Искам да кажа ... (67)

• 52 211
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Румчооо, не се прави на боядисано врабче. Това, което показваш е съвсем ново и няма как да го вземеш втора употреба. Вардя за такова от доста време, няма как да си ме изпреварила. Казвай модела!!!

# 151
Аз съм доволна от Сименса, макар и доста по-стар модел. Сложила съм я върху пералнята.
   ...Лилю, не направи много добър избор. Моделите с термопомпа са много по- добри, защото сушат на ниска температура и не мачкат.
И моята не мачка. Има два допълнителни бутона - единият против намачкване, другият за по-деликатно сушене, който пак намалява температурата. Но и без тях като суша, нямам намачкани дрехи. Напротив даже, панталоните ми излизат готови за носене. Бутонът за деликатното съм го ползвала един два пъти само за някакви плетени дрехи, които ме достраша да не се свият много. Добре излязоха. Експлоатирам я всекидневно минимум веднъж.
Да си похваля и миялната - супер е. Старата тотално сдаде багажа.

Чудя се, ти ли "поведе хорото" или Янтра, но и нашата миялна протече. Вчера си купихме нова, ще ни я докарат на 6 януари. Дотогава сме без миялна. Служи ни вярно 12 години! Време и беше...

# 152
Аз съм доволна от Сименса, макар и доста по-стар модел. Сложила съм я върху пералнята.
   ...Лилю, не направи много добър избор. Моделите с термопомпа са много по- добри, защото сушат на ниска температура и не мачкат.
И моята не мачка. Има два допълнителни бутона - единият против намачкване, другият за по-деликатно сушене, който пак намалява температурата. Но и без тях като суша, нямам намачкани дрехи. Напротив даже, панталоните ми излизат готови за носене. Бутонът за деликатното съм го ползвала един два пъти само за някакви плетени дрехи, които ме достраша да не се свият много. Добре излязоха. Експлоатирам я всекидневно минимум веднъж.
Да си похваля и миялната - супер е. Старата тотално сдаде багажа.

Чудя се, ти ли "поведе хорото" или Янтра, но и нашата миялна протече. Вчера си купихме нова, ще ни я докарат на 6 януари. Дотогава сме без миялна. Служи ни вярно 12 години! Време и беше...

12 години за миялна  не са много ама такъв ви бил късмета. Предишната ми миална беше на 20+  (беше в жилището когато го купихме) и работеше безупречно Peace Сменихме я заради цялостен ремонт на кухнята и сега се "кипри" един сименс, сив (металик или както там се казваше този цвят техника) на който на кратката програма е 2.45 часа и хич  не съм доволна от това.

# 153
Чакам си баклавата, а ми се спи.

Ходих до Кауфланд на пазар. Лудница! Минах през Лидл за Кралица Марго, да я опитам. Имаше десетина човека.

# 154
 Аз нали си купих Кралица Марго и гюдвайн.
  Няма ме в пиенето на алкохол хич. От първото опитах глътка и ми дойде доста силно.
 Виното е много хубаво - даже не очаквах да ми хареса
Скрит текст:
. Него пихме на Коледа. / Пи някой друг -аз пак си останах с глътката  Joy  Не мога да пия алкохол и това си е . /

# 155
  • Euskal Herria
Днес напазарувахме за утре вечер, сутринта ще взема само хляб. Някои неща още от тази вечер приготвихме.
Ровейки се за рецептите из темите, си направих своеобразен преглед на изминалата година. Различни потребители, различни настроения, мнения... моменти за смях, моменти за тъга... Много хора вече не пишат, появиха се нови... Хубаво бе да си припомня.

# 156
Аз нали си купих Кралица Марго и гюдвайн.
  Няма ме в пиенето на алкохол хич. От първото опитах глътка и ми дойде доста силно.
 Виното е много хубаво - даже не очаквах да ми хареса
Скрит текст:
. Него пихме на Коледа. / Пи някой друг -аз пак си останах с глътката  Joy  Не мога да пия алкохол и това си е . /

Ооооо, глювайн в далечната 2004 в Дюселдорф  Crazy Пих една чаша и друго не помня Crazy Бяхме на коледният базар и ми хареса, до пиенето на топлото вино...После смътно си спомнях Crazy
Другата година ще ида да си припомня тръпката Simple Smile

# 157
  • Варна
Добро ви утро!
Имам потресаваща мускулна треска от последното спортуване вчера.
Насилвам се да стана от компютъра за да завъртя едни мъфини, за
партито довечера. Около 40 трябва да са, че компанията е голяма.
За първи път ще празнуваме на село с куп съседи... сега се сетих,
че не питах за дрес кода Mr. Green . Да си слагам официалния анцунг
или нещо паетено и лъскавко?! Ще питам, че да не съм като бяла
лястовица. Мястото е нещо като домашна механа. В какво се забърках?!

# 158
Да се вясна и аз за малко. Напоследък само пиша по изречение, колкото да се отбележа и после до края на темата нямам особено време. Simple Smile

За днес оставаме сами в къщи, приятели с които щяхме да празнуваме са поголовно болни...и не смеят хората да дойдат и да ни заразят.
След малко отивам да правя десерта, шоколадов мус. Останалото ще е в малки количества като за 2ма възрастни и 2деца.

# 159
Евил, звучи чудесно. Дрес кодът - нещо, което ти е удобно  Laughing
Весело посрещане на новата година  Peace

Аз за довечера съм предвидила въздушна салата, баница с късмети и "късчета Хепи"
Всичко друго ще е купено готово.

# 160
  • София
Добро утро.Аз вчера направих всичко пазар,подготовка.Днес само действие-подсети ме Естел за баклава бях забравила.Весела вечер. Grinning

# 161
Добро утро!
И ние вчера напазарувахме, спокойно беше. Днес само хляб и плодове за утре. Ще правя агнешка чорба, дроб ( Sick) и сос с гъби и сметана. Ще се барна за довечера, нищо, че ще сме на домашно.

Весел празник ви пожелавам!

# 162
  • югозапад, под "Марков камък"
Весел Празник! Всичко лошо да остане в старата година.
Ние ще сме у дома общо три семейства, разпределих ме си приготовленията, само на мъжа ми леко му съчувствам, че ще е на барбекюто, а тук е кучи студ.

# 163
  • София, Младост
Добро утро  Laughing
Снощи изпекох баклавата, сега се е гушнала в сиропа. Направих и заготовката за руска салата, довечера само ще я объркам, което ми напомня да врътна и малко майонеза. Ще сме на гости, така, че аз само ще нося част от нещата. Имам и продукти за баницата, но още не сме се разбрали кой ще я прави.

Весело посрещане на Новата Година!!

# 164
  • Sofia
Стуууд голям навън  cold,ще сменям НГ премяна,май.Не е за тюлени гъзовейки  Rolling Eyes
Правих палачинки, ще изпека и една баница с късмети,че незнам дали са предвидили такава в ресторанта и до там. Наумила съм косата да изправя,до колкото се познавам ще я изправя и след час ще я измия пак да се накъдри  hahaha Цаних се шофьорка  newsm78,сега почнах да размислям  Rolling Eyes

Да ви е весело посрещането на НГ довечера  Hug,искам да пожелая!

Общи условия

Активация на акаунт