщо до белота и да влезете в пряка конкуренция с мен за сърфистите.  Joy

Ми то знае ли се?! Като ни омръзне...  Grinning

# 610
  • Mediterraneo
Мнооого обичам белот да играя. Незабравими студентски години! Часове и часове наред, дни и седмици наред жулехме белот. Сънувах терци и надцаквания  Mr. Green
Табла ме учи дядо да играя. Мога ги и трите, много съм добра, но не колкото на белота. ММ не обича да играе карти с мен, щото не ги може, но виж, табла играем вкъщи. Тук си донесохме една, която ни е спомен от скъп човек.

Картички пратих на 14 декември за Бг( на близки и приятели). Около 28- 30 декември ги получиха всички, без един! Бяха пратени до един град. Неведоми са пътищата пощенски, но съм доволна.

Днес тук отново е празник! Канени сме на обяд от шефа на ММ. Странно ми е, но няма как да откажем- иска да зарадва децата човекът.

# 611
Е значи аз държа рекорда с пощите. Преди години през юли пристигна фактура от декември. Доста озадачени бяхме в офиса, а една коледна картичка миналата година я получихме около Великден  Simple Smile От България беше кореспонденцията Naughty

# 612
  • Ямбол
Няма страшно. Ти нали си лягаш рано...

# 613
Оф искам и аз при сърфистите. Тази сутрин, докато снегоринах към работа си представях как съм на Малдивите... Много образно си го представях  Mr. Green

# 614
Тоня, то тук си е у вас. Нали сме рода Simple Smile. Ти ще кръстосваш крака, докато ние лющим бири Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт